Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Wbrew przeciwnościom losu ( a może dzięki nim ) zrealizuję swój plan urlopowy. Za tydzień o tej porze będę spakowana i przygotowana do wyruszenia w drogę.

Cel -> zobaczyć własnymi oczami, na żywo a nie w albumach dzieła impresjonistów -> a więc muzeum d'Orsey -> a więc PARYŻ ???

no nie chce być inaczej :shy:

Znaczy trasa Rybnik - Paryż - Rybnik. Można to "przelecieć" nie rozglądając się na boki ale przcież po drodze tyle ciekawych miejsc. Ja wybrałam dwa ( wyjazd tylko na tydzień ) :

1. Szampania

2. Trasa Silvretta ( alpy )

I tak wyklarowała mi się Trasa podróży. Od środy synoptycy zapowiadają powrót lata, maleństwo po przeglądzie przygotowane do drogi, mapy i przewodniki zakupione :) teraz jeszcze tylko "posprzątać" biurko :)

• Klubowicze
Opublikowano

Udanej wyprawy.Powodzenia !OKK

• Sympatycy
Opublikowano

Jestem pod ogromnym wrażeniem. Życzę Ci szerokości i udanej wyprawy. thumbup1.gif

• Klubowicze
Opublikowano

Przez alpy widoki i droga piękna powodzenia i szerokości życzęthumbup.gif

Opublikowano

No pięknie !OKK SZEROKOŚCI

• Klubowicze
Opublikowano

A rozmówki francuskie kupione?

Bon voyage!

Opublikowano

Życzę !winkiss

Bezpiecznego , słonecznego oraz miłego śmigania !scooter oraz pobytu u „żabo jadów”

• Klubowicze
Opublikowano

A rozmówki francuskie kupione?

Bon voyage!

Oui Monsieur. Je suis pret a conquérir Paris :shy:

Opublikowano

Życzę szerokości i niech KRÓL spisze się na medal .

SZAMAN został poinformowany o tym wypadzie , tak więc obiecał pogodę !OKK .

Joasiu miłych wrażeń i wracaj z bananem na ustach .

Pozdrawiam !vampire .

Opublikowano

Powodzenia!

PS Odczaruj te wszystkie klątwy wiszące nad B650, to się w końcu komentarze skończą !w00t

Przyczepności, zwłaszcza w mokrych Alpach!

Opublikowano

Aśka, jesteś niemożliwa :shy:

3mam kciuki i czekamy na relację.

Na pohybel niedowiarkom !

thumbup1.gif

Opublikowano

Gratuluję pomysłu...Może zboczysz trochę z trasy i zahaczysz o Szafuzę? Piękny przełom Renu jest tego warty..Trasa super !OK "Zazdraszczam" i życzę Ci udanej podróży !V

Opublikowano

Życzę wspaniałej podróży !scooter

Czekamy już na relację z wycieczki :shy:

Opublikowano

Gratuluje pomysłu i 10 punktów za  odwagę , bo jeśli dobrze zrozumiałem jedziesz sama. 

Ps. 

Widzę że przesiadłaś się na króla skuterów. 

Opublikowano

Na pewno się nie uda!! vampire.gif Jest tyle opcji zeby się coś pochrzniło, że na pewno coś wylosujesz!!!!

(taki żarcik)

Brak mi słów uznania i podziwu! Brawo! I to nie wiem, co robi na mnie większe wrażenie: TAKI wypad, czy ujeżdżanie tej przeszło ćwierćtonowej kozy.

• Klubowicze
Opublikowano

Powodzenia i pięknej pogody życzę.

Oprócz zdjęć wspaniałych :) to mam nadzieję na łyczek :(

• Administrator
Opublikowano

Joasiu... kiedyś pisałem coś o ja.... Masz je! :)

Życzę Ci szerokości i zobaczenia wszystkiego ciekawego na trasie, którą sobie zaplanowałaś !OK

Obiecujesz relację? :(

No, to... Vive la France! !V

• Klubowicze
Opublikowano

Życzę Ci dobrej pogody, bo o resztę nie ma się co martwić. Szerokości i wielu wrażeń (oczywiście tych pozytywnych) !OKK !OKK

P.S. Gratulacje nowego sprzęta.

Opublikowano

Paryż i impresjoniści warci są takiej trasy. Zrób sobie fotkę pod słoniem koło D'Orsay.

Pokaż francuzikom jak Polki ujeżdżają Króla !OKK

Udanej wyprawy!

• Klubowicze
Opublikowano

No to szerokości Kobiałko thumbup.gif

Opublikowano

Joasiu do kiedy bedziesz w podrozy ja aktualnie siedze w Swinoujsciu bede w domu od 13-go wiec jak jeszcze bedziesz w drodze moze bedziesz jechala przez Bawarie wiec chetnie zapraszam do mnie chociaz na kawke :-)

Szerokosci ....

Opublikowano

Twarda z Ciebie sztuka :P Szerokości, bajo i pamiętaj, że na relację chopy czekają :D

• Klubowicze
Opublikowano

Joasiu do kiedy bedziesz w podrozy ja aktualnie siedze w Swinoujsciu bede w domu od 13-go wiec jak jeszcze bedziesz w drodze moze bedziesz jechala przez Bawarie wiec chetnie zapraszam do mnie chociaz na kawke :-)

Szerokosci ....

O to w moim mieście siedzisz. Odezwij się, to może się jakoś spotkamy, pogadamy... (604 061 705).

Opublikowano

Asia kolejny raz nie mogę wyjść z podziwu dla Twoich wojaży. Szacun, szacun i jeszcze raz szacun thumbup.gif

Szerokości na drodze i suchego asfaltu.

Już z niecierpliwością czekam na relację.

• Klubowicze
Opublikowano

Powodzenia!!! Trzymamy z Babcia za Ciebie paluszki, no i czekamy na relacje po !OKK