daszek Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Moje 3 fotki: "a Matka Boska, nad nami i tak czuwa"
Klubowicze PIN Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Klubowicze Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Noguru jeszcze raz wszystkiego naj dla was, na nowej drodze życia !!! Daszek świetna fota (nr 3). Ja bym pozwolił sobie na zatytułowanie: "a Matka Boska, nad nami i tak czuwa" No to i moje wypociny! Prezencik!
Noguru Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Chcieliśmy wam bardzo serdecznie podziękować za wszystko bez was nie było by takiego !OKK !tut wow !OK !V jak będziemy w posiadaniu filmu i zdjęć na pewno się pochwalimy jeszcze raz dziękujemy Noguru & Evax
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Klubowicze Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Jeszcze raz wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia !tut !tut !tut Kilka fotek
Mr SpesOne Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Ja niestety nie dałem rady dotrzeć na czas... o 7mej wyjechałem z fabryki dopiero W każdym razie życzę dużo zdrowia, szczęścia i radości na nowej drodze życia, prostych zakrętów i gumowych drzew, szerokości!
Klubowicze PIN Opublikowano 8 Września 2011 Klubowicze Opublikowano 8 Września 2011 Noguru masz może jakieś foto/ filmik ? No to może udostępnisz ????
Rekomendowane odpowiedzi