limmp1 Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 Witam, jak pogoda się unormuje proponuję w sobotę lub niedzielę polatać w okolicy punkt zbiorowy najlepiej Gąbin, Gostynin,Duninów do ustalenia przebieg to minimum 100km z gwarancją słoneczka telefony do mnie macie !scooter
Klubowicze Campto Opublikowano 28 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 28 Lipca 2011 Witam, jak pogoda się unormuje proponuję w sobotę lub niedzielę polatać w okolicy punkt zbiorowy najlepiej Gąbin, Gostynin,Duninów do ustalenia przebieg to minimum 100km z gwarancją słoneczka telefony do mnie macie !scooter Z chęcią bym się ( jak można oczywiście) dołączył do takiej zacnej grupy celem polatania ( w któryś weekend). Ale niestety telefonu "nie macie" !placz1
limmp1 Opublikowano 28 Lipca 2011 Autor Opublikowano 28 Lipca 2011 telefon do mnie 601227214 !scooter
Arkadiusz Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 Ta ja to polatam, ale rano do Gąbina i wieczorem z powrotem !sciana !sciana !sciana
limmp1 Opublikowano 29 Lipca 2011 Autor Opublikowano 29 Lipca 2011 silverkiem w pracy jestes Arek !scooter Z chęcią bym się ( jak można oczywiście) dołączył do takiej zacnej grupy celem polatania ( w któryś weekend). Ale niestety telefonu "nie macie" !placz1 telefon prosze 601227214 !scooter Ta ja to polatam, ale rano do Gąbina i wieczorem z powrotem !sciana !sciana !sciana to podlece po ciebie i na 2 godziny zostaw robote !vampire
Arkadiusz Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 silverkiem w pracy jestes Arek !scooter Oczywiście że tak, nie ma innej możliwości, !OKK
limmp1 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2011 ze względu na ładną pogodę koło 18 tej lata ktoś dzisiaj Arek i Bogdan nie wymiękac !scooter latanie na dzisiaj przewidziane pogoda ładna 18 gostynin odzywać się jakie plany !scooter
KLIMEK Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 No nie wierze Michał kupiłeś nowy !scooter czy dzwoniłeś do energetyka o większa moc przesyłową i pożyczyłeś kable albo już wiem zapaliłeś na plaka !vampire bo taki muzealny egzemplarz na dotyk nie pali, dlatego wolę Helenke bo to prawdziwy Cesarz i protoplasta wszystkich skuterów !scooter i pozdrówka chłopaki całe szczęście że znalazłem cafe z dostepam do netu bo bym odpalał tego neta jak ty T-CUSIA
limmp1 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2011 dobre okreslenie cesarz to ze wzgledu jakim tempem się porusza i jak wygląda idealnie pasuje w starożytnosci to tez przelotowe predkosci były 50km z góry jak w tej helence,skąd ty masz dostep do neta na tym zadupiu,moze przepalic ci tą ruinę co garaz zawala !scooter
KLIMEK Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 stawiam dobrą wódkę jak nie odpali po 21 dniach postoju ja helenki to jestem pewien bo to prawdziwy !scooter a neta mam bo siedzę w kafejce z dostępem do neta bo niestety jakość którą mi dałeś jest jak T-CUŚ odpala 40 minut i na dodatek przerywa non stop
Arkadiusz Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 stawiam dobrą wódkę jak nie odpali po 21 dniach postoju Dobra umowa stoi, Michał wiesz co masz robić Ma nie odpalić !!!
limmp1 Opublikowano 15 Września 2011 Autor Opublikowano 15 Września 2011 nie odpali na pewno, chyba ze Klimek wczesniej przyjedzie 2 dni i będzie próbował z kabli !placz1 nie odpaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaali na pewno !vampire
Arkadiusz Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 No mnie w ten weekend nie będzie, wyjeżdżam więc mi przykro, Ale proszę o jakiś filmik z odpalenia Helenki, musi być dowód. !winkiss
limmp1 Opublikowano 6 Października 2011 Autor Opublikowano 6 Października 2011 nie odpalamy helenki bo klimek zaniemógł i w szpitalu jest tak go w sanatorium uleczyli !placz1 latamy dzisiaj pogoda super, ujawniać się !scooter
Rekomendowane odpowiedzi