Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak pogoda się unormuje proponuję w sobotę lub niedzielę polatać w okolicy punkt zbiorowy najlepiej Gąbin, Gostynin,Duninów do ustalenia przebieg to minimum 100km z gwarancją słoneczka telefony do mnie macie !scooter

• Klubowicze
Opublikowano

Witam, jak pogoda się unormuje proponuję w sobotę lub niedzielę polatać w okolicy punkt zbiorowy najlepiej Gąbin, Gostynin,Duninów do ustalenia przebieg to minimum 100km z gwarancją słoneczka telefony do mnie macie !scooter

Z chęcią bym się ( jak można oczywiście) dołączył do takiej zacnej grupy celem polatania ( w któryś weekend). Ale niestety telefonu "nie macie" !placz1

Opublikowano

telefon do mnie 601227214 !scooter

Opublikowano

Ta ja to polatam, ale rano do Gąbina i wieczorem z powrotem !sciana !sciana !sciana

Opublikowano

silverkiem w pracy jestes Arek !scooter

Z chęcią bym się ( jak można oczywiście) dołączył do takiej zacnej grupy celem polatania ( w któryś weekend). Ale niestety telefonu "nie macie" !placz1

telefon prosze 601227214 !scooter

Ta ja to polatam, ale rano do Gąbina i wieczorem z powrotem !sciana !sciana !sciana

to podlece po ciebie i na 2 godziny zostaw robote !vampire

Opublikowano

silverkiem w pracy jestes Arek !scooter

Oczywiście że tak, nie ma innej możliwości, !OKK

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

ze względu na ładną pogodę koło 18 tej lata ktoś dzisiaj Arek i Bogdan nie wymiękac !scooter

latanie na dzisiaj przewidziane pogoda ładna 18 gostynin odzywać się jakie plany !scooter

Opublikowano

No nie wierze Michał kupiłeś nowy !scooter czy dzwoniłeś do energetyka o większa moc przesyłową i pożyczyłeś kable albo już wiem zapaliłeś na plaka !vampire bo taki muzealny egzemplarz na dotyk nie pali, dlatego wolę Helenke bo to prawdziwy Cesarz i protoplasta wszystkich skuterów !scooter i pozdrówka chłopaki całe szczęście że znalazłem cafe z dostepam do netu bo bym odpalał tego neta jak ty T-CUSIA

Opublikowano

dobre okreslenie cesarz to ze wzgledu jakim tempem się porusza i jak wygląda idealnie pasuje w starożytnosci to tez przelotowe predkosci były 50km z góry jak w tej helence,skąd ty masz dostep do neta na tym zadupiu,moze przepalic ci tą ruinę co garaz zawala !scooter

Opublikowano

stawiam dobrą wódkę jak nie odpali po 21 dniach postoju ja helenki to jestem pewien bo to prawdziwy !scooter a neta mam bo siedzę w kafejce z dostępem do neta bo niestety jakość którą mi dałeś jest jak T-CUŚ odpala 40 minut i na dodatek przerywa non stop

Opublikowano

stawiam dobrą wódkę jak nie odpali po 21 dniach postoju

Dobra umowa stoi, Michał wiesz co masz robić

Ma nie odpalić !!!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie odpali na pewno, chyba ze Klimek wczesniej przyjedzie 2 dni i będzie próbował z kabli !placz1

nie odpaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaali na pewno !vampire

Opublikowano

No mnie w ten weekend nie będzie, wyjeżdżam więc mi przykro,

Ale proszę o jakiś filmik z odpalenia Helenki, musi być dowód. !winkiss

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

nie odpalamy helenki bo klimek zaniemógł i w szpitalu jest tak go w sanatorium uleczyli !placz1

latamy dzisiaj pogoda super, ujawniać się !scooter