Klubowicze Ravenka Opublikowano 28 Października 2011 Klubowicze Opublikowano 28 Października 2011 Mam jeszcze nieopublikowane zdjęcia Iwonki, Mirki, Roniego, Ravenki... Publikując moją fotkę potwierdzisz, że kobieta po wstaniu z łóżka musi się przynajmniej umalować Chociaż... czasami nawet dokładna renowacja nic nie daje !vampire Następne spotkanie - tylko w kasku z przyciemnianą szybką !V
Marynarz Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 Kto go zna ? Ja go już gdzieś widziałem
Arkadiusz Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 Klaud, masz u mnie zielone światło, u Iwonki też, tylko nie może się doturlać do laptopa :lol1: Ze śmiechu oczywiście !!!
Klaud Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 Dorzucone, sam się znowu uśmiałem
Klubowicze PIN Opublikowano 29 Października 2011 Klubowicze Opublikowano 29 Października 2011 Ja go już gdzieś widziałem Marynarz, wiesz co, tak jak się zastanowię, to też go jakbym widział, tylko że bieg, przez las jeszcze z tymi osobnikami. i tak dziwnie ze soba rozmawiali : IgaPin IgaPin IgaPin o Maro tutu rutu
Klubowicze Ewik Opublikowano 30 Października 2011 Klubowicze Opublikowano 30 Października 2011 EDIT: Ewik, po prostu jak się ma taką szlachetną twarz, to nie tak łatwo ją jakoś wykrzywić (wrzucone) Po paru próbach wkońcu się udało !OK i to jak !OKK Cała rodzinka pokładała się ze śmiechu !w00t !jump Dzięki za poprawienie humoru
Tomekgdz Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 Kto go zna ? Znam Gościa tylko tu wygląda znacznie lepiej niż na żywo !w00t
Arkadiusz Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 Znam Gościa tylko tu wygląda znacznie lepiej niż na żywo !w00t Tomek, jak byś był na Mierzei to też byś miał takie zdjęcie
Kulawy Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 Przepraszam, że dopiero po takim czasie, ale... http://galeria.doppio.nazwa.pl/jesien-na-mierzei-wislanej/
szamot Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 Lepiej późno niż wcale, ale za to jak fajnie sie ogląda nowe foty. Pozdro
Klubowicze Domel Opublikowano 19 Listopada 2011 Klubowicze Opublikowano 19 Listopada 2011 Dobre, dobre, miło sobie przypomnieć te chwile !OKK
Rekomendowane odpowiedzi