Gość Kristof Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 kiedy to "jutro" ??? Hejka chciałem dodac te foty ale jakoś mi to nie wychodzi:/ i juz nie mam do tego cierpliwości ,pojedyńcze bez problemu umiem wrzucic a jak juz album to jakieś błędy się robią i dałem spokoj jak będę miał czas to nad tym posiedzę ale narazie to sobie daruję chyba.. !sciana
Klubowicze Patryk Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Klubowicze Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Hejka chciałem dodac te foty ale jakoś mi to nie wychodzi:/ i juz nie mam do tego cierpliwości ,pojedyńcze bez problemu umiem wrzucic a jak juz album to jakieś błędy się robią i dałem spokoj jak będę miał czas to nad tym posiedzę ale narazie to sobie daruję chyba.. !sciana No to pokaż się jutro w Chudowie to Cię nauczymy !bicz
Gość Kristof Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 i nadeszło te JUTRO Oto fotki https://picasaweb.google.com/107714357737897857932/NowyFolder?authuser=0&authkey=Gv1sRgCOazzJXvq__rJg&feat=directlink[//img]
Rekomendowane odpowiedzi