Gość Kristof Opublikowano 27 Lipca 2011 Opublikowano 27 Lipca 2011 Witam zapraszamy chętnych na zlot motocyklowy do Skrbeńska, fajna okolica i atmosfera liczne konkursy w ktorych można zdobyć fajowe nagrody!! Grill i % "bezalkocholowe" tez są !holiday Zapraszam jeśli ktoś chętny mogę wyjechać w jakies umowione miejsce np. Mc'donald Wodzisław Śląski i pokierowac !scooter
Dariusz Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 Ja się piszę na ten grill O której ustalamy zbiórkę w Wodzisławiu ? !scooter Tylko pogodę musimy zamówić na 5 + !OKK
Gość Kristof Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 Ja się piszę na ten grill O której ustalamy zbiórkę w Wodzisławiu ? !scooter Tylko pogodę musimy zamówić na 5 + !OKK Witam zbiórkę w Wodzisławiu Mc'Donald godzina 13.30-14.00 będę czekał w Tym miejscu:) Pozdrawiam i Zapraszam! !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter
Klubowicze Patryk Opublikowano 28 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 28 Lipca 2011 Witam zbiórkę w Wodzisławiu Mc'Donald godzina 13.30-14.00 będę czekał w Tym miejscu:) Pozdrawiam i Zapraszam! !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter To w Wodzisławiu jest tylko jeden McD????
Dragos Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 To w Wodzisławiu jest tylko jeden McD???? Tak Patryku tylko jeden, ale za to każdy trafi Kris ja tez bym pisał się na tego grilla, tylko kochane słoneczko pokaz się w końcu
Ania Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 a co tam słońce jak go nie będzie tez będzie super-a jak się pokaże to będzie jeszcze lepiej !OKK ja się tez oczywiście wybieram, ale mam mały problem z dojazdem bo dopiero o 13.30 kończę pracę !NOT !sciana
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 29 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 29 Lipca 2011 ja bym też przyjechała ale nie wiem czy zdążę na 14.00 do magdolca, bo na 10.30 jadę do Bielska na przegląd z moim maleństwem
Gość Kristof Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 ja bym też przyjechała ale nie wiem czy zdążę na 14.00 do magdolca, bo na 10.30 jadę do Bielska na przegląd z moim maleństwem Joasiu to daj znac o ktorej będziesz mogła to wyjadę po Ciebie do Jastrzębia !piwko Miejsce spotkania Mc Donald Wodzisław Śląski Godzina 14.00 w razie pytan nr 663 513 106 Niewazna pogoda bo imprezka bedzie fajowa!!! !OK
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 29 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 29 Lipca 2011 Kristof to Skrbeńsko jest za Gołowicami ?
Klubowicze Patryk Opublikowano 29 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 29 Lipca 2011 Czekam do jutra z decyzją, bo pogoda ma być gorsza niż dzisiaj, choć nie przeszkadzało mi to zrobić dzisiaj rundkę K-ce, BB, Żywiec, Szczyrk, Wisła, K-ce. Jeśli będę jechał, to punkt pośredni - stacja paliw Orlen koło Auchan Mikołów 12:00 - 12:15. Jeśli ktoś będzie chciał się dołączyć to czekam. http://www.zumi.pl/,,,18.889262000000002,50.17826,1,1a,namapie.html?userMapPointText=ORLEN&userMapPointX=18.889121&userMapPointY=50.178104
Gość Kristof Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 Kristof to Skrbeńsko jest za Gołowicami ? Tak Joasiu za GOŁKOWICAMI
Klubowicze Patryk Opublikowano 30 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 30 Lipca 2011 Dziękuję wszystkim za miłe spotkanie w miłym towarzystwie, za wspólną jazdę i odprowadzenie. Odprowadzanie stało się już tradycją na śląskiej Burgmanii. Życzę bezpiecznego powrotu do domu. Zdjęcia dopiero jak odbiorę wywołane od fotografa
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 30 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 30 Lipca 2011 Przegląd zdobiony, maleństwo gotowe do dalszych podróży I zlot zaliczony miło było bardzo, pogoda nawet dopisała a śląskie odprowadzanie się wieczorwo-nocną porą miłą tradycją nam się robi a tak nasi Panowie dzielnie rżli i dzięki temu na pudle stanęli ( szkoda tylko, że za trzecie miejsce nie było nagród )
Gość Kristof Opublikowano 30 Lipca 2011 Opublikowano 30 Lipca 2011 My tez juz w Domciu:) Dzięki wszystkim za przybycie i za mile spedzony czas ( zresztą jak zawsze) !OKK Było superowo jak zawsze:) a odprowadzanie się to juz z pewnością będzie nasza śląska tradycja Pozdrawiam i jeszcze raz za wszystko dzieki wielkie !tut Foty jutro dodam
Dragos Opublikowano 30 Lipca 2011 Opublikowano 30 Lipca 2011 A ja ujmę to krótko było fajnie !OKK Tego ze impreza przeniesie się do garażu Patryka to się nie spodziewałem Ta nasza śląska tradycja odprowadzania to dobry pomysł !OKK Kris trafiłeś chyba bez problemu ?
Gość Kristof Opublikowano 30 Lipca 2011 Opublikowano 30 Lipca 2011 A ja ujmę to krótko było fajnie !OKK Tego ze impreza przeniesie się do garażu Patryka to się nie spodziewałem Ta nasza śląska tradycja odprowadzania to dobry pomysł !OKK Kris trafiłeś chyba bez problemu ? Tak Bez Problemu wiedzialem gdzie jestem !winkiss
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 31 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 31 Lipca 2011 Ja dopiero teraz dorwałem się do kompa więc trochę spóźnione ale szczere podziękowanie dla wszystkich Maxi-Maniaków za cały bardzo miły dzień na !scooter
Ania Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 ja również dziękuję za mile spędzony czas no i za ta wieczorno-nocną jazdę !scooter Joasiu Tobie w szczególności dziękuję za polar i kominiarkę, dzięki którym nie zamarzłam Patrykowi dziękuje za małe co nieco na rozgrzania Pozdrawiam Wszystkich cieplutko w taki ponury dzień Do następnego
Klubowicze Patryk Opublikowano 31 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 31 Lipca 2011 Jeszcze kilka zdjęć.
Dariusz Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 Dziękuję za wspaniale spędzony dzionek Takich chwil się nie zapomina !OKK
sylaD-Team Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Witam serdecznie , Chciałabym z tego miejsca podziękować Wszystkim za udział w imprezie . Mamy nadzieję , że pomimo niepewnej pogody dobrze się bawiliście. Staramy się by z roku na rok impreza była coraz lepsza:) Pomimo pogody , frekwencja była większa niż w ubiegłym roku - zanotowaliśmy ponad 200 motocykli Gorące podziękowania dla Pana Gerarda Jergas i jego Małzonki( właściciela Baru Relaks ) którzy wkładają w organizację całe serce i siły . Serdeczne podziękowania dla sponsorów dzięki którym mieliśmy wpaniałe nagłośnienie , nagrody , oraz bufet Dziękujemy Wszystkim , którzy przyczynili się w jakikolwiek sposób do pomocy przy organizacji Spotkania w Skrbeńsku !!! Mamy nadzieję , że zechcecie się spotkać za rok na 4 imprezie Pozdrawiamy Serdecznie Ekipa Damir-Team P.S: Dziękuję Kristof , za Wrzucenie informacji o imprezie na Burgmanię
Gość Kristof Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Witam serdecznie , Chciałabym z tego miejsca podziękować Wszystkim za udział w imprezie . Mamy nadzieję , że pomimo niepewnej pogody dobrze się bawiliście. Staramy się by z roku na rok impreza była coraz lepsza:) Pomimo pogody , frekwencja była większa niż w ubiegłym roku - zanotowaliśmy ponad 200 motocykli Gorące podziękowania dla Pana Gerarda Jergas i jego Małzonki( właściciela Baru Relaks ) którzy wkładają w organizację całe serce i siły . Serdeczne podziękowania dla sponsorów dzięki którym mieliśmy wpaniałe nagłośnienie , nagrody , oraz bufet Dziękujemy Wszystkim , którzy przyczynili się w jakikolwiek sposób do pomocy przy organizacji Spotkania w Skrbeńsku !!! Mamy nadzieję , że zechcecie się spotkać za rok na 4 imprezie Pozdrawiamy Serdecznie Ekipa Damir-Team P.S: Dziękuję Kristof , za Wrzucenie informacji o imprezie na Burgmanię Nie ma za co Syla To my dziękujemy za tak wspaniałą organizację i pomysły byliśmy rok temu i powiem ze bylo o wiele lepiej zespoły mogły grac na odwrot ale i tak było suuuuperowo za rok znow się zjawimy !piwko Pozdrowionka
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Klubowicze Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Foty jutro dodam kiedy to "jutro" ??? 1
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Klubowicze Opublikowano 3 Sierpnia 2011 kiedy to "jutro" ??? Jak to kiedy - JUTRO !
Rekomendowane odpowiedzi