Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś mi świta... ale nie przypominam sobie aby Budapeszt był celem owej podróży :lol:

KLIK

No był, ale skończyło się na Wiedniu:)

• Sympatycy
Opublikowano

Mam nadzieję ze pech już mnie opuścił. To dnia dzisiejszego po wyeliminowaniu potencjalnych przyczyn awarii zrobiłem ok.1000 km.po naszych najrówniejszych drogach w europie i kilka tankowań do pełna polskiej etylinki. !scooter sprawuje się bez zarzutu.

Opublikowano

Grzesiu, ale tankujesz bez wyłączania silnika :P ?

Opublikowano

To dnia dzisiejszego po wyeliminowaniu potencjalnych przyczyn awarii zrobiłem ok.1000 km.po naszych najrówniejszych drogach w europie i kilka tankowań do pełna polskiej etylinki. !scooter sprawuje się bez zarzutu.

Myślę Grzesiu, że to już czas na wymianę łożysk :P:) :) biorąc pod uwagę nasze najrówniejsze srogi !!!

• Administrator
Opublikowano

To dnia dzisiejszego po wyeliminowaniu potencjalnych przyczyn awarii zrobiłem ok.1000 km.po naszych najrówniejszych drogach w europie i kilka tankowań do pełna polskiej etylinki. !scooter sprawuje się bez zarzutu.

A może Twój An'tek to niepoprawny patriota i dobrze (czyt. bezawaryjnie) jeździ tylko w PL? :P

• Sympatycy
Opublikowano

Dziękuję za słowa otuchy i pocieszające :) .

Zamierzam w niedługim czasie potwierdzić Wasze przemyślenia :) i chcem wyruszyć gdzieś na trzy dni za południową granicę.

Oczywiście koledzy z lawetą będą w pogotowiu !OK .

W tym roku zachodnia granicę zostawię w spokoju :) .

Opublikowano

Możesz jeszcze "potrenować" :) , bo w przyszłym roku jest znowu zlot w Berlinie :) .

Opublikowano

Zamierzam w niedługim czasie potwierdzić Wasze przemyślenia :) i chcem wyruszyć gdzieś na trzy dni za południową granicę.

Znów Ci te Zakopane w głowie ?

Możesz jeszcze "potrenować" ;) , bo w przyszłym roku jest znowu zlot w Berlinie :) .

W Berlinie? Robert toć to pikuś, Pan Pikuś :(:P:lol:

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Grzesiu specjalnie dla Ciebie ;) ...

Pamiętasz ten parking na stacji benzynowej w Bad Oyenhausen? (dla wyjaśnienia: jest to miejscowość w D, w której wszystkie skutery marki Suzuki się psują ;) )

Wiekowa Honda Helix przejechała tam bez problemu, a na fotę zatrzymałem się, żeby wkleić w tym temacie :P .

Co zacna marka, to zacna ;) .

PS. Ten dziadek na fotce to aż wspominał: "aj, panie byli tu takie na motorach w zeszłym roku, pół motoru rozłożyli, grzebali, naprawiali... ale na końcu złamała ich siła znaczka "S" i wpakowali go na przyczepę..." :P;);):lol: .

oyen1.jpg

To dla przypomnienia pamiętnych chwil ;) :

160.jpg

• Sympatycy
Opublikowano

Bigu, fajny ten Qashqai tomato.gif

No dobra, gratki thumbup.gif. Nie ma to jak Helcia ;)

Opublikowano

Ale w końcu ustalono, jakie były przyczyny awarii? Bo dużo żeśmy sobie podywagowali, tylko że w końcu Siemik nie podsumowal strony technicznej. No, chyba że wszyscy wiedzą i już nie było co pisać na forum...

Opublikowano

PS. Ten dziadek na fotce to aż wspominał: "aj, panie byli tu takie na motorach w zeszłym roku, pół motoru rozłożyli, grzebali, naprawiali... ale na końcu złamała ich siła znaczka "S" i wpakowali go na przyczepę..." :lol::):lol::) .

Robert, a o parówce zdejmowanej z lawety nic nie wspominał ? tzn. Morphous-e ? :)

Która snuła dalej wartko.

Opublikowano

Ale w końcu ustalono, jakie były przyczyny awarii? Bo dużo żeśmy sobie podywagowali, tylko że w końcu Siemik nie podsumowal strony technicznej. No, chyba że wszyscy wiedzą i już nie było co pisać na forum...

Immobilizer padł wówczas.

• Administrator
Opublikowano

Immobilizer padł wówczas.

Warto nadmienić, że była akcja serwisowa (ogólnoświatowa) związana właśnie z możliwością wystąpienia awarii immo w An 650. Pisaliśmy o tym tutaj.

Opublikowano

Podejrzewam że w momencie ogłaszania tej akcji serwisowej Grześ nie miał pojęcia że kupi "Króla" :)

• Administrator
Opublikowano

Podejrzewam że w momencie ogłaszania tej akcji serwisowej Grześ nie miał pojęcia że kupi "Króla" :)

Niewiedza nie zwalnia z odpowiedzialności/ konsekwencji :(

Opublikowano

Niewiedza nie zwalnia z odpowiedzialności/ konsekwencji :(

Nie chciałbym tego z ust "pracującego" Siemika słyszeć :)