Gość Bartheez5 Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 Witam Brać Maxi z Kujawsko-Pomorskiego. Chciałbym Serdecznie zaprosić kol. i koleż. na spotkanko na Warmii które odbędzie się we wrześniu termin jeszcze do ustalenia wstępnie 9-11 wrześ. lub 16-18 Lista os. chętnych oraz bliższe info. zamieszczone na naszym reg. forum W-M.Także chętnych zapraszamy do wpisywania się
Arkadiusz Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 No więc ja oczywiście, jako przyszyty kujawiak, czekam na termin :lol: Daj Panie B..... by był to ten drugi termin. !OK
Gość Bartheez5 Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 P.s. Mam nadzieję że brać na ,,ZACNYCH,, dopisze wraz z prezesem
michu Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 Oczywiście postaramy sie byc,tylko podaj jak najszybciej jeden termin ,mam nadzieję że wszystkie ZACNE przyjadą nooooooooo i te tam na B....pewnie też się pojawią !OKK
Arkadiusz Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 nooooooooo i te tam na B....pewnie też się pojawią !OKK Wątpię, naprawdę wątpię co prawda klątwa została zdjęta ale .... !yeah !yeah !yeah Oczywiście żartuję i czekamy na termin !winkiss
czaro69 Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 Witam serdecznie!!!! Może nie "zakończenie sezonu", ale pożegnanie lata !tut Termin 16.09-18.09 Ustalamy jeszcze miejsce, bo ceny jednak powalają na kolana !vampire Ale serdecznie Wszystkich zapraszamy na wspólne pogaduchy !piwko !piwko !OKK
Klubowicze robson Opublikowano 26 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 26 Lipca 2011 Wszystko fajnie chłopaki, tylko tnijcie koszty !YES , bo człek troszku spłukany po urlopie . Chętnie odwiedziłbym W-M, termin jak dla mnie pasuje. Pozdrawiam brać Warmińsko-Mandżurską .
czaro69 Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 Witam serdecznie!! Jest już więcej konkretów nt. zakończenia lata na Warmii i Mazurach.Zapraszam do zapoznania się z tematem w regionalnych i jednocześnie mam nadzieję, że Kujawsko-Pomorskie nas odwiedzi !piwko !piwko Będziemy zaszczyceni !OKK !OKK i serdecznie zapraszamy !YES
Kaśka Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 Koledzy moi drodzy bardzo chętnie byśmy przyjechali całą rodzinka, ale w tym terminie współorganizuje inne spotkanie braci motocyklowej w kujawsko-pomorskim ale Wam życzę wspaniałego spotkanka
Gość Bartheez5 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Noooooooo drodzy koledzy i koleżanki odnośnie spotu 16-18 2011 w Ełku Konkrety już są, koszty podane (może jeszcze coś się da uciąć :-) ) A w kujawsko_pomorskim CISZA ???????
Rekomendowane odpowiedzi