Simon Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 Nie jestem co prawda oryginalny poniewaz Artix juz tam wczesniej byl ale wybieram sie w trase do Norwegii przez Danie, może potem Finlandia i przez helsinki do PL. To jest plan maksimum ale moze wyjsc tez mniejsza trasa. Jesli ktos jest chetny to zapraszam do jazdy. Jest to wyjazd ze spaniem w namiotach. Wyjazd 23 lipca rano powrót 7 sierpnia wieczorem. Ruszam z Dywit kolo Olsztyna. Wyjazd typowo na luzie z przystankami na zdjecia i czasme na przemyslenia . Zapraszam jesli ktos chetny.
pawelneos Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 Szkoda że to wypad już w tym miesiącu Bo właśnie taki tur planuje na przyszły rok. Ale życzę jak naj szerszych i łagodnych zakrętów i bezawaryjnej podróży !scooter
Simon Opublikowano 16 Lipca 2011 Autor Opublikowano 16 Lipca 2011 Nic nie stoi na przeszkodzie pojechac w tym roku. W przyszlym mam plan smignac na Islandie.
pawelneos Opublikowano 17 Lipca 2011 Opublikowano 17 Lipca 2011 No niestety, jednak moją przeszkoda to ograniczona ilośc dni urlopu . A w tym roku już go trochę wykorzystałem .Bo pojawiałem się gdzie nie gdzie na zlotach i jeszcze mam też moje zobowiązania
helmutek76 Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 Simon: Jak bedziesz planowal wycieczke na Islandie daj znac - chetnie sie do Ciebie przylacze
Rekomendowane odpowiedzi