Bulba Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 Witam Dzisiaj Jak w temacie Wyjazd o 18 z McDonald`s na Chojnach Powrot przez Sereczyn i degustacja rybki. Do zobaczenia.
voy-ciach Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 a to nie miała być siedemnasta? Damy radę dojechać i wrócić przed zamknięciem grila z rybką?
Bulba Opublikowano 15 Lipca 2011 Autor Opublikowano 15 Lipca 2011 Damy rade Na gorke jedzie sie ze 40 minut, tam tez nie bedziemy siedziec wiecznie. Rybka w piatki do 21
voy-ciach Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 jak na 18-tą to jeszcze po obiadku zdążę wygospodarować pięć minut dla zdrowotności rękawice jeszcze mokre.
Bulba Opublikowano 15 Lipca 2011 Autor Opublikowano 15 Lipca 2011 Moje juz dawno wyschly na sloneczku Pomalu sie zwijamy. Narka Super wycieczka
T-Rex Opublikowano 17 Lipca 2011 Opublikowano 17 Lipca 2011 Wróciłem z urlopu! Widzę, że w końcu udało się Wam zaliczyć kilka fajnych wycieczek. Kurde ta pogoda... Ja byłem na Mazurach. Przywitał mnie deszcz i pożegnał. Tak to była idealna pogoda i z łezką w oku przyglądałem się motorkom !placz1 Ale od jutra wsiadam już na swojego Burka !scooter
Rekomendowane odpowiedzi