Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam:) mam prośbę czy zna ktoś z kolegów ten komis Armed na Lotników 1 i czy jest ktoś w stanie obejrzeć mi ten skuter? :)http://armedbike.otomoto.pl/honda-silver-wing-fjs600-z-gwarancja-od-armed-M2713568.html powiedzieć co sądzi na jego temat. Z góry serdeczne dzięki whist

Opublikowano

Basiu chciałbym napisac do Ciebie PM ale nie daję rady. Wykasuj coś tam bo mam ważne info.

Opublikowano

Moja X9 pochodzi z tego komisu. Komis jako taki polecam, da się pogadać i dogadać. Sprzęty mają różne, bywają prawie nówki i bywają zmęczone, ceny bardzo często nie odzwierciedlają rzeczywistej wartości. Można trafić okazję, a można (jak się jest zielonym) przepłacić za padakę. Niestety, ja dopiero w poniedziałek będę się mógł tam wybrać. Jak nikt przed poniedziałkiem nie obejrzy, to się dogadamy.

• Administrator
Opublikowano

Bede dzis w tamtej okolicy i obejrze ten pojazd.

Tap by N8

• Klubowicze
Opublikowano

Byłem tam kiedyś, oglądałem jednego Burka, głównie mają sprzęta sciągane z Włoch, ale nie jest źle, młody konkretny człowiek się tym zajmuje a i trudno to znaleźć bo ten komis mieści się na terenie bazarku, trzeba wjechać na teren parkingu od Al. Lotników i w prawo :)

Opublikowano

Dzięki za odzew :) jestem w trakcie poszukiwań, burka chcę sprzedać i myślę o Hondzie, jak to dalej pójdzie to zobaczymy.Oczywiście jak komuś nie sprawi kłopotu podjechanie i obejrzenie tego sprzętu będę wdzięczna :)

• Administrator
Opublikowano

Oczywiście jak komuś nie sprawi kłopotu podjechanie i obejrzenie tego sprzętu będę wdzięczna :)

Byłem, oglądałem.

Minusy:

- Porysowany blotnik, trochę mniej czasza i dość mocno kufer. Poza tym sam kufer ciut rozłażący się i śmierdzący w środku.

- Motor od spodu przyżygany olejem lub czymś olejopodobnym. Trudno jednoznacznie stwierdzić skąd ów olej pochodzi. Nie jest to na pewno normalne w SW ale może być też efektem niedbania przez poprzedniego własciciela od spód silnika.

- Brak wykładziny w kufrze

- Podszybie na 1 śrubie zamiast na 2

- Brak książki serwisowej ale jest manual

- Osłona tłumika porysowana ale nie od szlifa

- Nieoryginalne manetki i tarcze... choć to drugie ktoś może uznać za plus (tuning)

Plusy

- 2 oryginalne kpl. kluczyków.

- Lakier (o dziwo) w oryginale (rzadko spotykany kolor)

- Brak śladów dzwona czy szlifa

- Motor odpala od muśnięcia

- Opony ok

- Felgi nie porysowane

- Oryginalny kufer akcesoryjny oraz boczne owiewki na nogi

Stan jak rok 2002 zadowalający choć na pewno nie idealny. Przebieg 22 tkm? Polemizowałbym...

Niestety nie miałem czasu na próbną jazdę.

Opublikowano

Super ekspres :) dzięki Mariusz za obejrzenie, na zdjęciach wygląda bardzo dobrze, a w realu trochę gorzej, kilka mankamentów jest, na pewno musiała bym sama na żywo obejrzeć.Ten olej pod sodem jest zastanawiający.Trzeba by było wycieczkę do Warszawy zrobić.Dzięki !piwko