Bulba Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 Witam. W naszym regionie panuje lekki zastoj, zeby nie powiedziec marazm Prosze o wpisywanie sie chetnych na jakiekolwiek latanie. Wiadomo ze narzad nieuzywany zanika, a czesto uzywany intensywnie sie rozwija Nie pozwolmy naszym maszynkom rdzewiec !
voy-ciach Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 Faktycznie zastój się zrobił. Dzisiaj nawinięte 314km !scooter , do 100licy i nawrót !YES Lało niemiłosiernie, cały dzień w deszczu zaliczam jako zaprawę przed skandynawskimi klimatami, które może już za rok !scooter Jak nic się nie zmieni to jutro będę pod imaxem, myślę też intensywnie o piątku.
Sympatycy Volvo Opublikowano 6 Lipca 2011 Sympatycy Opublikowano 6 Lipca 2011 To nie zastój tylko złośliwość matki natury. !YES
GRinKU Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 Bulba nie ma się co dziwić - mamy wakacje Co z jutrem?
Bulba Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2011 O 20:30 lece z kumplem motonitą (znacie go ze spotow) Po nowa maszynke do Kanzas. ktos chce sie przylaczyc ? W razie czego lapcie mnie na GSMa 691619292 EDIT: Wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazuja na to ze bujniemy sie dzisiaj gdzies z "darek2505" Planujemy zaczac kolo 19. Mysle ze dobrym miejscem na rozpoczecie bedzie lodziarnia na Pietrynie (Vis a vi HORTEXu) Smialo mozna wjezdzac, mundurowi nie czapaja sie 2oo.
darek2505 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 No i wypad za miato był.Szkoda że tak mało maxiaków bylo..... Dwa burki i jedna majka .Może następnym razem będzię nas troszku więcej Pzdr Darek.
Bulba Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Bedzie bedzie. Tyle ze w nastepny czwartek planujemy zrobic nalot Warszawie. A co. Niech se nie mysla, ze mamy do nich daleko
Sympatycy Volvo Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Sympatycy Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Oczywiście jak będzie ładna pogoda. !OKK
voy-ciach Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 darek2505 Napisany 12 sierpień 2011 - 22:13 No i wypad za miato byłDodany obrazek.Szkoda że tak mało maxiaków bylo..... Dwa burki Dodany obrazek Dodany obrazek i jedna majka Dodany obrazek Dodany obrazek.Może następnym razem będzię nas troszku więcej Dodany obrazek Pzdr Darek. mało bo część była w "delegacji" w Charbrowie !OK
Sympatycy zdun13m Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Sympatycy Opublikowano 17 Sierpnia 2011 mało bo część była w "delegacji" w Charbrowie !OK mało bo część była w "delegacji" w Charbrowie !OK Koledzy a co jutro. w koncu moge sir z wami spotkac. a moze rybka pod pabianicami
Bulba Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Ja tradycyjnie jestem. Z reszta dzisiaj o 19 tez wylatujemy z plecaczkiem bo pogoda ladna. A gdzie ? A kto to wie Rozpoczecie standardowo, lodziarnia na Pietrynie (Vis a vi HORTEXu).
voy-ciach Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Może być rybka pod Pabianicami, może być hamburger w Poddębicach, Ja zawsze chętnie o... coś na ciepło A tak w ogóle to mamy dość słabo ogarnięte wschodnie rubieże regionu, może jakiś "zwiad" w tamte strony?
Bulba Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Spokojnie nie robmy bajzlu. Ten watek dotyczy spontanicznego latania, czyli wszystko oprocz czwartku.
kaczuś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 A moze zalew w Rawie Mazowieckiej??????????????
Sympatycy Volvo Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Sympatycy Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Panowie i Panie,czekajcie zimna już pędzę.
Sympatycy zdun13m Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Sympatycy Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Spokojnie nie robmy bajzlu. Ten watek dotyczy spontanicznego latania, czyli wszystko oprocz czwartku. No tak Bulbiczku masz rację sorki. Ale dawno się z wami nie widziałem i te emocje trochę mnie poniosło. Ale i tak jutro będę całkiem spontanicznie !TAZ
Bulba Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2011 No i tak trzymac EDIT 20.08.2011 Pogoda jak marzenie, nie mozna tego zmarnowac. Moze jakaz rybka za Zgierzem tudziez w innym Sereczynie ?
voy-ciach Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Dzisiaj raczej nie uda mi się wyskoczyć na !scooter ale za to jutro tak od 12-tej
Rekomendowane odpowiedzi