pisklak Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 Pytanko jak w temacie Prośba o poratowanie namiarem, bo chciałbym spróbować, a nigdy tam nie byłem. Z góry dziękuję Pozdr. Pisklak
dr.big Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 Szanta Cafe 05-130 Zegrze Południowe, ul. Warszawska 31 tel: (22) 4990140, kom. 509288201, 502503563 Do znalezienia w "mapce Burgmanii" ... Nie wiem, czy numery sa aktualne .
Marynarz Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 Pierwsza knajpka po prawej za rondem jak się jedzie nad Zegrze od Legionowa.
pisklak Opublikowano 5 Lipca 2011 Autor Opublikowano 5 Lipca 2011 A jakie dania rybne możecie z doświadczenia polecić ? Pozdr. Pisklak
Marynarz Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 no i narobili mi smaka... a pogoda do dupy
GrzechoCnik Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 A mówią, że w taką pogodę ryby lepiej biorą. To i okonki będą świeże. Chociaż mi się zdaje, że nad wodą to jest odwrotnie tzn ludzie biorą rybki w smażalniach. Może na jutro się wypogodzi. Edit: No i wypogodziło się i okonki-śmy wszamali
pisklak Opublikowano 8 Lipca 2011 Autor Opublikowano 8 Lipca 2011 W dniu wczorajszym w godzinach popołudniowo-wieczornych byłem i spróbowałem. Miałem pewne obawy jak mi pójdzie z takim dość osobliwym (przynajmniej z opisu ) daniem , ale okazało się, że mogę tylko potwierdzić pozytywne opinie przedmówców. Bardzo mi smakowały i na pewno będę zajeżdżał częściej. Polecam. Pozdr. Pisklak
Rekomendowane odpowiedzi