Klubowicze Patryk Opublikowano 4 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 4 Lipca 2011 ................................................. Bardzo dziękuję za oddane głosy w wyborze skutera (foto) czerwca na moje zdjęcia. Korzystając z nagrody założenia tematu skutera miesiąca zapraszam do zamieszczania swoich zdjęć. 1. Na każdy miesiąc powstają 2 tematy: * skuter [miesiąc] [rok] - kandydatury * skuter [miesiąc] [rok] - głosowanie (ankieta) 2. W nagrodę za wygraną, laureat poprzedniego miesiąca zakłada wątki: do 5-ego następnego miesiąca wątek na kandydatury oraz do 15-ego - wątek na głosowanie. 3. Termin głosowania do ostatniego danego miesiąca 4. Do konkursu zgłosić można własnoręcznie zrobione zdjęcie swojego skutera lub innego skutera tylko za zgodą jego właściciela. 5. Do konkursu zgłaszamy max. 3 fotki 6. Można uczestniczyć w konkursie wiele razy, jednakże fotki w danym miesiącu nie mogą się powtarzać w innych miesiącach 7. Wszelkie kasztany będą wycinane bez uprzedzenia W związku z problemami w założeniu ostatniej ankiety na skuter czerwca, ze względu na zbyt dużą ilość zdjęć, proponuje do konkursu przedstawiać po jednym zdjęciu mimo punktu 3 regulaminu. Jeśli jednak ktoś załączy regulaminowe trzy i będą problemy z założeniem ankiety to będziemy wtedy się martwić i kombinować. Konkurs na "Skuter lipca" ogłaszam za rozpoczęty. !OKK Żeby odświeżyć temat i zachęcić do zabawy wklejam pierwsze zdjęcie. Jeszcze nie ukończony, a już nie najwyższy (4m różnicy) ps. Z automaty (chyba) połączyło mi posty.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 4 Lipca 2011 Administrator Opublikowano 4 Lipca 2011 Fotki z ostatniego pływania... oczywiście z maxi-skuterem w tle !YES
LWfilip Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 Takie, małe wspomnienie z Burgmanii 2011. Numer 1. Elektryczne wizje Numer 2. Było Nas wielu. Nie mam zgody właścicieli tych skuterów więc może poza konkursem? Nawet nie wiem czy to takie ważne? Jak się ktoś gniewa to proszę zdjęcie usunąć. Zrozumiem.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 6 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 6 Lipca 2011 to i moje deszczowe maleństwo :
Rekomendowane odpowiedzi