gutek janus Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Klub miłosników super aut, spełniających polskie warunki drogowe. Czyli co kupowac by nie stało i pachniało. Od razu moje myśłi kierują się ku drogom wyspy Man i ulicom Monaco, ech. na początek wpisowe
Sympatycy Kisiel Opublikowano 30 Czerwca 2011 Sympatycy Opublikowano 30 Czerwca 2011 Niezły wałek ... policzyłem, że na przykład wypożyczenie Nissana GTR na weekend z zamiarem zrobienia 600km kosztuje ca. 14000zł. Nieźle ktoś kombinuje ....
GOODWAY Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 Niezły wałek ... policzyłem, że na przykład wypożyczenie Nissana GTR na weekend z zamiarem zrobienia 600km kosztuje ca. 14000zł. Nieźle ktoś kombinuje .... Zgadza się. Ale policz koszty tak: ile musisz zapłacić za nowego GTRa, a później jego serwis gwarancyjny, pełne ubezpieczenie i ile wyniesie roczny spadek wartości. I w tym kontekście już jesteś zarobiony Poza tym w tym klubie liczy się jeszcze jedna rzecz. Bezcenna. Członkostwo. Oczywiście liczy się tylko dla pewnej grupy ludzi, a dla innych to tylko fanaberia bogatego człowieka i lans bulwarowy.
Rekomendowane odpowiedzi