Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Heja...

Zdałoby się dowiedzieć kto ostatecznie ze Śląska rusza na Marl, a wcześniej do Słubic.

Ja wyruszam z Trzebini ok. 9.00

Moja trasa przejazdu prowadzi A4'rką do Legnicy, następnie trasa nr. '3' przez Lubin-Nową Sól-Zieloną górę, później '32' na Krosno Odrzańskie i '29' już do samych Słubic.

Przelotowa zakładana na poziomie 130-140.

Na mapie wydawała Mi się najoptymalniejsza, bez błądzenia po 'zadupiach' itp. problemów.

Kto, którędy ma plany jechać? Dobrze byłoby wiedzieć w razie 'W' z kim można się kontaktować jakby coś...

Pozdrowienia, Kuba

• Sympatycy
Opublikowano

Jo Joasia,Patryk i Dario spotykamy się o9:00 na Mcdonald za węzłem sośnicowickim na A4 (Kozłów).

Opublikowano

Uczestnikom Grupy Slask wybierajacej sie do Marl zycze szerokiej i suchej drogi !scooter

Do zobaczenia w Recklinghausen

Miro71

Opublikowano

Witam, ja od Lubina jadę tą samą trasą. Może jakoś się spotkamy albo jak Grupa Śląsk sobie życzy możecie zajechać domnie na kawke i ruszymy razem w sumie to jest po drodze !YES Z Trzebnicy jedziemy przez Oborniki, Wołów, Ścinawe do Lubina i dalej drogą nr 3 w kierunku Zielonej Góry a do Trzebnicy z Wrocławia jest bardzo blisko ok. 20 km, proponuje również alternatywną droge przez Opole w kierunku Namysłowa, Oleśnicy i Trzebnicy. Jak cos to prosze dzwonić 664989811.

• Sympatycy
Opublikowano

Hej,

ja jako 1os. grupa wyjazdowa dziękuję za propozycję, ale mimo wszystko myślę że spotkamy się na miejscu.

Tymczasem do jutra :]

• Klubowicze
Opublikowano

Lucjan - grupa śląska ( 4 szt.) o 9.00 rusza z McDonalda w Kozłowie ( pierwsza stacja benzynowa za Gliwicami w kierunku na Wrocław ) w okolicach Wrocławia na A4 powinniśmy być ok. 10.30 i dalej jedziemy do Legnicy i tam wjeżdżamy na drogę nr 3. Tankowanie planujemy albo we Wrocłąwiu albo w Legnicy. W okolicach Lubina powinniśmy być więc ok. 12.00. Jak będziemy tankować skontaktujemy się i ustalimy czy i gdzie się dołączasz.

Opublikowano

Lucjan - grupa śląska ( 4 szt.) o 9.00 rusza z McDonalda w Kozłowie ( pierwsza stacja benzynowa za Gliwicami w kierunku na Wrocław ) w okolicach Wrocławia na A4 powinniśmy być ok. 10.30 i dalej jedziemy do Legnicy i tam wjeżdżamy na drogę nr 3. Tankowanie planujemy albo we Wrocłąwiu albo w Legnicy. W okolicach Lubina powinniśmy być więc ok. 12.00. Jak będziemy tankować skontaktujemy się i ustalimy czy i gdzie się dołączasz.

We Wrocławiu na A 4 jest Orlen - nie trzeba zjeżdżać z autostrady, kawałek (20 km)dalej zjazd na Kąty Wrocławskie jest BP. Wstępnie umówmy się koło 12 w Lubinie na Mc Donald jest tylko jeden i to przy trasie wlotowej z Legnicy !YES jest też tam Statoil więc można zatankować.