Kamikaze Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Witam, Czy ktoś może miał "przyjemność" zamawiać tlumik w firmie motofreak ? Jeśli tak to jak długo czekał na dostawę. Ja już prawie miesiąc czekam na zamowiony tlumik i doczekać się nie mogę. A to Włosi maja problemy z wyrabianiem zamówień, a to przyjdzie za tydzień w następnej dostawie, a to sami od 3 dni czekają na kuriera itd. Nie wiem czy faktycznie jest tak jak piszą czy przycinaja w chu... ptaszka i po prostu moja kasa poszła na spłacenie jakiś długów i na tlumik jeszcze se poczekam albo i wcale nie dostanę. Jeśli ktokolwiek miał jakieś doświadczenia z ta firma proszę o komentarz. Po 37 dniach oczekiwania w końcu jest
donio Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 Ja również czekam i czekam na swój wydech zamówiony w tej firmie. miało być 5-10 dni roboczych a czekam już ponad 40dni. Ciekawe czy go dostanę
Kamikaze Opublikowano 26 Lipca 2011 Autor Opublikowano 26 Lipca 2011 Ja również czekam i czekam na swój wydech zamówiony w tej firmie. miało być 5-10 dni roboczych a czekam już ponad 40dni. Ciekawe czy go dostanę No mój dotarł tak jak pisałem po 37 dniach wiec zakładam, że i Twój dojdzie. Chyba szybciej i taniej byłoby ściągnąć to prosto z Włoch od producenta. 3mam kciuki i mam nadzieje że to już ostatnie dni Twoich oczekiwań.
dr.big Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 Ostatnio kupowalem wlasnie tlumik we Wloszech, zestaw po 4 dniach od momentu zakupu wyciagalem z kartonu...
donio Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 Jakie stosowali wymówki? Mi mówią, że jest sezon i we fabryce nie mogą nadążyć z produkcją. Potem właściciel miał już potwierdzenie, że jest w paczce i jedzie mój LEO. Ostatecznie okazało się, że ktoś włożył inny tłumik do paczki niż miał !sciana . Teraz podał mi nr paczki i obecnie jest w Niemczech. Zobaczymy
Kamikaze Opublikowano 26 Lipca 2011 Autor Opublikowano 26 Lipca 2011 Wymówki w zasadzie te same. Ostatnim razem mówili że już sami czekają na kuriera który miał być u nich 3 dni wcześniej. Problem polega na tym że nie maja towaru u siebie i jak wpadnie im kilka zamówień dopiero składają zamówienie.
Gość Jeryho Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Siemka ja dostałem Arrowa od nich po 8 dniach. Odliczam oczywiście So. i Nd. Zawsze miałem farta to może przez to. !OKK
Rekomendowane odpowiedzi