Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Biała perła na tarchominie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ktoś może z forum lata po tarchominie białym burgasem w białym kasku? Już 2 krotnie ktoś mnie widział po czym okazywało się ze to nie ja. :) Chętnie zapoznał, wymienię opinie.

Proszę zakładać tematy we właściwych działach.

Temat przeniesiony z Ogólne do Regionalne> Mazowieckie

Administracja

• Klubowicze
Opublikowano

Heh, ze 2 tygodnie temu na Stawki pod Intraco zagadnąłem gościa w białym kasku na białym koniu, znaczy się: na białym burku 400 na oko nówka sztuka. Koleś rzucił krótko, że słyszał o forum Burgmanii, ale nie bywa, bo nie ma czasu. I odjechał. Nie wiem, czy to ten sam, co lata po Tarchominie.

Opublikowano

Przepraszam admina za złe umieszczenie postu. Dla mnie jest to wszystko trochę trudne do ogarniecia, co, gdzie i za co można dostać bana :). Będę się w przyszłości starał :disgust:. No cóż, może kolega się jednak na forum pojawi. Widziałem, że ostatnio był ktoś też na białym burku w moto szkole Suzuki wiec może to ten sam człowiek.

Tak na marginesie czy Wy się jakoś ustawiacie na latanie po mieście czy tylko spotykacie się na zlotach?

Opublikowano

Spokojnie, bana sie tak szybko nie dostaje, chociaz kto znajdzie sie na "liscie Orzecha", ten hmmm :disgust: ...

Bajdelej, co tydzien sa spoty w C66 (patrz tu: KLIK), organizowane sa np. WBNy (patrz tu: KLIK), a wszystko to w Warszawie :) ...

Opublikowano

Dr. Big jesteś Big :) cieszę się i chętnie dołączenie przy najbliższej okaji.

A propo okazji jutro jest koncert Sydneya Polaka na Tarchominie w Chacie Trapera (zdaje się jego knajpa) i kawałki z ostatniej płyty a wśród nich "Skuter" wiec może wypadało by być?

Opublikowano
:) Tu masz odpowiedni temat KLIK
Opublikowano

P.S. O co chodzi z tymi zdjęciami użytkowników? Przez kompa macie inne (ja nie mam wcale) a przez komórkę inne (ja mam :disgust:)?

W dniu 17.06.2011 o 20:28, dr.big napisał(a):

:) Tu masz odpowiedni temat KLIK

No masz, forum nie do ogarnięcia :naughty: Wiedzy i informacji niczym w encyklopedii 13 tomowej!! Nie jesteś na bieżąco - jakby cię nie było.

Ktoś się wybiera?

Opublikowano

Kamikaze - a czy to przypadkiem nie z Tobą leciałem bodajże wczoraj na Modlińskiej (tak w okolicach 17-17:30). Parę razy startowaliśmy razem ze świateł (m.in. przy FSO i przed Auchanem). Później kierownik zrobił nawrotkę przy Kowalczyka.

W każdym razie był to właśnie biały Burgi 400 i kierownik w białym kasku. Z tym, że blachy nie białołęckie - z tego co pamiętam to chyba WB ...

Opublikowano

He he dokładnie :bangin: Biały x-max z niezłym kopem o ile pamięć mnie nie zawodzi?:P Na Burku to własnie ja, ale jak się okazuje musi latać tą trasą jeszcze jedno maxi-zwierze :)

• 2 miesiące temu...
  • Sympatycy
Opublikowano

Coś nam naszego kolegę troszkę poszarpali dzisiaj. Szkoda, że nie ma opisu ale wygląda to na jakąś prowokację ze strony zespołu.

KLIK

• Sympatycy
Opublikowano

Zdjęcia do nowego klipu.Mi się podoba zajęcie nr.3, a zwłaszcza ,,walczący'' Pollaco :lol:

z10132833X.jpg

• Administrator
Opublikowano

Dziś żeby zrobić dobry videoklip trzeba się mocno nagłówkować !vampire

Ps. Sidney... słabo się stawiasz :lol:

Opublikowano

Sidney narozrabial jak zawsze;))))