st1545 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Peugeot Geopolis 125 jest dość mocny jak na swoją pojemność. Ze starszych i tańszych - Looxor 150. Sam bym chętnie wypróbował. Skuter chyba musi mieć masę i budową proporcjonalną do osiąganych prędkości - ciężko żeby mały i lekki pojazd nie latał po drodze. A może Honda PCX? Koła 14" - jesienią powinny się już pojawić jakieś używane do sprzedania... pozdrawiam, tomek
bartosz108 Opublikowano 7 Lipca 2011 Autor Opublikowano 7 Lipca 2011 Zakupiłem Hondę SH150 !OKK To jest niesamowity sprzęt. Wielkość jak Kymco People, ale jeździ o wiele lepiej. V-max 120 a błąd pomiaru to niecałe 10% Standardowa prędkość na prostej 110km/h. Start do 60 km/h wyśmienity. Bardzo dobrze zestrojone zawieszenie. Śmiganie po mieście takim wąskim sprzętem na 16" kołach to sama przyjemność. Zachorowałem na SH300 ale muszę poczekać aż cena spadnie . Wszystkim bardzo dziękuję za rady. PS: Dosiadłem także Geopolisa 125, swoją drogą bardzo ciekawy sprzęt za niezłe pieniądze. Sporo bajerów i niezły wygląd. V-max koło 100km/h i jakieś takie słabe przyśpieszenie.
Rekomendowane odpowiedzi