T-Rex Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Tak sobie latam po Alledrogo i trafiłem taki skuter. No dziwoląg na maxa, ale detale przyciągają oko. Nawet nie wiedziałem, że taki istnieje. Link pod spodem. Klik
czaro69 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Nie dziwoląg, tylko całkiem fajny !scooter Był do obejrzenia na Burgmanii 2010 w Warce !OKK Ojciec Dyrektor go ujeżdżał !OKK P.S.foto ze strony głównej
Dzięgiel Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Tak sobie latam po Alledrogo i trafiłem taki skuter. No dziwoląg na maxa, ale detale przyciągają oko. Nawet nie wiedziałem, że taki istnieje. Link pod spodem. Klik Staroć ha ha ha
T-Rex Opublikowano 9 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2011 No ja go pierwszy raz widzę, ale mnie urzekł !winkiss
Jarek_PL Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 A dla mnie jest SUPER ! Inny od innych.
Sympatycy orzech Opublikowano 9 Czerwca 2011 Sympatycy Opublikowano 9 Czerwca 2011 Fajny skuter tylko niestety cena zaporowa. Inna sprawa, że to GEMMA a nie GAMMA. Widać sprzedający nawet nie wie co ma Nawet był kiedyś test takiej a może nawet tej Gemmy na jakimś Tefałenie. Zresztą podejrzewam, że to dokładnie ta sztuka która była na Burgmanii w Warce.
Rekomendowane odpowiedzi