Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Na wstępie chciałbym podziękować za udział w VII Zlocie Maxi Skuterowym w Malborku wszystkim uczestnikom naszego corocznego spotkania.

Teraz kilka słów bardzo ważnych dla mnie osobiście.

W tym roku nasz zlot został zorganizowany przez kilka osób bez udziału których, nie było by możliwe przeprowadzenia tak wielkiego dla mnie przedsięwzięcia z atrakcjami, jakie czekały na zlotowiczów.

Głównymi organizatorami tegorocznego zlotu byli: Siemik, Klaf – Krzysztof Lewandowski i Andrzej Banasiak, bez których w ogóle nie podjął bym się organizacji zlotu.

Równie ważne jest to, że wspierał nas Burmistrz Malborka, bez jego przychylności wiele z tego, co udało nam się z Krzyśkiem i Andrzejem zrealizować po prostu nie miałoby miejsca.

Serdeczne i szczere podziękowania składamy użytkownikom forum bardzo mocno zaangażowanym w pozyskiwanie gadżetów i nagród do koła fortuny, które mamy nadzieję podobały się wszystkim.

No i nie mogę oczywiście zapomnieć o grupie która przyjechała dwa dni wcześniej na ZACNYCH i pomagała nam przy technicznym przygotowaniu "ośrodka" przed samum zlotem.

Nie chcę wymieniać nazwisk ani regionów gdyż nie jest to nikomu potrzebne . Wiem tylko jedno, że na ludziach z naszego forum można naprawdę polegać.

Brakuje mi słów !placz1 do wyrażenia wdzięczności. Kończę więc bo za bardzo się rozpiszę i jeszcze coś namieszam.

Pozdrawiam Siemik

Opublikowano

Jako uczestnik zlotu, dziekuje wszystkim odpowiedzialnym za moc emocji i swietny zlot na ktory naprawde warto bylo przejechac prawie 600 km. Zabawa byla przednia, organizacja wzorowa, moc atrakcji, itp., itd. Ten zlot zapadnie na pewno u wszystkich uczestnikow w pamieci.

PS. Dodam tylko, ze niemieckie kluby, ktore poinformowalem skromnie o przebiegu naszej imprezy zamieszczajac np. filmiki z parady i zdjecia grupowe, byly pod WIELKIM wrazeniem ogromu atrakcji i rozmachu imprezy. Milo bylo czytac takie pochwaly, ktore niniejszym przekazuje Organizatorom !OKK .

Opublikowano

Jeszcze raz wyrazy podziwu oraz podziękowania dla organizatorów. Moja pierwsza burgmania utkwiła mi w pamięci. Do następnego spotkania. Pozdrawiam wszystkich