Skocz do zawartości
Forum Burgmania

..europa, europa, skuterem, motocyklem..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Super relacja, mam nadzieje ze Ucieta niedlugo sie odezwie i powie ze wszystko z nia OK (choc ten smiglowiec troche mnie przeraza). Wstawiajcie fotki.

Agnieszko napisz zes cala.

Opublikowano

Fajna relacja !OKK , no i dobrze, ze odnalazl sie ten czajnik do wody :) .

PS. Jesli chodzi o transport helikopterem, to juz po info o wypadku, niemieccy policjanci w Malborku, wyjasnili nam, ze nawet przy lzejszych obrazeniach na autostradzie, czesto sa one wysylane ze wzgledu na utrudnienia i czas dojazdu karetki. Tak wiec niekoniecznie powinny sie one kojarzyc z ciezkimi obrazeniami. Czytam, ze Ucienta wrocila po 2 dniach samolotem, no i mam nadzieje, ze nie bylo az tak zle?

Opublikowano

Niesamowita relacja. Autor może swobodnie wydać ją jako książkę. !OKK

A wniosek z tej całej pogoni za zawariowaną 30-tką jest jeden:

Czajnik brać ze sobą !!! !V

A teraz dawać te fotki, bo się doczekać nie mogę :)

Opublikowano

Zle nie bylo, choc helikopter jest dosc hmmm (juz po 22 wiec moge) rzygawiczny :P Na dzisiejszym kursie ratowniczym dowiedzialam sie, ze nawet w naszym skromnym kraju do wypadkow autostradowych wysyla sie zalogi Lotniczego Pogotowia. Z powodow przytoczonych przez Biga ;)

Juz oficjalnie moge rzec, ze jestem cala (choc jeszcze w tyn tygodniu bylo podejrzenie pekniecia nadgarstka)

Ad. polski doktor: nie doktor a pielegniarz. Troszke sie zapedziles

Ad. 0 punktow karnych i mandatow: niestety moze sie okazac, ze jednak dostane mandat bo niemiecka policja plamy oleju nie znalazla i upiera sie, ze jechalam za szybko (ciekawe z jakich fusow to wywrozyli skoro nie bylo sladow hamowania)

Ad. czajnik: cholera faktycznie nigdzie nie bylo i owsianke instant do domu przywiozlam whist

Opublikowano

Świetna relacja !OKK

Też miałem jechać w tym roku do Portugalii, ale musiałem odpuścić z rodzinnych powodów.

Czekamy na zdjęcia !OK

Opublikowano

Tjaa, super droga super relacja.

Pozdr dla Uciętej i Trampka

Shame on Czjnik

Opublikowano

Tylko pozazdrościć, szkoda że razem nie udało się wam wrócić ,ale dobrze że tylko tak to się zakończyło

Pozdrawiam i szybkiego powrotu do zdrowia i na trase

Opublikowano

Pełen szacun za umięjętności przelania historii na ekran, parę razu głośno sie uśmiałem :D. Swietna wyprawa! Jestem waszym fanem! :band: Trzymam kciuki, aby nie było zadnych mandatów i pełne zdrowie jak najszybciej. Pozdrawiam

• Sympatycy
Opublikowano

Monk krasomówca :D jak to mówią, dobry bajer lepszy niż doktorat :band:

Też bym pojechał ale bez czajnika ... słaboo :)

• Sympatycy
Opublikowano

Też bym pojechał ale bez czajnika ... słaboo :D

A na co Ci czajnik, zawsze rozlewasz !winkiss

Monk, fajny wypad. Szkoda, że tajny..............

• Sympatycy
Opublikowano

Jak na "nieco ścisły umysł", pióro masz Bartek nadzwyczaj lekkie :D

Super relacja !OKK Chociaż na FB już trochę pooglądałem.

A zdjęcia śladów oleju na oponie Trampka Agnieszki nie pomogły nic ?

pzdr

BTW:

Czajnik trza brać na wyprawę...

• Administrator
Opublikowano

Żeby w taką trasę bez więziennej grzałki jechać... :D Echh... po co odrazu czajnik? :band:

Fajnia relacja, miło się czyta... szkoda monk, że nie odezwałeś się to zapodalibyśmy materiał na stronę główną.

Ucienta... regeneruj stawy !OK .

Opublikowano

Monk, fajny wypad. Szkoda, że tajny..............

Wcale nie tajny, choć faktycznie na pierwszy rzut oka może sprawiać takie wrażenie. O wyjeździe wiedziało kilka osób, również z Burgmanii. Samych "jadących" była piątka, ale staraliśmy się o tym zbytnio nie trąbić przed wyjazdem, z banalnego powodu: nic by z tego nie wyszło.

Fajnia relacja, miło się czyta... szkoda monk, że nie odezwałeś się to zapodalibyśmy materiał na stronę główną.

A przyznam, że przez głowę mi to nie przeszło. Wiesz, my informatycy żyjemy w domowym zaciszu.. :D

• Klubowicze
Opublikowano

Fajna wyprawa, fajna relacja !OKK i tylko szkoda że Agnieszka nie dokończyła trasy na 2oo :D . Lecz dziewczyno stawy i moto i w drogę.

Opublikowano

Rewelacyjny pomysł. Brakowało mi tylko wykończenia, czyli kąpieli w portugalskim morzu :drunk: Ale i tak przejechanie takiego dystansu non stop to mega fajny wyczyn clap.gif No i super przygoda.

Agnieszce życzę powrotu do zdrowia !!!

• Sympatycy
Opublikowano

Wcale nie tajny, choć faktycznie na pierwszy rzut oka może sprawiać takie wrażenie. O wyjeździe wiedziało kilka osób, również z Burgmanii. Samych "jadących" była piątka, ale staraliśmy się o tym zbytnio nie trąbić przed wyjazdem, z banalnego powodu: nic by z tego nie wyszło.

Wystarczyło podać info na 2 dni przed wyjazdem " Jedziemy, trzymajcie kciuki, prześlemy SMS'a z trasy" i już by było OK. Fajnie jest mieć możliwość śledzenia poczynań wczasowiczów.

Reasumując, fajny wypadzik szkoda, że z finałem w szpitalu.

Agnieszka, trzymam kciuki za rekonwalescencję !OKK

Opublikowano

fajna wyprawa - lubię takie na 2-3 sprzety :drunk:, a ja podziwiam Monk twój kręgosłup, że wytrzymał tyle km na tmaxie, bo nic o bólach kręgów nie wyczytałem. Chętnie bym jakieś fotki obejrzał.

Opublikowano

Super relacja !OKK

Przygody się niestety zdarzają, ale z poprzednich wpisów wynika, że wszystko jest OK. Powodzenia :)

Opublikowano

fajna wyprawa - lubię takie na 2-3 sprzety :P, a ja podziwiam Monk twój kręgosłup, że wytrzymał tyle km na tmaxie, bo nic o bólach kręgów nie wyczytałem. Chętnie bym jakieś fotki obejrzał.

@działkowiec: żeby było śmieszniej, podczas wyprawy kręgosłup nic się nie odzywał, natomiast od razu zaczął krzyczeć po dwóch dniach spędzonych w robocie. Wniosek, pozycja na moto jest zdrowsza od pozycji przy biurku.

A Wszystkim dziękuję za miłe słowo.

Opublikowano

Super sprawa... !!!

Chyba sobie zrobię podobną podróż na dzieste urodzinki :P

ps. Agniecha, zdrowiej... (i oby już nigdy więcej gleby !)

Rewelacyjnie się czytało :P

Opublikowano

Gratulacje! Świetna wycieczka!! Nie ma to jak 2oo i podróż przez Europę... mniam !V !V !piwko !piwko

Opublikowano

Super opis wyprawy !OKK. Traska tylko pozazdrościć !OK .

Aga wracaj szybko do zdrowia !YES

• Sympatycy
Opublikowano

Monk relacja rewelacyjna !OKK ... i z cenną wskazówką ;) . Jako, że wybieram się do Hiszpani skuterkiem w drugiej połowie sierpnia wezmę ze sobą jakąś grzałke do wody :), skoro w cywilizowanych krajach nie wiedzą co to czajnik.

Opublikowano

No i przyszedl mandat. Fajnie, ze musze zaplacic 169 euro za uszkodzenie samej siebie. Szczegoly w oddzielnym watku.

Ps. Dzieki za zyczenia