Sympatycy Kubo Opublikowano 14 Czerwca 2011 Sympatycy Opublikowano 14 Czerwca 2011 Heja, pytanie do uczestników śpiących w ośrodku. Koło której planujecie się w nim stawić? Myślę, że im wcześniej, tym lepiej? Coby odpocząć po trasie i na loozie się coś 'odprężyć' ? koło 13-15?
Sympatycy orzech Opublikowano 14 Czerwca 2011 Sympatycy Opublikowano 14 Czerwca 2011 Kubo, grupa Wawa Zone nie okresliła jeszcze godziny wyjazdu a Ty pytasz na którą będą na miejscu. Jeżeli wyjadą około 9 to będą najwcześniej na 16. Ja jestem uzależniony od !scooter , będę wlókł się gdzieś na końcu. Jadę starą trasą na Poznań z przystankiem w Swarzędzu-Poznaniu na zbiórkę gratów od PESu
Sympatycy siemik Opublikowano 14 Czerwca 2011 Sympatycy Opublikowano 14 Czerwca 2011 Myślę że ok 13-14tej będziemy na miejscu.
Arkadiusz Opublikowano 14 Czerwca 2011 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Myślę, że koło 16-17 też się zamelduję. !winkiss
GrzechoCnik Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2011 W drodze powrotnej do Budziszyna namierzyłem potencjalny kemping, gdyby się okazało, że trzeba nocować za granicą. http://www.campingplatz-obererwaldteich.de/8903.html Ceny, o ile dobrze rozczytałem to 5+2=7Euro Oczywiście to tylko propozycja.
Arkadiusz Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 UWAGA: Śniadanie wstępnie umówiłem na g.7:30 Matko Kochana, to chyba Grzesiu, że mi do łóżka przyniesiesz. Żartowałem, rano pobudka w dwu szeregu zbiórka i dwójkami na śniadanie marsz. :)
GrzechoCnik Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2011 Matko Kochana, to chyba Grzesiu, że mi do łóżka przyniesiesz. Frekwencja na śniadaniu ma być 100%. Zapłacone=zjedzone Jak nie, to będę ściągał z wyra za włosy, czy co tam kto ma !war Przypomne, na pierwszym McDonaldsie godz. 10:30 na drugim (przed wjazden na zlot cala grupa) o godz. 15:00. ... -Slubice - 1 McDonalds obok jest paliwo -> 180 km. Jak widzicie to nie przelewki.
pawelneos Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 A czy jest tam jakiś parking strzeżony zorganizowany dla Nas ? Tylko pytam
GrzechoCnik Opublikowano 22 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2011 Nic nie wiem na temat parkingu strzeżonego. Ze zdjęć widać, że jest jakiś pod oknami hotelu. Trzeba kufry brać ze sobą. Kto się boi o swojego !scooter to pomożemy mu wepchnąć na korytarz
Rekomendowane odpowiedzi