GrzechoCnik Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Ponieważ zaczęli się zgłaszać chętni to zakładam listę chętnych na nocleg w Hotelu Sportowym OSiR w Słubicach ul.Sportowa 1 Cena 40+13zł (nocleg+śniadanie) dla grupy 20 osób. Segmenty mieszkalne to 2 pokoje 2os+3os i wspólna łazienka. Namiar na hotel TUTAJ oraz na MAPIE Na guglach znajdują się jeszcze inne zdjęcia. Ta lista dotyczy noclegu z czwartku 23.06.2011 na piątek Dobrze byłoby uzbierać tą 20tkę chętnych. Zapisani: 1. GrzechoCnik 2. Arkadiusz 3. Zdun13m 4. Krzytro 5. Krzytro bis 6. Orzech 7. Lucjan73 8. Ewik 9. Wrzonio 10.Drek 11.Gumisiek 12.Joasia70, 13.Paweł883, 14.Patryk 15.ZYBEX 16.Cappo 17.Asia 18.xmarcinx 19.Kubo 20.Szuwarek 21.Magda 22.sconew 23.pawelneos 24.voy-ciach UWAGA: Lista nicków została wysłana do hotelu. Każdy z listy zgłasza się w rejestracji mówiąc, że jest z grupy Burgmania i podaje swój nick. Pamiętajcie, że do meldowania potrzebny jest dowód osobisty. Można płacić za pobyt również kartą, 40+13=53zł. Śniadanie wstępnie umówiłem na g.7:30 W tym temacie można prowadzić też inne listy noclegowe, np na drogę powrotną, tylko że w innych postach.
Klubowicze krzytro Opublikowano 8 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 8 Czerwca 2011 Ja poproszę dwie osoby
Lucjan73 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Witam, prosze o dopisanie do listy !OK
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 8 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 8 Czerwca 2011 Wstępnie Wrzonio i Ewik
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 8 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 8 Czerwca 2011 Proszę o dopisanie do listy .
Klubowicze Patryk Opublikowano 8 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 8 Czerwca 2011 Po przeliczeniu tras, wszystkich za (Wasze towarzystwo !piwko ) i przeciw (???) - proszę o dopisanie do listy noclegowej trzech osób: Joasia70, Paweł883, Patryk (muszę dodać sobie też jakieś cyferki)
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 9 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 9 Czerwca 2011 dopisz i mnie dzwoniłem od wczoraj w poszukiwaniu noclegów i generalnie lipa nigdzie nie ma i w tym ośrodku również-więc jak jeszcze nie potwierdziłeś rejestracji to może być lipa - działaj nie ma na co czekać...
Gość Cappo Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Cappo i Asia. prosze nas dopisac do listy pozdr. MM
GrzechoCnik Opublikowano 9 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2011 Dzwoniłem właśnie i zarezerwowałem pokoje na 20 osób. Pani odeśle mi potwierdzenie mailem. Płatność gotówką na miejscu, na hasło "Burgmania". Czekam więc na potwierdzenie rezerwacji.
Sympatycy Kubo Opublikowano 9 Czerwca 2011 Sympatycy Opublikowano 9 Czerwca 2011 No to i Kubo dopisuje się do listy... Czemu mam spać gdzieś samemu w niemczech, skoro można dojechać do Was i przyjemnie czas spędzić :] Także proszę o dopisanie do listy obecności :]
szuwarek Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Poproszę dwa wyra dla szuwarka i magdy
GrzechoCnik Opublikowano 9 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2011 Szuwarek i Magda, muszę się wstrzymać z wpisaniem Was na listę ponieważ dopiero jutro otrzymam z hotelu informację o ewentulanych wolnych miejscach ponad 20. Pani z recepcji mówiła, że ma duże obłożenie, i musi porozmieszczać odpowiednio gości.
sconew Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Witam jeśli jeszcze jest miejsce to proszę dorzućcie mnie Wielkie dzięki!
Sympatycy orzech Opublikowano 9 Czerwca 2011 Sympatycy Opublikowano 9 Czerwca 2011 Słuchajcie, jak zabraknie miejsc to będziemy mieć przecież karimaty, pokoje są wystarczająco duże Ja nic nie sugeruję
pawelneos Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Jak by było jakieś jeszcze wolne miejsce to bym prosił też o jakieś łoże. Jako z trójmiasta jestem jedyny , Pidzam mial jechać ale po Malborku jeszcze go trzyma i do zlotu w Marl nie wytrzeżwieje !!!!
Lucjan73 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Słuchajcie, jak zabraknie miejsc to będziemy mieć przecież karimaty, pokoje są wystarczająco duże :lol: Ja nic nie sugeruję Jest w ostateczności jeszcze opcja "namiotowa" - możemy przecież rozbić nasze "miasteczko" jak nie wypali temat hotelu. Fajna miejscówka to pole na którym bazowliśmy pod Berlinem, cena to chyba 3 Euro za dobe !YES
Sympatycy siemik Opublikowano 10 Czerwca 2011 Sympatycy Opublikowano 10 Czerwca 2011 Siemka. Dziś rano dzwoniłem do w/w ośrodka z pytaniem czy można ewentualnie rozbić namiot na jedną noc.Miła pani odpowiedziała że nie ma żadnego problemu jednak prosiła abym się wstrzymał i oddzwoni do mnie czy nie zwolni się rezerwacja jakiejś trzydziestoosobowej grupy, no i przed chwilką oddzwoniła mówiąc że są dostępne jeszcze pokoje na trzydzieści osób. Wysłałem do niej e-maila z rezerwacją na dwie osoby.Więc spotkamy się na ośrodku. Pozdrawiam
Arkadiusz Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Więc spotkamy się na ośrodku. Więc zarąbiście, Grzesiu no cóż, tylko odliczać i na razie do fabryki śmigać !sciana !sciana
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 11 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 11 Czerwca 2011 Obawiam się.........że rano nie wstaniemy....
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 11 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 11 Czerwca 2011 Wstaniemy na pewno ok 10.00 ,żeby Orzechowi dowiązać cycepki na których pojadą skutery kierowców którzy nagle zaniemogli . !wchair ps : Mam szalonego pomysła wrócić inną trasą Naduś, co do jazdy po stronie Niemieckiej jedynie orientacyjna .
Arkadiusz Opublikowano 11 Czerwca 2011 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Adam, oszalałeś?, on ma haka i nie czytałeś, że może odpiąć mu się w czasie jazdy na autostradzie !!! !pomidor
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 11 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 11 Czerwca 2011 Adam, oszalałeś?, on ma haka i nie czytałeś, że może odpiąć mu się w czasie jazdy na autostradzie !!! !pomidor Dla tego napisałem "dowiązać" co by nie odhaczył.
GrzechoCnik Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2011 Otrzymałem potwierdzenie noclegów dzisiaj o 10:40. Tak jak Siemik napisał miejsca się zwolniły, bo jedna wycieczka 30os. zrezygnowała. Dopisałem zatem kolejnych chętnych. Lista uaktualniona, obecnie 23osoby. Siemik i Antoniaczek są zarejestrowani bezpośrednio, poza listą. Potwierdzona cena 40+13zł nocleg+śniadanie Gdyby jeszcze ktoś chciał się dopisać to jest taka możliwość. ps : Mam szalonego pomysła wrócić inną trasą Naduś, co do jazdy po stronie Niemieckiej jedynie orientacyjna . Myślałem żeby wracać przez Stolberg w górach Harz, malownicza trasa górska i widoki na całe góry. Wcześniej na wschód od Kassel jest Mittelpunkt - środek geograficzny Niemiec w Niederdorla. A także zahaczyć o Weimar (miasto muzeów Goethe, Schiller, Liszt) i pod sam koniec Moritzburg (pałac na wodzie) koło Drezna oraz Budziszyn (Bautzen - Łużyczanie).
Rekomendowane odpowiedzi