krzys-68 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Oj Kasieńko co Ty tu wypisujesz . Samiuśką prawdę Kaśka wypatruj na Grunwaldzkiej pod Biedronką "biegowca" !OKK Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 No przeczytajcie tylko , Ten z z pod Grudziądza . Czym to Kolega wogóle śmiga że zabiera głos w tak wszak ważnej dyskusji , jakimś tam wynalazkiem banda czy jakoś tak . Będzie mi się tu do ZACNYCH wcinał , że by to mi było ostatni raz , no . P.S Pozdrawiam serdecznie no i dziewczynki też ma się rozumieć :P . Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 No przeczytajcie tylko , Ten z z pod Grudziądza . Czym to Kolega wogóle śmiga że zabiera głos w tak wszak ważnej dyskusji , jakimś tam wynalazkiem banda czy jakoś tak . Myśle że powoli czas sie robi na zmiany tak mi "po głowie" chodzi czarny GTR 1400 faktem jest że nie nastąpi to w sezonie ale... Przynajmniej pod względem zużycia Pb będę się mógł z kolegami na !scooter H. zrównać Bo jak na razie to nudy.Oleju nie ubywa,benę "prawie produkuje" Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 No masz ci los!!! Kupił, ucieszył się i zniknął !NOT !scooter Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 może jeździ i nie ma czasu na pisanie Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi