Marynarz Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Siemka Pokazała się relacja ze zlotu w naszej Malborskiej TV Pozdrawiam Siemik HA HA HA... no nie wytrzymam :D w 1:15 gdzieś tak koło wsłuchajcie się w tło a jednak słychać... Siemiku pokaż... (tylko wtajemniczeni wiedzą o co kaman ). a tak ogólnie to przypomniałem sobie o zdjęciach robionych aparatem DRUGA PORCJA FOTEK
Klubowicze Jordan Opublikowano 10 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 10 Czerwca 2011 Teraz wiadomo dlaczego ta muzyczka w tle żeby nie było słychać, ale - mimo muzyki można wyciągnąć słuchem co ma siemik pokazać. Filmik bardzo fajny. dziękówki za link do obejrzenia. p.s. a ktoś wie już czy będzie udostępnione to zdjęcie grupowe z lotniska? żeby sobie ściągnąć i wywołać?
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 13 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 13 Czerwca 2011 Właśnie dodałem ostatnia porcje fotek Naduś
Sympatycy siemik Opublikowano 13 Czerwca 2011 Sympatycy Opublikowano 13 Czerwca 2011 Kilka zdjęć zrobione przez naszego fotografa, pozwolił wkleić. Osir Przejazd Lotnisko Pozdrawiam Siemik
Sympatycy Arecki Opublikowano 14 Czerwca 2011 Sympatycy Opublikowano 14 Czerwca 2011 Wreszcie i mi udało się przebrnąć przez kilkaset fotek ze zlotu. Zapraszam do mojej galerii: Burgmania 2011 Arecki. Kilka fotek na zachętę : M@rkiz: "Lucjan to nie jest alkomat" , Przybyli krzyżacy z .... Poznania. "Piłeś - nie chodź" "Siemik pokaż ......." "Siemik, spadaj stąd i nie zasłaniaj" Z Migiem w tle. "Burgmania - Plebania"
GrzechoCnik Opublikowano 14 Czerwca 2011 Opublikowano 14 Czerwca 2011 No dobra, więcej już was moimi filmikami zanudzać nie będę. Ale popatrzcie się jeszcze choć raz na ten ostatni, pliiiiss. Strasznie długo się męczyłem, żeby go poskładać, bo komp kilkukrotnie zdecydowanie zaprotestował przy prawie gotowym produkcie Ale do rzeczy, filmik jest
Gość miki Opublikowano 15 Czerwca 2011 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Ehh... wspomnienia Mix fotki + filmik http://www.youtube.com/watch?v=xrEWMuQGCA8
Arkadiusz Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Lepiej późno niż wcale, wstawiam troszkę spóźnione zdjęcia. Pozdrawiam i zapraszam do GALERIA
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 19 Czerwca 2011 Administrator Opublikowano 19 Czerwca 2011 Chwilę to potrwało ale już JEST! Relacja z VII Ogólnopolskiego Zlotu Burgmania 2011 dostępna na stronie głownej. Zapraszamy !tut
LWfilip Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Mariusz !OKK dobra relacja, kawał rzetelnego dziennikarstwa . Wróciły wspomnienia.
Sympatycy Kisiel Opublikowano 21 Czerwca 2011 Sympatycy Opublikowano 21 Czerwca 2011 Przeglądając pliki w telefonie znalazłem takie oto cuuudo. Mario pod myjnią samoobsługową w Malborku tuninguje swój wygląd na okoliczność wjazdu na teren zlotowiska. Wiadomo .... Mario + Vespa = lans
Woody Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Parę moich fotek ze zlotu. Myślę, że zwłaszcza giermka ucieszą...
Enek Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Parę moich fotek ze zlotu. Myślę, że zwłaszcza giermka ucieszą... Giermek malduje zadowolenie z foto !jump !starwars !jump
Klubowicze PIN Opublikowano 5 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 5 Lipca 2011 Za późno prawko odebrane, ale za rok nie odpuszczę !!!
Klubowicze Migu Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Klubowicze Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zaległości ciąg dalszy : Siemik szkoda gadać organizacja, atrakcje, pogoda, rewelka !OKK ( wypad na lotnisko to chyba z myślą o mnie !YES ) i jeszcze miałeś czas żeby mi zorganizować koło na powrót !piwko szacun . Grzesiek podziękuj jeszcze raz koledze za koło !scooter ( szybka wymiana !OK i mogłem wracać się bawić !piwko !OK ) pozdrawiamy Migu i Halina
Sympatycy siemik Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Sympatycy Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zaległości ciąg dalszy : Siemik szkoda gadać organizacja, atrakcje, pogoda, rewelka !OKK ( wypad na lotnisko to chyba z myślą o mnie !YES ) i jeszcze miałeś czas żeby mi zorganizować koło na powrót !piwko szacun . Grzesiek podziękuj jeszcze raz koledze za koło !scooter ( szybka wymiana !OK i mogłem wracać się bawić !piwko !OK ) pozdrawiamy Migu i Halina Do tej pory wspomina ta szybką naprawę.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Klubowicze Opublikowano 9 Sierpnia 2011 To był Mega Zlot... Ciekawe czy Lębork dorówna Malborkowi... Szkoda że mnie nie będzie, bo już brak urlopu niestety
Arkadiusz Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Ciekawe czy Lębork dorówna Malborkowi... W Lęborku będzie ciekawie jak wszędzie gdzie są Burgmaniaki, natomiast na pewno nie dorówna pod kątem ilości uczestników. Ale siee pojedzie i się zobaczy !winkiss
dr.big Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Po pierwsze, zlot w Lęborku powraca po ośmioletniej przerwie i, wydaje mi się, że musi zdobyć najpierw "renomę", bo tak na prawdę, poza paroma osobami, nikt go z dawnych czasów nie zna. Czyli jedziemy tam jako tak zwani "testerzy" , ja ze swojej strony wiem jaką formę oba zloty prezentują i śmiem twierdzić, że zlotów prezentujących taką formę jak Malbork, za takie pieniądze jest naprawdę niewiele. A Lębork dopiero pokaże swoje możliwości i potencjał na przyszłość i ja trzymam za to kciuki . W przyszłości przynajmniej dwa zloty skuterowe są jak najbardziej na miejscu. Zwłaszcza po pustce w kalendarzu, jaka powstała po Stegnie.
szamot Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 Odgrzeje kotleta bo natrafiłem na coś takiego TU
Mareczek Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 Ale naszło na wspominki? Ten Koleś podobno dostał nagrodę za apstynęcje wystarczy spojrzeć, co on zażywa jak te ………………a.
Rekomendowane odpowiedzi