Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze nigdy nie kupowałem opon do skutera i mam pytanie gdzie można kupić opony w okolicach Katowic. Udało mi sie znaleźć sklep internetowy we Wrocławiu ale wolałbym w zwykłym sklepie 'koło domu'.

Opublikowano

Napisz do Kubo zajmuje się tym tematem i może pomorze.

Albo idź do sklepu z częściami motocyklowymi przeważnie sprowadzają na zamówienie.

Możesz również zamówić na jakimś portalu oponowym i przyjdzie ci do domu, ale osobiście polecam pierwsza opcje bo nie dość ze doradzi to jeszcze wymieni a do Trzebini nie masz daleko.

Opublikowano

Ja kupiłem ostatnio w;

Opomania.pl

os. Przylesie 37

66-008 Wilkanowo

NIP: 973-052-58-14

Polska

i jestem zadowolony, oponka tegoroczna, nieleżakowana, przesyłka około tygodnia.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Myśmy kupili do AN400 w netcar.pl i na drugi dzień już przyszły. Data to jednej 38tydz. 10r. a drugiej 14tydz. 11r. Były najtaniej z dostępnych i nie leżakowane kilka lat jak w niektórych pytaliśmy. Zamawialiśmy oponki Pirelli diablo scooter i założyliśmy jak narazie tylko tylną bo była mocno zużyta, w sumie kupilismy węższą przez pomyłkę zamias 150 to 130, ale tańsza była bo po 179zł i na przód po 212,25zł i przesyłka gratis. kurier prze 10ta dzwonił o której będzie. Sprawuje się super, wczoraj wypróbowana na trasie Zabrze-Łódź i spowrotem !scooter Jesteśmy z tego zakupu zadowoleni. !OKK polecam !OK