kropi Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Oto lista zakupów, którą wczoraj - ku ogromnemu zdziwieniu koleżanki Małżonki tudzież gawiedzi zebranej pod sklepem - przywiozłem wczoraj do domeczku mieszcząc wszystko w schowkach Burgiego: 1. Woda mineralna Primavera baniak 6l 2. Mleko 6-pak z Reala 3. Jajka 6 szt. (dojechały w całości!) 4. Miód 0,5 l 5. Ser Gouda 250 g 6. 6 kajzerek 7. Rama 500 g 8. 5 cebulek 9. Płatki śniadaniowe 10. Coca-cola 1 but. 2l 11. Sałata lodowa 1 szt. 12. Twarożek 13. Oliwki 200 g 14. 3 jogurty do picia "Bakoma" duże (poziomkowe...) Plus jakieś głupoty - przyprawy, czekolada, ptasie mleczko... No i gwóźdź programu - 12 rolek taśmy szczęścia - ale to już w przekroku. Dodam, że Burgi był bez kufra a w bagażniku był jeszcze kask mojego syna. Było tego 2 duże siaty plus mleko i woda w butli. Jestem pod wrażeniem !OK !OK
Jurek_mwo Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Piękna lista zakupów jestem pod wrażeniem !OKK Burasek górą !OK
Sympatycy Volvo Opublikowano 4 Czerwca 2011 Sympatycy Opublikowano 4 Czerwca 2011 Powiem ci kolego ze znam to uczucie .Jak wychodzę z marketu z prawie pełnym wózkiem i wszystko chowam do !scooter dużo ludzi jest zdziwionych.
robix Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Pisalem to juz w innym watku,ze jak wychodzimy z zona z marketu i podjezdzamy wozkiem pod Burka to ludzie przecieraja oczy ze zdumienia a jeden to nawet robil foty jak przed sw Wielkiej Nocy pakowalem 2 wytlaczanki jaj po 30 szt pajakiem na siedzenie a reszte zakupow pod nie Osobiscie nie znam przyjemniejszego srodka transportu w zatloczonym miescie o takich walorach uzytkowo-rekreacyjnych. robix
T-Rex Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Na zachodzie już o tym wiedzą od dawna i doceniają U nas ludzie muszą się otrząsnąć po komunie. MZ i Simson z NRD to już przeszłość Teraz widzą tylko ścigacze. Czas na maxi !OK
Jurek_mwo Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Powoli zrozumieją ile ma zalet skuter..
T-Rex Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Mam taką nadzieję i powoli już interesują się maxi. Na parkingu odróżniają bezbłędnie od motorowerów i chętnie podchodzą i gaworzą. Na ulicy nadal mają włączony tryb !scooter
Rekomendowane odpowiedzi