Tomcio92 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Witam Zdolnych Ślązaków Zastanawiam się nad nową formą spotkań,właśnie późnymi wieczorkami.Miasto jest puste,korków całkowity brak,więc można naprawdę spokojnie pojeździć po naszym pięknym Wrocławiu.Wielu z nas niestety często nie ma czasu w ciągu dnia na spotkania,wiadomo każdy ma jakieś obowiązki.Można by było wcześniej ustalać sobie jakieś ciekawe punkty do odwiedzenia,zobaczenia.Napiszcie proszę co myślicie o tych moich wypocinach,a może pomysł chwyci i będzie fajna zabawa na !scooter Pozdrawiam Tomek Odnośnik do komentarza
misioooo Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Tomcio pomysl bardzo dobry moim zdaniem. Noca mozna sobie fajne fotki porobic np pod Katedra, wyspa slodoa i kilka innych miejsc sie znajdzie Nawet centra handlowe (Pasaz Grunaldzki, Arkady etc) sa pieknie oswietlone i ciekawe do obejrzenia noca. Tutaj Pasaz i Magnolie typuje Odnośnik do komentarza
BiG Z Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 no ja jestem za tym bardziej, że moja Ślicznota nadaje się to jazdy nocnej z wiadomych względów...można by jakiegoś razu takie nacht wanderung poczynić Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi