Sympatycy m@rkiz Opublikowano 24 Maja 2011 Sympatycy Opublikowano 24 Maja 2011 Mam wielką prośbę związku ze wczorajszym newsem: Spółka miliardera buduje sieć 300 punktów ładowań w 14 aglomeracjach.Dziś w czterech warszawskich centrach handlowych (Galeria Mokotów, Arkadia, Wileńska i Blue City) zostanie uruchomionych 12 punktów ładowania. Plany są jednak znacznie większe. Chcemy, by do końca roku w Warszawie działało łącznie 50 punktów Czy ktoś mieszkający w pobliżu w/w galerii handlowych mógłby podjechać i zrobić kilka fotek dla mnie (na priva podam maila) takiej stacji? Zwłaszcza chodzi mi o zbliżenie gniazda oraz wszelkich info umieszczonych na stacji ładowania. Jakoś się zrewanżuję na zlocie w Malborku...
GOODWAY Opublikowano 24 Maja 2011 Opublikowano 24 Maja 2011 Czyżby Pan Jan zdecydował się w końcu zainwestować ??
Administrator Tetsuo Opublikowano 24 Maja 2011 Administrator Opublikowano 24 Maja 2011 Taka stacja jest już w garażach w Złotych Tarasach i oczywiście na Wybrzeżu Kościuszkowskim (róg z Tamką) pod STOENem . Jak będę przechodził to cyknę ... te dwie juz widziałem , a podobno w ogóle jest ich więcej ... pewnie juz czytałeś ale jeszcze raz podam lineczkę http://www.rwe.pl/web/cms/pl/346518/home/inwestycje/e-mobility/
Sympatycy m@rkiz Opublikowano 24 Maja 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 24 Maja 2011 Tetsuo o tych stacjach RWE to wiem już od jakiegoś czasu chodzi mi też o te nowe stawiane przez Kulczyka.(jego firma Polenergia ma 70% w firmie budującej te stacje) Znalazłem w sieci: http://www.samochodyelektryczne.org/galerie/punkty_ladowania_i_samochody_elektryczne_firmy_e/punkty_ladowania_i_samochody_elektryczne_firmy_e_14.htm
Truszek Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 Z racji zawodu ćwiczyłem ten temat jakiś czas temu - w pudełku ukrywa się zwykłe gniazdko 16A/230V/L+N+PE.
Rekomendowane odpowiedzi