mahoney Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 Witam, Stałem się posiadaczem AN400 K8 (z 2008 roku). Czy możecie pokierować mnie gdzie mogę odnaleźć serwisówkę do tego modelu? Na forum w części technicznej nie znalazłem jej do tego modelu. WIdziałem do K7 (po włosku) ale do K8 niestety nie było. Proszę o pomoc.
kleofas Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 zadzwon do suzuki i zapytaj sie czy ?i jakie? istotne zmiany zaszly miedzy k7 a k8 i najprawdopodobniej bedziesz mogl sie oprzec na dokumentacji k7
mahoney Opublikowano 23 Maja 2011 Autor Opublikowano 23 Maja 2011 OK. serwis zapytam. To może wystawicie mi dokumentację (najlepiej po Angielsku lub Polsku) do K7 i K8
Klubowicze Piootr Opublikowano 23 Maja 2011 Klubowicze Opublikowano 23 Maja 2011 W dniu 23.05.2011 o 16:34, mahoney napisał(a): OK. serwis zapytam. To może wystawicie mi dokumentację (najlepiej po Angielsku lub Polsku) do K7 i K8 Jak byś chciał to mam serwisówkę do K7. Chyba nie różni się od K8. Daj znać to Ci wypale płytkę i przywiozę na spot we czwartek.
mahoney Opublikowano 23 Maja 2011 Autor Opublikowano 23 Maja 2011 W dniu 23.05.2011 o 18:03, Piootr napisał(a): Jak byś chciał to mam serwisówkę do K7. Chyba nie różni się od K8. Daj znać to Ci wypale płytkę i przywiozę na spot we czwartek. Niestety w tym tygodniu nie dam rady ale w przyszłym z chęcią pojawię się na spocie (nie wiem jak często się spotykacie). Może wystawisz mi plik na Rapidshare?
GrzechoCnik Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 Ależ koledzy. Takie teksty to w dziale technicznym umieszcza się, w wątku "Poszukuję". PS Administrację poproszę o wykasowanie tego postu jak już przeklei wątek.
mahoney Opublikowano 23 Maja 2011 Autor Opublikowano 23 Maja 2011 W dniu 23.05.2011 o 19:31, GrzechoCnik napisał(a): Ależ koledzy. Takie teksty to w dziale technicznym umieszcza się, w wątku "Poszukuję". Ok. Przepraszam jestem "nowy" i uznałem, że można tu o tym napisać. Czy możecie w takim razie przenieść mój wątek bo nie chcę tworzyć tego samego wątku w innym dziale. POzdr,
Rekomendowane odpowiedzi