Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jechałem 5 lat temu tą traską do Lidzbarka i faktycznie była piękna... Teraz moze byc tylko lepiej :rolleyes:))

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Piootr

11

• szorstki

7

• Corleone

7

• Jack

6

Top użytkownicy w tym temacie

• Klubowicze
Opublikowano

Będę na Statoilu ok. 10,00.

Dla potwierdzenia - czy aby na pewno chodzi o TEN STATOIL w Zakroczymiu za Nowym Dworem Maz.???

• Sympatycy
Opublikowano

UWAGA!

Informacja dla rannych ptaszków.

Wyjeżdżam jutro rano o 6.00 +/- 15min na trasie z Piaseczna przez Żuromin.

Chętni na PM

Opublikowano

UWAGA!

Informacja dla rannych ptaszków.

5:30 ze stacji na 7mce, za New Castle of Mazovia !zeby

jadę ja i Niunio

pewnie się spotkamy po drodze

Opublikowano

Będę na BP o 9, jadę z Wilanowa na Ursynow przez zamknięta ul Orszady. Jedzie ktoś jeszcze z Wilanowa?? Może dzisiaj jescze małe piwko na kanalkiem na dobre spanie?? W razie czego PW mam pocztę na biezaco

• Sympatycy
Opublikowano

Sorki wielkie za zamieszanie !pomidor , ale jednak jadę poranną porą, czyli tak jak

napisał Kisiel. Mario też jedzie świtkiem. Jedziemy trasą jaką opisałem.

Baltona nie wiem jak jedzie.

Także, do zobaczenia koledzy na miejscu !piwko

pzdr

Opublikowano

Będę na BP o 9, jadę z Wilanowa na Ursynow przez zamknięta ul Orszady. Jedzie ktoś jeszcze z Wilanowa?? Może dzisiaj jescze małe piwko na kanalkiem na dobre spanie?? W razie czego PW mam pocztę na biezaco

Ja wyjeżdżam z miasteczka wilanów o 9:45 i jadę na Statoil w Zakroczymiu. To około 50km, więc akurat w 45min. tam się dotrze.

Jeżeli chcesz jechać ze mną, to daj znać 604290061.

Pozdrawiam

• Klubowicze
Opublikowano

To w końcu kto i o której będzie na Statoilu??? Skoro Szorstki i Mario jadą wcześniej, to rozumiem, że ze Statoila ruszamy o 10,30, tak jak było wcześniej ustalone (???)

• Sympatycy
Opublikowano

Ja i Zegar wyruszamy o 7:00 z Ząbek prosto na Malbork !scooter !scooter

• Klubowicze
Opublikowano

Krótko i na temat 9:00 wylot z BP Rosoła, o 10:00 start ze Statoil'u w Zakroczymiu. Do zobaczyska !scooter Jak coś to dryndać - koniecznie

Opublikowano

Ja i MrMisio jesteśmy tak jak było wcześniej ustalone o 10:30 na Statoil.

Jak nikogo nie będzie, to jedziemy dalej.

Do zobaczenia

• Klubowicze
Opublikowano

Ja i MrMisio jesteśmy tak jak było wcześniej ustalone o 10:30 na Statoil.

Jak nikogo nie będzie, to jedziemy dalej.

Do zobaczenia

Ja bede na 100% od godz. 10:00 Do zobaczenia...

• Klubowicze
Opublikowano

Dojechalismy na 14:00. Przemo_ST prowadził wyśmienicie. Na miejscu super atmosfera. Niech żałują ci którzy nie pojechali.

• Klubowicze
Opublikowano

Ja juz jestem w domu z Burgmanii.

Dziekuje calej ekipie z ktora jechalem !scooter - Przemo-ST, Corleone, Mr Misio, Trynka, Klaud wraz z Aga (!) oraz Piootr i Jack Warcraft - za mila podroz oraz doborowe towarzystwo.

Do zobaczenia, pozostanmy w kontakcie. !piwko

.... król?!.....

• Klubowicze
Opublikowano

Przepraszam, że nagle zmyłem się bez pożegnania, ale musiałem z ważnych rodzinnych powodów. Tą niedopitą flaszkę od Marynarza zostawiłem u Klauda pod tropikiem. Mam nadzieję, że się podzielił ze wszystkimi. :)

Będę teraz bywał na spotach, więc niebawem się zobaczymy. !piwko

Opublikowano
Tą niedopitą flaszkę od Marynarza zostawiłem u Klauda pod tropikiem. Mam nadzieję, że się podzielił ze wszystkimi. :)

Odnaleźliśmy przy zwijaniu namiotów, wszyscy się ucieszyli, że taka ciepła i tuż przed wyjazdem :rolleyes:

(a już zakłady niemal robiliśmy, kto Cię uraził ;))

W imieniu Agi i swoim dziękuję wszystkim z ekipy wyjazdowo - powrotnej, było naprawdę fajnie!

Opublikowano

Dzięki wszystkim. Do zobaczenia na spotach. Marta podała mi temat wspólnego grilla w njeokreslonym czasie i miejscu. Nad Wisła albo na błoniach wilanowskich. Idę z psem i spac. Jutro do kombinatu.

Opublikowano

Ja juz jestem w domu z Burgmanii.

Dziekuje calej ekipie z ktora jechalem !scooter - Przemo-ST, Corleone, Mr Misio, Trynka, Klaud wraz z Aga (!) oraz Piootr i Jack Warcraft - za mila podroz oraz doborowe towarzystwo.

Do zobaczenia, pozostanmy w kontakcie. !piwko

.... król?!.....

Zapomniałeś jeszcze o DIAMANDA z którym jechaliśmy na zlot !scooter. Ja również wszystkim dziękuję za wspólne śmiganko. Oczywiście bez szarańczy na koniec by się nie obyło !TAZ .

Opublikowano

Oczywiście bez szarańczy na koniec by się nie obyło !TAZ .

A jak wszystkim zaspańcom nagle banan i niezdrowy rumieniec wykwitł po tej błyskawicznej "naradzie" :unsure:

Opublikowano

Dziękuję wszystkim za wspólną podróż. Relaksacyjna jazda do Warszawy miała swoje zalety (nawet nie sądziłem że mój !scooter może spalić tylko 4,2 litra !YES), ale dopiero ostatnie kilometry przed Warszawą przywróciły odpowiedni poziom adrenaliny.

Do ponownego zobaczenia

• Klubowicze
Opublikowano

Ja również dziękuję za wspólną podróż na zlot, przelot nad morze na rybkę i wiele fajnych chwil !piwko ;) . Diamanda2002 miałeś rację - tego Burka trzeba mocniej odkręcać ! Do domu jechałem solo warunki bardzo dobre,a jezdnia prawie pusta - trochę go pogoniłem !scooter ( poszedł nawet do 160 km/h ).Zatrzymałem się tylko raz na tankowanie gdzieś koło Sierpca. Do zobaczenia w czwartek na spocie !scooter . Tak sie rozochociłem na takie wyjazdy, że gdyby nie wyjazd na rodzinne wakacje to już pakowałbym się do Marl. A może ktoś z naszej Malborkowej ekipy nie wybiera się na sierpniowy Zlot skuterowy w Lęborku ? Pozdrawiam

• Klubowicze
Opublikowano

A może ktoś z naszej Malborkowej ekipy nie wybiera się na sierpniowy Zlot skuterowy w Lęborku ? Pozdrawiam

Myślę, myślę. Jeśli bym jechał to pewnie z moim 13-letnim synem na plecaczku. Może damy radę.