Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Witam, mam pytanie jak w temacie. Wybieram się na nasz zlot do Malborka w piątek 3 czerwca. Planuję wyjazd z Ursynowa około 9 rano. Może ktoś także rusza w tym czasie - w kilka osób będzie pewnie raźniej. Pozdrawiam i do zobaczenia !scooter

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Piootr

11

• szorstki

7

• Corleone

7

• Jack

6

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja z Wilanowa tez chce tak wystartować. Skontaktuje sie z Tobą na PW w ciagu kilku dni

• Sympatycy
Opublikowano

Ja z Baltoną też planujemy wystartować w piątek z rana.

Może gdzieś na trasie się spotkamy. McDonald - Łomianki ?

W czwartek na spocie można będzie obgadać kwestię.

pzdr

Opublikowano

I ja planuję wyjazd w piątek w godzinach przedpołudniowych.

Z tym że zamiast siódemką mam zamiar polecieć trasą: W-wa-Płońsk-Raciąż-Żuromin-Lubwawa-Iława-Malbork.

Trasa wielokrotnie sprawdzona 400. Pozwala bezstresowo i szybciej w wakacyjny piątek popołudniu dolecieć do Gdańska niż siódemka. A przy tym malowniczo (lasy, górki jeziora i zakręty). Minusem jest w kilku miejscach nienajlepsza nawierzchnia.

A ponieważ nie ma wielkiej napinki czasowej to jadę właśnie tamtędy.

• Sympatycy
Opublikowano

Czemu nie, jak nie ma dużego ruchu i jest malowniczo

to zdecydowanie wolę takie trasy niż "rzeźnie"...

Tylko, że wolałbym ruszyć jak najwcześniej.

pzdr

Opublikowano

Ja niestety będę wyruszał z W-wy dopiero około 14 w piątek, więc dotrę mam nadzieję około 18-19.

Ciekawe, czy będzie jeszcze miejsce na rozbicie namiotu !sciana

• Sympatycy
Opublikowano

Z tym że zamiast siódemką mam zamiar polecieć trasą: W-wa-Płońsk-Raciąż-Żuromin-Lubwawa-Iława-Malbork.

Ja też polecam tą trasę. Wielokrotnie sprawdzone. Może za bardzo nie można pogonić, ale jazda jest spokojniejsza.

• Klubowicze
Opublikowano

Ja się chętnie dostosuję do większości. Może być trasa zaproponowana przez Przemo_ST. Trochę jednak obawiam się tempa i dziur w jezdni. Ale pewnie trzeba bedzie przywyknąć. Ustalimy szczegóły we czwartek na spocie.

Opublikowano

Ja się piszę z wami chętnie. Może byśmy zastartowali jak najwcześniej, a po drodze np. jakieś jeziorko zaatakowali ???

Mam fajny namiar, koło Olsztynka jest daczka z pomostem, trzeba by było odbić z 15 km.

No ale to traska S7. jeździłem tamtędy ze 100 razy, chętnie zmienię.

chyba że ktoś ma ochotę na nocne kulanko----ja mogę od czwartku, od 19.

PZDR

Opublikowano

Co prawda ten wątek dotyczy piątku, ale może ktoś w czwartek o g.16 spod Cafe66 chciałby wyruszyć traską zaproponowaną przez Przema_ST.

Chodzi o to żeby dotrzeć przed zmrokiem i mieć więcej czasu na !piwko

To się założy nowy wątek jak będą chętni.

• Klubowicze
Opublikowano

Chętnie dołączę do jakiejś "bandy" startującej z Wawki w piątek ok. 9,00-10,00. Za bardzo mi się nie spieszy, więc chętniej ok. 10,00. Trasa dowolna.

Opublikowano

Ja mam zamiar wystartowac okolo 07-08,00 predkosc przelotowa spacerowa 80-90km/h co godzinka przerwa na fajka. Trasa przez Plonsk-Mlawa-Ilawa-Sztum.

Opublikowano

Ja już pytałem w innym wątku, ale moze ktoś wybiera się w sobotę przed pianiem kogutow, mam na mysli ok 4:30 rano :lol:

• Klubowicze
Opublikowano

Podsumowując dotychczasowe deklaracje. W piątkowy poranek jest szansa abysmy pojechali w następującym składzie:

Piootr

Przemo_ST

trynka

Szorstki

Baltona

Jack Warcraft

ptaku_1

Klaud

Mario

Trasę możemy ustalic na spocie. Odnośnie rybek. ja nie reflektuję. Wolę być wcześniej na miejscu i mieć czas na !piwko :lol::band::lol::lol:

Opublikowano

Tylko pamiętajcie ze ja mam przelotowa do 110-120 bo szybciej to juz sie bardzo męczy yamaszka. Poza tym jak zawsze proponuje odpowiedzialna jazdę i zwalnianie do przepisowych prędkości na terenie zabudowanym.

Opublikowano

Szaleć nie będziemy, ale przepisowa prędkość na terenie zabudowanym może nie zostać utrzymana :lol:

Myślę że na większości wsi zwolnienie do ok 70-80 wystarczy. Reszta trasy z przelotem około 120 jest ok.

Dla mnie spotkanie zatankowanymi na full skutami np 9.30 pod C66 wylot 9.45 jest ok. Kto nie chce być pod C66 może poczekać na Statoilu za Warszawą (charakterystyczny punkt spotkań, choć osobiście za nim nie przepadam po tym jak z Gumiśkiem byliśmy w centrum wielkiego mordobicia i akcji policji).

Na Statoilu orientacyjna godzina spotkania (odjazd) to 10.30

Wszystko się ustali na spocie.

• Sympatycy
Opublikowano

Ja się nie ścigam bo załadowany będę jak Dromader namiot, śpiwór, materac, artykuły spożywcze w płynie.

Jak ja się zabiorę !sciana

• Sympatycy
Opublikowano

Kup sobie "przekrok" i pająka. Napoje może gdzieś u mnie

się upchnie... :(

pzdr

• Sympatycy
Opublikowano

Kup sobie "przekrok" i pająka. Napoje może gdzieś u mnie

się upchnie... :(

pzdr

E Cwany Gapa napoje u Ciebie dobre ,dobre, a może namiot i śpiwór, a napoje sobie zostawię co?

Opublikowano

napoje kupi sie w malborku, po co maja sie grzac po trasie :(

• Klubowicze
Opublikowano

napoje kupi sie w malborku, po co maja sie grzac po trasie ;)

Święte słowa! Ale mam nadzieję, że gdzieś zaraz po przyjeździe, albo na wlocie do Malborka, bo nie wiem, czy po tak długiej podróży dam radę rozstawić namiot bez... napoju !piwko

Opublikowano

Podsumowując dotychczasowe deklaracje. W piątkowy poranek jest szansa abysmy pojechali w następującym składzie:

Piootr

Przemo_ST

trynka

Szorstki

Baltona

Jack Warcraft

ptaku_1

Trasę możemy ustalic na spocie. Odnośnie rybek. ja nie reflektuję. Wolę być wcześniej na miejscu i mieć czas na !piwko ;):smoke::blowup::smoke:

Poproszę o dopisanie do szanownej listy. Jeśli byłoby głosowanie co do godziny, to ja raczej w stronę 11-12ej, niż 8ej rano, ale się dostosuję.

• Sympatycy
Opublikowano

Lecę tą samą trasą, ale o 190km dłuższą (z Lublina). Ruszam koło 9-10-tej. Może Was dogonię i się podepnę na ostatni kawałek trasy? Lecę 750-tką więc mam spore szanse. Dobry pomysł z postojami co 60min - daje mi to dodatkowe szanse na dojście peletonu ze 100licy.

• Klubowicze
Opublikowano

Poproszę o dopisanie do szanownej listy. Jeśli byłoby głosowanie co do godziny, to ja raczej w stronę 11-12ej, niż 8ej rano, ale się dostosuję.

Oczywiście Klaud - dopisany

Opublikowano

Piszę się na poranny piątkowy wyjazd z C66