Klubowicze arturo-bb Opublikowano 23 Maja 2011 Klubowicze Opublikowano 23 Maja 2011 Edit: A wracając do pytania arturo-bb, stojąc przed dylematem czy kupić nową SW-T600 czy moto to chyba wybrał bym ... T-maxa !YES Trochę za wysoki i trzeba bardzo szeroko rozstawić nogi.A jak się jest takim HOBBITEM jak ja (170cm)to zwraca się na takie szczegóły uwagę. Dzisiaj miałem jazdę próbną B650.Godzinka frajdy !OKK Gdyby jeszcze nie był tak szeroki to byłby to dla mnie ideał.A tak to manewry cofania na parkingu z duszą na ramieniu i z żyłą na czole
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 22 Lipca 2011 Administrator Opublikowano 22 Lipca 2011 Z małym poślizgiem nasz test Hondy SW-T600 pojawił się właśnie na stronie głównej burgmania.net. Zapraszamy !OK
Arkadiusz Opublikowano 22 Lipca 2011 Opublikowano 22 Lipca 2011 Mariusz tytuł po prostu Zacny !winkiss Opis !OKK
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 23 Lipca 2011 Klubowicze Opublikowano 23 Lipca 2011 Nic dodać nic ująć.Moje spostrzeżenia pokrywają się w 100%. Pierwszy 1000 km zleciał z ogromną przyjemnością.
Rekomendowane odpowiedzi