Bafka Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 Ja i moje pociechy bierzemy udział w konkursie najlepsza ''Fotografia z Mamą''.Pomóżcie nam wygrać i zagłosujcie na nas.Z góry dziękuję LINK fotka nr.18
daszek Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 Ja i moje pociechy bierzemy udział w konkursie najlepsza ''Fotografia z Mamą''.Pomóżcie nam wygrać i zagłosujcie na nas.Z góry dziękuję LINK fotka nr.18 Głosowanie zatrzymane: W związku ze złamaniem przez korzystających z Internetu regulaminu konkursu „Fotografia z mamą” i wykorzystaniem sprzecznych z nim technik informatycznych, Komisja Konkursowa zmuszona była zawiesić czasowo internetową sondę konkursową (12 maja do godz. 14). czego, przy tego typu głosowaniach można było się spodziewać. Jak już ruszy masz mój głos EDIT Ups !sciana ja to normalnie ślepy jestem... sonda jest po prawej stronie... głos oddany !OKK
antoniaczek Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 Fajne foty dawno się tak nie ubawiłem. Konkurencja jednak silna np. zdjęcie nr 3. !OK
dacja Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 ,,SORRY, YOU CANNOT ACCESS THIS PAGE FROM YOUR COUNTRY / PRZEPRASZAMY, ALE NIE MOZESZ WEJSC NA TA WITRYNE Z TWOJEGO KRAJU /// ZESPOL GLOSZABRZA24.PL / GLOSZABRZA24.PL GROUP Z Belgii nie można głosować ... ciekawe czemu taka dyskryminacja
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 14 Maja 2011 Administrator Opublikowano 14 Maja 2011 Rywalizacja poważna... ale w końcu zagłosowałem na 18
donio Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 Głos oddany. Powodzenia i życzę wygranej. !OKK
Sympatycy Miętus Opublikowano 14 Maja 2011 Sympatycy Opublikowano 14 Maja 2011 Melduję, że głos oddany
Sympatycy Kisiel Opublikowano 15 Maja 2011 Sympatycy Opublikowano 15 Maja 2011 Jak sie mas w tom ciesyć, tom Ci nacisnoł ... ale ....
Rekomendowane odpowiedzi