Baśka13 Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 http://www.motocaina.pl/I_Ogolnopolski_Dzien_Motocyklistki_na_warszawskim_Bemowie,3,906,5480,1.html
Sympatycy szorstki Opublikowano 10 Maja 2011 Sympatycy Opublikowano 10 Maja 2011 Jeśli dobrze rozumiem zaproszenie, wygląda na to, że panie, w przeciwieństwie do panów, organizują imprezę z ograniczeniem ze względu na płeć, czyli stricte "damską"... Nie wiem, czy podobnie organizowana impreza "tylko dla panów", nie spowodowałaby protestów pewnych środowisk... pzdr !pomidor
Magda B. Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 Czy dziewczyny z forum się wybierają? Moze by tak wziąć udział w paradzie jako grupa maxi-maniaczek? Pozdrawiam
tomcrack Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 Jak Szymona Majewskiego można przebrać za Panią, to i niektórych z nas pewnie też
Baśka13 Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Opublikowano 10 Maja 2011 Z tego co się orientuję to panowie jak najbardziej mile widziani żeby było bliżej też bym chętnie pojechała. Pozdrawiam
Barbarra Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 Fajna sprawa, jednak kobitek jest mniej w motocyklowym świecie, więc fajnie się zintegrować !OKK Nawet chodziło mi po głowie, żeby nieśmiało zaproponować stworzenie tematu dla kobiet, związanego z naszymi potrzebami. Bo owszem na forum dyskutujemy o wszystkim, ale gdy szukałam ostatnio rękawiczek, nie znalazłam żadnego głosu, gdzie znaleźć bogatą damską ofertę. To, że męskie spojrzenie dominuje, jest zrozumiałe dla takiej grupy, jaką jest Burgmania. Dlatego myślę, że "kobiecy" dział zaktywizowałby maxi- maniaczki za równo na przednim jak i tylnym siedzeniu ;P Dobra, przepraszam za off topic, musiałam się uzewnętrznić
Rekomendowane odpowiedzi