jack daniels Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 Kubo ty się bój. bo dorwiemy Cię z Małą Japoneczką w Malborkowie w podziękach za możliwość Forzowania. Pozdrawiam J.D.
Klubowicze Roni Opublikowano 28 Maja 2011 Klubowicze Opublikowano 28 Maja 2011 Kubo, ja z Andzią startujemy co prawda w środę po południu ale tylko dlatego, że mamy w zamiarach odwiedzić moją ciotkę na Kujawach, u niej przenocować i w czwartek około południa dalej kulać na Malbork. Jeśli nadal szukasz towarzystwa do podróży to możemy się styknąć, powiedzmy w Ciechocinku przy tężniach bądź w Toruniu na starym mieście.
Sympatycy Kubo Opublikowano 28 Maja 2011 Sympatycy Opublikowano 28 Maja 2011 Roni, myślę że w takim razie przy okazji tankowania będę się z Wami zdzwaniał co i jak... Bo ciężko określić koło której będę w wymienionych przez Ciebie miejscach... Tym bardziej Wy też jeszcze teraz nie wiecie kiedy będziecie chcieli ruszać we czwartek od rodznki, więc to już zapewne zgadamy w trasie we czwartek i zobaczymy jak wyjdzie. Na pewno bez sensu, żeby jedno z Nas miało gdzieś czekać na drugie, bo szkoda tego czasu... Więc jak się uda zgrać to chętnie... Ja jeszcze męczę Zenona żeby do Mnie dołączył, ale u Niego 'siła wyższa' na razie nie pozwala sprecyzować czy i kiedy pojedzie... Wszystko rozegra się zapewne przed czwartkiem :] Pozdrowienia tymczasem i dzięki za propozycje, może uda się spotkać...
Ania Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 Kubo ja z Krzyśkiem jedziemy w czwartek rano ale nie chcemy jechać autostradą ani 2pasmówką.. Jeśli jesteś chętny z Nami jechać to zapraszamy
Sympatycy Kubo Opublikowano 28 Maja 2011 Sympatycy Opublikowano 28 Maja 2011 Oksik, to w takim razie zobaczymy się na miejscu. Bo ja jadąc z Wami bocznymi drogami dostawałbym zapewne 'qrwia' i być może Wy podobnie jadąc ze mną drogami szybkiego ruchu. Nic na siłę, wszystko młotkiem Także pojadę sam, albo z Zenkiem (jeśli zdecyduje się w końcu pojechać), do czego się już przyzwyczaiłem patrząc na mój 'japoński' styl jazdy Pozdrówki Aniu tymczasem...
Gość Kristof Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Jeszcze tylko pare godzin i wyjazd.. my z Anią ruszamy o 9 rano mamy w planach zobaczyc po drodze parę miejsc:) Skut zapakowany taśma wzięta będziemy na was czekać z utesknieniem !piwko
Bafka Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Spokojnej i szerokiej drogi życzę !scooter do zobaczenia na miejscu !piwko
Klubowicze Patryk Opublikowano 1 Czerwca 2011 Autor Klubowicze Opublikowano 1 Czerwca 2011 Jeszcze tylko pare godzin i wyjazd.. my z Anią ruszamy o 9 rano mamy w planach zobaczyc po drodze parę miejsc:) Skut zapakowany taśma wzięta będziemy na was czekać z utesknieniem !piwko My wyjeżdżamy godzinę wcześniej, ale dopiero w piątek Życzę spokojnej, bezpiecznej podróży. !scooter Jak czytam wątek zlotowy to wygląda na to, że Burgmania 2011 rozpoczęła się już od wtorku, a nie jak wcześniej pisano Trzeba będzie intensywnie się zlotować i nadrabiać zaległości !piwko ========================================================================== Ruszamy w piątek. Zbiórka o godz. 8:00 McDonalds ul. Roździeńskiego. !scooter !scooter !scooter !scooter
Gość Kristof Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Nie dziekuje zeby nie zapeszyc !holiday wam rowniez zyczymy SZEROKOŚCI I PRZYCZEPNOŚCI !!! !scooter Jeszcze 5 i pół godz i ruszamy
Klubowicze Patryk Opublikowano 2 Czerwca 2011 Autor Klubowicze Opublikowano 2 Czerwca 2011 ... i poooooooszszszszli! Pewnie już są na miejscu - w cieniu, chłodne !piwko ...... itd
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 2 Czerwca 2011 uffff spakowana .... no to o 8.00 jutro start z Roździenia
Klubowicze Patryk Opublikowano 2 Czerwca 2011 Autor Klubowicze Opublikowano 2 Czerwca 2011 Ja też już spakowany tylko że w torby. Jutro trzeba będzie to upchać w skuterze. Najtrudniej będzie ze szkłem. To do ósmej !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter
Klubowicze Migu Opublikowano 2 Czerwca 2011 Klubowicze Opublikowano 2 Czerwca 2011 a ja się ide pakować .
voit Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Szerokiej drogi !scooter , bawcie się dobrze !piwko . Mnie w tym roku nie udalo się !placz1 . Pozdrawiam Najlepszą Grupę Śląską.
Rekomendowane odpowiedzi