Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kubo ty się bój. bo dorwiemy Cię z Małą Japoneczką w Malborkowie w podziękach za możliwość Forzowania.

Pozdrawiam J.D.

• Klubowicze
Opublikowano

Kubo, ja z Andzią startujemy co prawda w środę po południu ale tylko dlatego, że mamy w zamiarach odwiedzić moją ciotkę na Kujawach, u niej przenocować i w czwartek około południa dalej kulać na Malbork. Jeśli nadal szukasz towarzystwa do podróży to możemy się styknąć, powiedzmy w Ciechocinku przy tężniach bądź w Toruniu na starym mieście.

• Sympatycy
Opublikowano

Roni, myślę że w takim razie przy okazji tankowania będę się z Wami zdzwaniał co i jak... Bo ciężko określić koło której będę w wymienionych przez Ciebie miejscach... Tym bardziej Wy też jeszcze teraz nie wiecie kiedy będziecie chcieli ruszać we czwartek od rodznki, więc to już zapewne zgadamy w trasie we czwartek i zobaczymy jak wyjdzie.

Na pewno bez sensu, żeby jedno z Nas miało gdzieś czekać na drugie, bo szkoda tego czasu... Więc jak się uda zgrać to chętnie...

Ja jeszcze męczę Zenona żeby do Mnie dołączył, ale u Niego 'siła wyższa' na razie nie pozwala sprecyzować czy i kiedy pojedzie...

Wszystko rozegra się zapewne przed czwartkiem :]

Pozdrowienia tymczasem i dzięki za propozycje, może uda się spotkać...

Opublikowano

Kubo ja z Krzyśkiem jedziemy w czwartek rano ale nie chcemy jechać autostradą ani 2pasmówką..

Jeśli jesteś chętny z Nami jechać to zapraszamy :):rolleyes:

• Sympatycy
Opublikowano

Oksik, to w takim razie zobaczymy się na miejscu. Bo ja jadąc z Wami bocznymi drogami dostawałbym zapewne 'qrwia' i być może Wy podobnie jadąc ze mną drogami szybkiego ruchu.

Nic na siłę, wszystko młotkiem :rolleyes:

Także pojadę sam, albo z Zenkiem (jeśli zdecyduje się w końcu pojechać), do czego się już przyzwyczaiłem patrząc na mój 'japoński' styl jazdy :)

Pozdrówki Aniu tymczasem...

Opublikowano

Jeszcze tylko pare godzin i wyjazd.. my z Anią ruszamy o 9 rano mamy w planach zobaczyc po drodze parę miejsc:) Skut zapakowany taśma wzięta będziemy na was czekać z utesknieniem !piwko

Opublikowano

Spokojnej i szerokiej drogi życzę !scooter do zobaczenia na miejscu !piwko

• Klubowicze
Opublikowano

Jeszcze tylko pare godzin i wyjazd.. my z Anią ruszamy o 9 rano mamy w planach zobaczyc po drodze parę miejsc:) Skut zapakowany taśma wzięta będziemy na was czekać z utesknieniem !piwko

My wyjeżdżamy godzinę wcześniej, ale dopiero w piątek :kicking:

Życzę spokojnej, bezpiecznej podróży. !scooter

Jak czytam wątek zlotowy to wygląda na to, że Burgmania 2011 rozpoczęła się już od wtorku, a nie jak wcześniej pisano :lol:

Trzeba będzie intensywnie się zlotować i nadrabiać zaległości !piwko

==========================================================================

Ruszamy w piątek. Zbiórka o godz. 8:00 McDonalds ul. Roździeńskiego. !scooter !scooter !scooter !scooter

Opublikowano

Nie dziekuje zeby nie zapeszyc !holiday

wam rowniez zyczymy SZEROKOŚCI I PRZYCZEPNOŚCI !!! !scooter

Jeszcze 5 i pół godz i ruszamy :kicking:

• Klubowicze
Opublikowano

... i poooooooszszszszli!

Pewnie już są na miejscu - w cieniu, chłodne !piwko ...... itd

• Klubowicze
Opublikowano

uffff spakowana :gathering: .... no to o 8.00 jutro start z Roździenia :band:

• Klubowicze
Opublikowano

Ja też już spakowany tylko że w torby. Jutro trzeba będzie to upchać w skuterze. Najtrudniej będzie ze szkłem.

To do ósmej !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter

• Klubowicze
Opublikowano

a ja się ide pakować :gathering: .

Opublikowano

Szerokiej drogi !scooter , bawcie się dobrze !piwko .

Mnie w tym roku nie udalo się !placz1 .

Pozdrawiam Najlepszą Grupę Śląską.