Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Otwarcie sezonu Motocyklowego w Łodzi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy zapraszam was i waszych przyjaciół motocyklistów na otwarcie 8 Maja 2011 sezonu Motocyklowego w Łodzi .Impreza odbędzie się na terenie Motodromu ul.Drewnowska 147 .Zaczynamy o godzinie 10,00 wspólnym spotkaniem ,potem wspólny wyjazd 12,00.parada ul.Piotrkowską do urzędu Miasta.Tam ilością motocykli pokarzemy że jest nas wiele i trzeba z nami rozmawiać na temat .Motocykliści promują miasto Łódź w Polsce i Europie . Motocykliści w Łodzi chcą uatrakcyjnić ul. Piotrkowską .Po powrocie na teren Motodromu ,rozpoczniemy zabawy i konkursy z nagrodami .O godzinie 15,00 rozpoczniemy spotkanie z władzami miasta policji i straży miejskiej .Temat .Jak pogodzić motocyklistów i służby miejskie. Około godziny 18,00.ogłoszenie wyników konkursów i wręczenie nagród.Chciałbym żeby spotkania Majowe na Motodromie stały się cykliczne i Motocykliści mieli gdzie spotykać się i doskonalić w jeżdzie i przepisach ruchu drogowego . Na Motodromie jest doradza który doradza jak rozwiązywać problemy z odszkodowaniem po wypadkowym . Przypominam to ma być wspólna zabawa i poznawanie się .Mam nadzieje że w Łodzi motocykliści będą jedną rodziną bez względu na podziały klubowe i będą spotykać się na terenie Motodromu

Miłosz Groszyński

V- prezes Automobilklubu Łódzkiego

502 119 027

PS.

Wyślij do innych motocyklistów bez względu na posiadany sprzęt.Im więcej nas będzie ty wrażenie będzie potęgowało i będą się z nami liczyć.

Opublikowano

No to trza się stawić tylko na niedziele brzydka pogoda zapowiadają .... ale nie omieszkam nie przyjechać !OKK !tut !OKK znowu spotkanko !TAZ !V

Opublikowano

To chyba jedyny problem, ktory moze cala impreze popsuc :D

Ps. Nie ukrywam, ze dzisiaj tez bym sie chetnie gdzies przelecial :lol:

Opublikowano

No ja dziś jeszcze do roboty na nockę niestety

Opublikowano

Ja niestety odpadam ku chwale ojczyzny....

Opublikowano

Jedzie ktoś wogle od nas....? no poza mną !w00t !scooter

• Sympatycy
Opublikowano

Witam. Skuter jest w naprawie.A po drugie słynne majowe imprezy.

Opublikowano

sajd: Jezeli tylko nie bedzie padac to jade

Opublikowano

To i ja będe jak żonka pozwoli ha ha :D

Opublikowano

Impreza całkiem fajna szkoda, że tak mało rozreklamowana !sciana Raczej mało osób wiedziało, że dzisiaj w Łodzi można było wziąć udział w paradzie po Pietrynie, czy brać udział w konkursach sprawnościowych na motodromie. Był koncert -jak to określiła wokalistka- zespołu bardzo młodego !V i inne atrakcje. Byli również Policjanci z drogówki z "pogadanką" o bezpieczeństwie jazdy.

Załączam !tut Motodrom

Gdyby nie Bulba, nie byłoby nas tam !OKK

Opublikowano

Ja się trochę podziębiłem po Warszawie, więc odpadłem.

Ale rzeczywiście motorków mało :(

Za to furaki jakie. Kurcze jak ten czas szybko leci. Niedawno takie jeździły normalnie po ulicach...

Fajne fotki

Opublikowano

Ja spędziłem przemiłą niedzielę w pracy więc pozostało mi tylko żałować !sciana