Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Potrzebna pomoc - przesyłka Wrocław - Gdańsk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, potrzebuje przewieźć pilnie małą paczuszke z Wrocławia do Gdańska. Moja córka jest na Eurofestiwalu w Gdańsku "Odyseja Umysłów" a w domu zostały materiały !placz1 niestety kurier, poczta odpada - paczka musi dotrzeć do niedzieli. Może ktoś pomoże ? Jak coś to podaje mój nr 664989811.

Opublikowano

Proponuje przesylke konduktorska.

Najpewniej i najszybciej niezaleznie od dnia tygodnia i swiat :jockey:

Opublikowano

Proponuje przesylke konduktorska.

Najpewniej i najszybciej niezaleznie od dnia tygodnia czy swiat :jockey:

Wiem wiem ale 11-letniej córki nie wyśle na dworzec :Jumpy:

Opublikowano

Wiem wiem ale 11-letniej córki nie wyśle na dworzec whist

To skontaktuj się z opiekunem. Podejrzewam, że sama tam nie pojechała :P Przesyłka konduktorska zadziała. Napisz może do kogoś z forum z Gdańska. Mógłby odebrać paczkę z dworca i dostarczyć. Chciałem zapodać link "naszej" mapy assistance ale najbliższy kontakt to Elbląg.

Opublikowano

To skontaktuj się z opiekunem. Podejrzewam, że sama tam nie pojechała :P Przesyłka konduktorska zadziała. Napisz może do kogoś z forum z Gdańska. Mógłby odebrać paczkę z dworca i dostarczyć. Chciałem zapodać link "naszej" mapy assistance ale najbliższy kontakt to Elbląg.

Dobry pomysł, może ktoś z Gdańska pomoże ? Pociąąg startuje z Wrocławia 23:44 jest w Gdańsku o Głównym o 8:35 a dzieci mieszkają w schronisku młodzieżowym przy ul. Kartuskiej 245 b.

Opublikowano

Lucjan podaj gdzie odebrać i gdzie zawieść. Nr. telefonu znasz. !winkiss

Opublikowano

Dobry pomysł, może ktoś z Gdańska pomoże ? Pociąąg startuje z Wrocławia 23:44 jest w Gdańsku o Głównym o 8:35 a dzieci mieszkają w schronisku młodzieżowym przy ul. Kartuskiej 245 b.

Lucjan podaj gdzie odebrać i gdzie zawieść. Nr. telefonu znasz. !winkiss

Wielkie dzięki dla Mareczka !OKK Sprawa załatwiona !OKK Wiedziałem że można liczyć na pomoc Burgmaniaków !V