Skocz do zawarto艣ci
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich,

Odstawiam jutro tj. 26.04.11r. do serwisu Scooterland przy Modli艅skiej swojego DT300i. Z uwagi na popo艂udniowy d艂u偶szy wyjazd poza miasto chcia艂bym w miar臋 szybko przedosta膰 si臋 tam po odbi贸r z pracy pomi臋dzy 16 a 17. Jad膮c taxi strac臋 sporo czasu !sciana .

St膮d moje pytanie. Czy kto艣 przemieszcza si臋 w tych godzinach z Powi艣la w tamtym kierunku i m贸g艂by mnie zabra膰 na Modli艅sk膮???

Wdzi臋czny b臋d臋 za pomoc :lol:

• Sympatycy
Opublikowano

Witam wszystkich,

Odstawiam jutro tj. 26.04.11r. do serwisu Scooterland przy Modli艅skiej swojego DT300i. Z uwagi na popo艂udniowy d艂u偶szy wyjazd poza miasto chcia艂bym w miar臋 szybko przedosta膰 si臋 tam po odbi贸r z pracy pomi臋dzy 16 a 17. Jad膮c taxi strac臋 sporo czasu !sciana .

St膮d moje pytanie. Czy kto艣 przemieszcza si臋 w tych godzinach z Powi艣la w tamtym kierunku i m贸g艂by mnie zabra膰 na Modli艅sk膮???

Wdzi臋czny b臋d臋 za pomoc :)

Ok. 17 wychodz臋 z pracy (Czerniakowska) i je艣li Ci pasuje, mog臋 pojecha膰 przez 艁azienkowski do Wa艂u Miedzeszy艅skiego

i gdzie艣 po drodze Cie 艂apa膰... Ew. je艣li uda艂oby Ci si臋 podjecha膰 w moje okolice (r贸g Gagarina i Czerniakowskiej) mo偶na

by polecie膰 przez "Siekierki" do Wa艂u. Jak Ci pasuje, to daj tel. na PM to si臋 konkretniej ustawimy. Z tego co wiem, Motor-Land pracuje do 18.

[EDIT] Ups, nie doczyta艂em, sprawa tyczy si臋 scooterlandu. Ale mog臋 podjecha膰 i do scooterlandu ;)

pzdr

• 2 tygodnie p贸藕niej...
Opublikowano

Sprawa za艂atwiona. Prosz臋 admina o zamkni臋cie w膮tku

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj si臋

Zaloguj si臋

Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.

Zaloguj si臋
  • Dodaj now膮 pozycj臋...