Corleone Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Witam wszystkich, Odstawiam jutro tj. 26.04.11r. do serwisu Scooterland przy Modlińskiej swojego DT300i. Z uwagi na popołudniowy dłuższy wyjazd poza miasto chciałbym w miarę szybko przedostać się tam po odbiór z pracy pomiędzy 16 a 17. Jadąc taxi stracę sporo czasu !sciana . Stąd moje pytanie. Czy ktoś przemieszcza się w tych godzinach z Powiśla w tamtym kierunku i mógłby mnie zabrać na Modlińską??? Wdzięczny będę za pomoc
Sympatycy szorstki Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Sympatycy Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Witam wszystkich, Odstawiam jutro tj. 26.04.11r. do serwisu Scooterland przy Modlińskiej swojego DT300i. Z uwagi na popołudniowy dłuższy wyjazd poza miasto chciałbym w miarę szybko przedostać się tam po odbiór z pracy pomiędzy 16 a 17. Jadąc taxi stracę sporo czasu !sciana . Stąd moje pytanie. Czy ktoś przemieszcza się w tych godzinach z Powiśla w tamtym kierunku i mógłby mnie zabrać na Modlińską??? Wdzięczny będę za pomoc Ok. 17 wychodzę z pracy (Czerniakowska) i jeśli Ci pasuje, mogę pojechać przez Łazienkowski do Wału Miedzeszyńskiego i gdzieś po drodze Cie łapać... Ew. jeśli udałoby Ci się podjechać w moje okolice (róg Gagarina i Czerniakowskiej) można by polecieć przez "Siekierki" do Wału. Jak Ci pasuje, to daj tel. na PM to się konkretniej ustawimy. Z tego co wiem, Motor-Land pracuje do 18. [EDIT] Ups, nie doczytałem, sprawa tyczy się scooterlandu. Ale mogę podjechać i do scooterlandu pzdr
Corleone Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Opublikowano 5 Maja 2011 Sprawa załatwiona. Proszę admina o zamknięcie wątku
Rekomendowane odpowiedzi