Skocz do zawartości
Forum Burgmania

PIŁKA NOŻNA  

53 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie lub wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postanowiłem sprowokować małą dyskusję nt. piłeczki.

Zdaża się, że spotykam na spotach, czy w innych sytuacjach kolegów którzy są kibicami. I nie koniecznie jak ja są kibicami Legii.

Światek kibicowski jest dość "specyficzny" ale skut łączy i pozwala fajnie w tym temacie porozmawiać.

Z Bubem chodzimy jak mamy okazję na Ł3, ostarnio jeździmy. I spotkałem przy wejściu na trybunę Burka identycznego jak nasz.

Zresztą na meczach gości na moto jet trochę. Zawsze tak na siebie specyficznie patrzymy :)

Kibicujesz ? Chodzisz na mecze ? Co sądzisz o kibicowaniu i kibicach ???

PS. Bardzo proszę o nie pisaniu o kibolach-bandytach, jak to idzie w mainstrimie, bo temat jak 2OO ma dwie strony.

PZDR

(L)

Mariusz Walter, właściciel Legiuni...... :)

walter.jpg

Ten mecz niestety nie był udany, ale chłopaki miały fuuuul zabawy

20110402413.jpg

Opublikowano

Kibicuje z całych sił mojemu kochanemu Górnikowi Zabrze żeby spadł conajmniej do 1-ej ligi.A .na miejscu stadionu żeby powstał plac zabaw ha ha ha.

• Sympatycy
Opublikowano

Legia Warszawa !OKK

Na mecze nie chodze.Jestem z gatunku tych co kibicują z browarkiem przed telewizorem. :)

Opublikowano

Na mecze nie chodze.Jestem z gatunku tych co kibicują z browarkiem przed telewizorem. :)

To jest nas 2 w tym temacie :)

z tą małą różnica że kibicuję czarnym koszulom czyli Polonii Warszawa. !OKK:)

ps. Tylko nie rozpisujmy się o wyższości jednego klubu nad drugim bo to doskonale widać na boiskach i po wynikach !sciana;)

Opublikowano

Diamanda ale trafiłeś z tematem !sciana !sciana

Nienawidzę piłki i całej tej korupcji z nią związanej. Brrrrrrr, Feeee.

Biedni piłkarze muszą biegać za tą piłeczką przez 90 minut, albo i dłużej jak za słabo wybiegają.

W sondzie oddałem głos jak widać.

• Sympatycy
Opublikowano

No to jest nas czterech bo ja też na mecze nie chodzę, a i nawet nikomu nie kibicuję jeśli chodzi o piłkę nożną :)

Opublikowano

Ups . Chciałem wypełnić ankietę ale nie mogę bo piłka mnie nie interesuje . Dziwię się że zakładasz że każdy ma ulubioną drużynę piłkarską . Niestety podobnie myślą redaktorzy np Przeglądu sportowego . tam wszystko kręci się wokół piłki a przecież jest tyle innych dyscyplin w których Nasi są najlepsi na świecie ( w przeciwieństwie do piłki :))

• Klubowicze
Opublikowano

Lech Poznań - nie jestem kibicem i jest mi to generalnie obojętne, raz miałem okazje być na meczu i to mi wystarczy - nie moje klimaty.

Opublikowano

Ja oddaję swój głos na jedyny i słuszny klub...

F.C. Marynarz

Jakoby nie spoglądać... To club pierwsza liga !!!

POzdrawiam kolegę z Centralnej Krainy Squto-posiadania.

J.D.

Opublikowano

Goły, twoje życzenie spełnione.....

Opublikowano

Moja kolejność w kibicowaniu jest następująca

1. Barcelona

2. Widzew

3. Liverpool

z czego okazję miałem kibicować na żywo jedynie Widzewowi.

Oglądałem też mecze reprezentacji podczas ME i MŚ. To są naprawdę fajne przeżycia,choć atmosferą piłkę nożną bije na głowę siatkówka.

Powinienem też wspomnieć pobyt na trybunie dla gości na meczu Legia-Lech. Wyjscie ze stadionu przez policyjny kordon było niezapomniany przeżyciem:)

• Sympatycy
Opublikowano

Nikomu nie kibicuję, czasami oglądam mistrzostwa a "naszą" piłkę uważam za nudy.

Opublikowano

Nikomu nie kibicuję, czasami oglądam mistrzostwa a "naszą" piłkę uważam za nudy.

Mam to samo zdanie. Jak patrzę na poziom polskiej piłki nożnej to zastanawiam się dlaczego za taką kasę oni tak słabo sie starają.

Opublikowano

Chodze chetnie na mecze, na ostatnim, Pogon Szczecin - 1FC Koeln bylem jakos w roku 1985... Ze zniecierpliwieniem oczekuje nastepnego wypadziku na mecz :P .

PS. A teraz na serio... Nie interesuje mnie pilka nozna ani polska, ani swiatowa.

Opublikowano

Piłka nożna tak ale tylko na konsoli :P Gram w FIFA 2011 zawsze jako Barcelona. Uważam PZPN za jedno wielkie bagno a po aferze korupcyjnej nie wierze w że ten sport jest "czysty"

Opublikowano

Generalnie jestem kibicem. Kibicuję polskim sportowcom — wszystkim. Jeśli chodzi o futbol, to mimo niskiego poziomu i ciągłym aferom, nie potrafię się odwrócić od tej dyscypliny. Głos oddałem na Polonię W-wa, choć w portfelu mam Kartę Kibica Legii. Oba kluby są mi bliskie, bo warszawskie.

• Sympatycy
Opublikowano

Polska piłka nożna ? A to się da oglądać ? Mecze cuda, bandyci na trybunach i dookoła stadionu... itd... To nie moje klimaty.

Opublikowano

Jedyny mecz w pilke kopana na jekin bylem to Lechia - Arkonia Szcz. koniec lat 70-ych 1-0 i starczy.

Wole hokej przynajmiej cos sie dzieje i kibole lepsi .

• Klubowicze
Opublikowano

Gratuluję pomysłodawcy tematu.

Zauważyłem idąc na ostatni mecz Legii, dwa zaparkowane, przed bramkami wejściowymi, wzdłuż ogrodzenia - AN 400. Jeden był granatowy, a drugi czarny. Ja również jeżdźę na mecze swoim Burkiem, parkuję jednak troszkę dalej. Zastanawiam się czy nie warto byłoby napisać do Zarządu KP Legia Warszawa, pisma z zapytaniem o udostępnienie parkingu stadionowego (podziemnego) dla użytkowników 2oo. Może na początek dla posiadaczy karnetów sezonowych. Pozdrowienia dla wszystkich kibiców piłki kopanej ! Legia%20Herb.jpg

Opublikowano

Bardzo rzadko jestem widzem meczów piłki nożnej. Ostatni raz byłem na stadionie w czasie eliminacji do mistrzostw świata, na meczu z Anglią a później z Austrią. Oba odbyły się w Chorzowie i wtedy ten stadion i atmosfera na nim złapały mnie za gardło. To było coś pięknego. Kto bywa na takich, między państwowych meczach to wie o czym pisze. I tak wyglądał początek i koniec mojej przygody z piłką nożną. Osobiście kibicuję koszykarzom. A, że mam u siebie drużynę to poświęcam jej cały swój wolny czas. Tak pół zawodowo. Oczywiście nie kiedy jest sezon na !scooter !scooter .

• Administrator
Opublikowano

Ostatnio kiedy bylem na meczu bylo za czasow kiedy grali Lato i Boniek. A bylem wtedy na stadionie Legii i o ile pamietam grali z Widzewem i Legia wygrala ale wyniku juz nie pamietam. Glos w sondzie oddany kibic ze mnie jak z koziej d**y traba ale nie powiem chetnie jeszcze kiedys wpadne na mecz na stadion Legii w00t.gif a jak bym juz mial komus kibicowac to KS Ursus wiadomo lokalny patryjotyzm a nastepnie Legii rozniez z powodow patriotycznych punk.gif

• Sympatycy
Opublikowano

Dolcan Ząbki !OKK Tylko, że to nie ta liga :)

W ankiecie wygra "wisi mi to", druga będzie "Legia".

A ja z sentymentu kliknąłem na Lechię !OK

pzdr

Opublikowano

Chodze chetnie na mecze, na ostatnim, Pogon Szczecin - 1FC Koeln bylem jakos w roku 1985...

Przebijam... 1975, Jagiellonia Białystok - Gwardia Warszawa... Wyniku nie pomnę ;)

Opublikowano

Piłka nożna to nie je ono!

Lubię tylko w TV pooglądać same bramki. bo niektóre są ładne.

Piłce Avii Świdnik nie kibicuję bo mamy TAKICH KIBOLI, których na dodatek sama policja doeskortowała na stację do opisanego pociągu. Nie zadali sobie trudu, żeby dowiedzieć się czy tym samym pociągiem nie będą jechać chętni do ustawki. !sciana

Opublikowano

Jedni łowią ryby !yeah inni chodzą na mecze !tut . I dobrze bo jak by wszyscy robili to samo to trzeba by stadiony dla milionów budować, a i naszym jeziorom i rzekom na dobre by to nie wyszło