Klubowicze arturo-bb Opublikowano 19 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 19 Lipca 2015 My od jakiegoś czasu w domku. Było jak zawsze do d......y Gorąco tak że większość trasy jechałem w stroju " na zdrapkę " Ręka boli od machania tyle tych przeklętych motocykli po drodze Szczególne podziękowania dla roberta1973 przypomina mi sie zeszłoroczna wycieczka ( Artur może warto wziąść przeciwdeszczówki ) Ty krakaczu jeden PS Jeszcze ukłony dla Trenex-a odwiedził nas w drodze do znajomych. Szkoda że nie zdecydowałeś się pokulać z nami.
Trenex Opublikowano 19 Lipca 2015 Opublikowano 19 Lipca 2015 Miło było się przywitać, mam nadzieję że, kiedyś z Wami się pokulam. Pozdrawiam gorąco.
Klubowicze MarP Opublikowano 19 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 19 Lipca 2015 My już też w domu - byliśmy dopiero ok. 22.20. W Kętach chwyciła nas taka ulewa, że musieliśmy się zatrzymać i przeczekać aż przejdzie. Ale co tam, najważniejsze, że wycieczka była super! Dziękujemy wszystkim za wspólny wypad, a Joasi za to, że nas zechciała zabrać ze sobą PS Pozdrowienia dla zicoo62, który nas wypatrzył w Krościenku No i oczywiście pozdrawiamy również Trenexa - trzeba było z nami jechać Kasia i Marek
Sympatycy robert1973 Opublikowano 19 Lipca 2015 Sympatycy Opublikowano 19 Lipca 2015 qrna....ehhhh losie zły a MY domófka ;(
Klubowicze Patryk Opublikowano 19 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 19 Lipca 2015 Dziękuję wszystkim uczestnikom za wspólne kulanie, a Trenexowi za odwiedziny. Dziękuję, źe znowu mogłem być w Niedzicy i podziwiać zamek znowu z daleka na tle pięknych widoków :-) może kiedyś - najpiękniejsze i najciekawsze to co jeszcze nieodkryte :-) Nie wiem co ci mieszkańcy okolic Żywca i Bielska nabroili że ich takie ulewy nawiedzają. Od Czechowic asfalt suchy a ludzie nas zatrzymywali i pytali gdzie pada deszcz, to oni tam pojadą po trochę wody bo u nich susza. Dzięki, do następnego. Czekamy na zdjęcia :-) A Szefowej dzięki za pomysł wycieczki. Chyba byliśmu grzeczni bo .........
Klubowicze ziga Opublikowano 19 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 19 Lipca 2015 Ja i Beata też domu ok 22.40 -dziękujemy za wszystko a szefowa płać za prąd to nie będą wyłączać
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 19 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 19 Lipca 2015 nooooo prąd już jest ... komornik wpadł na małą chwilkę ;-) internet z telefonu ach ta technika dziękuję, że chcieliście ze mną pojechać ulewa na Straconce .... brrr ale im dalej od Bielska tym bardziej sucho a w Rybniku po 22.00 temperatura - 26 st. , a w ubranku przeciwdeszczowym jak w saunie, do domu przyjechałam mokra od środka zicoo62, Trenex - pozdrowienia jeszcze raz Zenuś !!!! żyjesz ???
zenon Opublikowano 19 Lipca 2015 Opublikowano 19 Lipca 2015 My w domku dojechaliśmy na 22.50. Przyłączamy się do podziękowań dla Asi za zorganizowanie tak wspaniałej objazdowej wycieczki.Całej grupie podziękowania za niedzielny sympatycznie spędzony czas.
chips Opublikowano 19 Lipca 2015 Opublikowano 19 Lipca 2015 Ja dopiero teraz w domku po wycieczce rowerowej z garazu na koniec udanego dnia w tak zacnej kompaniji . Jutro na 6:00 do pracy z ładunkiem dodatnim po dzisiejszych winklach górskich .Dzieki chłopak z Sosnowca hi hi.
Marcin 78 Opublikowano 19 Lipca 2015 Opublikowano 19 Lipca 2015 My też już w domu .Bardzo dziękujemy za wspaniałą wycieczkę, piękne trasy z jeszcze piękniejszymi zakrętami (Basi już nerw minął ) ,za pogaduchy i miło spędzony czas . Asia dzieki za zorganizowanie i że nas zabrałaś było zajefajnie ,a z tym prądem u Ciebie to dziwna sprawa ,ale ja nie mam z tym nic wspólnego Trenex dzięki za odwiedziny i za wspólne czekanie na prezesa ?
Klubowicze Patryk Opublikowano 19 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 19 Lipca 2015 Może czekanie 3 minutowe było ale przywitanie słabiutkie bez fanfar. a Szefowej to się boisz? 20 minut!!!!!!!!!!!
zenon Opublikowano 19 Lipca 2015 Opublikowano 19 Lipca 2015 Szefowa jest usprawiedliwiona bo na nas czekała w Żorach to ja zawaliłem
Marcin 78 Opublikowano 19 Lipca 2015 Opublikowano 19 Lipca 2015 Miały być sztuczne ognie i fajerwerki ale zapominałem zapalniczki A powinienem się bać? 18minut było a to różnica
ja-rek Opublikowano 19 Lipca 2015 Opublikowano 19 Lipca 2015 Wyjszło mi 510km. przejechanych, na części ciała u niektórych zwaną twarzą widzę czerwony placek opalenizny z białymi okularami , deszcz fajny był, przynajmniej mogłem nadążyć za ścigantami, wszystkim i za wszystko dziękuję a przede wszystkim za wspólnie spędzony czas, pozdrawiam spotkanych kolegów: zicoo62 i Trenex. ja-rek.
Sympatycy krys70 Opublikowano 20 Lipca 2015 Sympatycy Opublikowano 20 Lipca 2015 Kurcze możemy Wam pozazdrościć temperatury na północy naszego pięknego kraju o 18 były duże opady deszczu i temp na poziomie 13 stopni Może dziś będzie lepiej. Pozdrawiamy z Władka P.S Info dla zainteresowanych Foczki pływają... ale w mieście
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 20 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 20 Lipca 2015 .... a z tym prądem u Ciebie to dziwna sprawa ,ale ja nie mam z tym nic wspólnego ... no ja nie wiem wprawdzie oprócz mnie 1/3 Rybnika prądu nie miała ... ale wcale nie byłabym taka pewna czy w ramach zacierania śladów tego nie zrobiłeś, byle u mnie prądu nie było Kurcze możemy Wam pozazdrościć temperatury na północy naszego pięknego kraju o 18 były duże opady deszczu i temp na poziomie 13 stopni Może dziś będzie lepiej. Pozdrawiamy z Władka Krzysiu to warcajcie na południe wycieczki i temperatury Was nie ominą deszcze też pozdrawiama całą Waszą trójkę
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 20 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 20 Lipca 2015 Dziękuję Wam za wspaniałą niedzielę - dobrze że wszystko pięknie się skończyło - burza i deszcz przez Przegibek trochę mnie przerażała ale daliśmy radę Zdjęcia - wieczorkiem, tyle, że moje w 90% są w trakcje jazdy - ale są Ania Krzysiu u nas było straaaaaasznie gorąca - już nie wiedziałam co mam zdejmować- co mogłabym zdjąć , żeby nie spowodować karambolu w trakcie jazdy ale było fajnie - odpoczywajcie i wracajcie
Klubowicze KasiaP Opublikowano 20 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 20 Lipca 2015 Czekamy na zdjęcia :-) No właśnie Patryku, czekamy
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 20 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 20 Lipca 2015 no to w trakcie czekania na lepsze fotki kilka moich Niedzica czy coś koło tego
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 20 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 20 Lipca 2015 i 3 min. jazdy ...
stator Opublikowano 21 Lipca 2015 Opublikowano 21 Lipca 2015 Wiem, że to nie działka grupy Pomorskiej, ani Warmińsko-Mazurskiej, ale tytuł tematu pasuje jak ulał. Wybraliśmy się, wraz z małżonką na wycieczkę objazdową. Z Gdańska, przez Ostródę, Morąg, znów Ostródę, znów Morąg - i nocleg, nstępnego dnia Dobre Miasto, Ornetę, Pasłęk i do domciu. Jakież było nasze miłe zdziwienie, gdy mając ochotę na lekką przekąskę, po zaparkowaniu Satka na rynku w Ornecie, podszedł do nas wąsaty jegomość. Jak się okazało, zrobił specjalnie dwa okrążenia, by upenić się, że mamy nalepkę Burgmanii. Po chwili, wszsytko było jasne. STALONE czuwa. I tu podziękowania za zaczepkę. Spędziliśmy czas na pogaduchach i Pepsi.Po czym zaproponował nam zwiedzenie jednego miejsca. Jednego, ale jakże nadzwyczajnego. Skoczył więc odstawić samochód i przykulał się swoim Burkiem. Skuterowy spacerek wśród pól i jesteśmy w Krośnie. Wspaniałe miejsce. Szkoda, że tak mało rozpropagowane. Myśle, że o wielu takich miejscach nie mamy pojęcia. A szkoda. Zwiedzanie, chwilka zadumy i ruszamy dalej. Stalone odprowadził nas do granic miasta i ruszyliśmy na dalszy podbój Warmii i Mazur. Stalone, dziękujemy jeszcze raz! Na szczęście, za przejazd przez Bramkę, nie trzeba było płacić. Tu przejechaliśmy bez żadnych zawrotów. A tu, droga była taka, że wiem skąd wzięła się nazwa. Skuter o mało co, się nie rozklekotał. A tu, nie powiem Wam, co robiliśmy..... Ponieważ przez tą wioskę przejechaliśmy bez ostrzeżenia, mam nadzieję, że i na Burgmanii nie dostaniemy żadnego Warna.
Klubowicze Patryk Opublikowano 25 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 25 Lipca 2015 Jeszcze w telefonie znalazłem takie fotki choć zdjęcie mogłoby sugerować że to inny sezon :-)
Rekomendowane odpowiedzi