Klubowicze arturo-bb Opublikowano 12 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 12 Listopada 2014 Że niby gdzie się wciskam
Moni82 Opublikowano 12 Listopada 2014 Opublikowano 12 Listopada 2014 Że niby gdzie się wciskam Fotka 47 Królu
GadekW Opublikowano 12 Listopada 2014 Opublikowano 12 Listopada 2014 nie wiem co lepsze czy Gadek jak ksiądz czy pożeracz chipsów ps. ten Król to się wszędzie wciśnie Moni, bo ja uniwersalny jestem... chipsy jadłem, bo nikt nie chciał, a ktoś też musiał godnie zastąpić Patryka... koledzy i koleżanki byli w potrzebie. Cóż było robić?
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 12 Listopada 2014 Klubowicze Opublikowano 12 Listopada 2014 Fotka 47 Królu No ale ja się stamtąd WYCISKAM. A tak poważnie to warto było się pochylić aby tam wejść.
Sympatycy krys70 Opublikowano 13 Listopada 2014 Sympatycy Opublikowano 13 Listopada 2014 Szczególnie wtedy gdy ma się kolegę ...blisko za sobą
GadekW Opublikowano 21 Lutego 2015 Opublikowano 21 Lutego 2015 Jutro ma być piękna pogoda, a w górach jest jeszcze dużo śniegu. Może jest ktoś chętny na wyjazd na narty? Startuje z Danielem i Filipem z Żor o 7:00 spod Biedronki na ul Wodzisławskiej (na przeciw Basenu). Do przejechania 110 km na stok Gruniky Sihelne na Słowacji zaraz za Korbielowem. W zamian za poranne wstawanie stok oferuje szeroką i 1000 metrów powierzchnię do poszalenia. Koszt karnetu na 4 godziny to 40 zł(można płacić w złotówkach) Dlaczego tam? Bo to jeden z nielicznych stoków, gdzie w niedzielę można pojeździć bez kolejek. Jest bar z jedzeniem, kibelek i parking przy samym wyciągu(niestety orczyk) Zapraszam chętnych... zeszły tydzień... na zachętę fotka
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 21 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 21 Lutego 2015 ja jadę z dziećmi do Istebnej na Złoty Groń z samego rana
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 21 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 21 Lutego 2015 A już się ucieszyłem że to wyjazd na 200. Szybko poleciałem i przygotowałem skuta Potem doczytałem dokładnie A tu jakieś narty Nawet kask nowy przygotowałem A tu nici z wyjazdu No nic , muszę jeszcze poczekać
GadekW Opublikowano 21 Lutego 2015 Opublikowano 21 Lutego 2015 Asiu, może zmienicie plany? Wyjazd z Istebnej po nartach woła o pomstę do nieba...a i kolejki na stoku nie zachęcają... Fajnie by było razem pojechać. Arturze, masz nieziemski nowy strój na skutera. Wytrzymaj jeszcze ze dwa tygodnie...
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 21 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 21 Lutego 2015 Wojtek dostałam vouchery na tamten stok dlatego tam jedziemy
magnumhigins Opublikowano 24 Lutego 2015 Opublikowano 24 Lutego 2015 jest duzo skuter w slasku dobra wiadomosc
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 25 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 25 Lutego 2015 Jest nas dużo i naprawdę fajni z nas goście . Przyjedź to pogadamy
andrzejSkoczow Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Witajcie Słoneczko powoli zaczyna grzać wiec nasuwa mi się taki pomysł: Wyjazd w majowy piątek po południu. Tu: https://www.google.p...,20.3951636,15z Wieczorkiem małe grilowanie i piwko Następnego dnia to: http://www.splyw-dunajcem.com/ Albo, jak kto woli : Wyjazd na zamek w Niedzicy Przejazd na rowerach ze Sromowiec Niżnych do Szczawnicy po Słowackiej stronie Wyjście na Trzy Korony Kulanie na 200 po okolicy Dla każdego, co kto woli !piwko Na temat trasy dojazdu i noclegu nic nie piszę, bo nie wiadomo ilu nas by jechało. Arturo obowiązkowo deszczówki
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 2 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 2 Marca 2015 Na Majówkę planujemy od dawna TO
andrzejSkoczow Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 Na Majówkę planujemy od dawna TO Artur TO jest wiadomo od dawna. Mnie chodzi po głowie inny termin. Nad Majówką ciągle i wytrwale myślę
Sympatycy Anton Opublikowano 2 Marca 2015 Sympatycy Opublikowano 2 Marca 2015 Jeżeli nawet w tym samym terminie będą dwa wypady w różne części świata, to można sobie wybrać swoją alternatywę. Ja problemu nie widzę. Czyżbym potrzebował nowe okulary?
andrzejSkoczow Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 Jeżeli nawet w tym samym terminie będą dwa wypady w różne części świata, to można sobie wybrać swoją alternatywę. Ja problemu nie widzę. Czyżbym potrzebował nowe okulary? Antonku nowe okulary nie są potrzebne. Ja zaproponowałem wyjazd w maju. A który Weekend to nie napisałem. A i wpisałem, że nad wyjazdem na majówkę Artura ciągle się zastanawiam.
Sympatycy Anton Opublikowano 2 Marca 2015 Sympatycy Opublikowano 2 Marca 2015 Antonku nowe okulary nie są potrzebne. Oj! Chyba jednak hihihi - ale Tobie (?). Jeżeli nawet w tym samym terminie będą dwa wypady Dziękuję, że mnie w ogóle ktoś czyta
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 2 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 2 Marca 2015 Mnie chodzi po głowie inny termin. Nad Majówką ciągle i wytrwale myślę Bardzo przepraszam Cię za zamieszanie. To ta moja wyrywność. Przeczytałem że w Maju i tak bez zastanowienia skojarzyłem z Majówką. Jak najbardziej każdy inny termin jest interesujący
kamil1984 Opublikowano 14 Marca 2015 Opublikowano 14 Marca 2015 witajcie dla chętnych jutro odbywa się Oldtimer bazar http://oldtimerbazar.pl/
stator Opublikowano 21 Marca 2015 Opublikowano 21 Marca 2015 Tytuł tematu zachęca mnie do napisania. Ponieważ będę w Katowicach w dniu 28.marca, chciałbym, byście podpowiedzieli mi, co warto, albo co trzeba, zobaczyć lub zwiedzić. Wybieram się na weekend'ową wycieczkę, oczywiście z małżonką, no i oczywiście skuterem, oczywiście z noclegiem. Podpowiecie coś?
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 21 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 21 Marca 2015 Polecam Pałac w Pszczynie - naprawdę warto. A tak poza tym to akurat 28 spotykamy się w Katowicach na dniach otwartych w Peugeot.
kamil1984 Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 A niedaleko w ten sam dzień impreza Szybcy i Wściekli 7 https://www.facebook...&type=1 i jeszcze coś takiego znalazłem http://www.walcownia.org/
stator Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Arturo, mój idolu, właśnie na tą imprezę się wybieram.
Rekomendowane odpowiedzi