Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Wekendowe i nie tylko wyjazdy

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

tak było w 2012...

Kolejny rok z samolotami na zakończenie sezonu

20-21.09 2014

OSTRAVA NATO DAYS 2014

Może jak będzie pogoda to się zbierzemy? dla chętnych

Rozmawialiśmy o wyjeździe w sobotę do Ostrawy.

Co prawda prognozy coś sugerują o opadach po południu ale JA Jestem Zainteresowany

Czekam na info jak i gdzie możemy się umówić

EDIT

!tut !tut !tut !tut !tut

Uwaga !

Po ustaleniach wyszło tak :

Zbiórka w Chudowie o 11,45 na szybkie pogaduchy

Punktualnie o 12,00 wyjazd grupy Śląskiej na granicę do Cieszyna ( spotykamy się na moście przed wiatami przejścia granicznego TU będę czekał od 12,45 )

Kto chętny zapraszamy .

Dołączyć można albo w Chudowie albo w Cieszynie

O 13,00 wyjazd na lotnisko w Ostrawie

• Sympatycy
Opublikowano

Ja jadę.

Mam tyko pytanie gdzie jest LISTA? ? :P

Opublikowano

W czwartek drugą zmianę miałem nie mogłem być w Chudowie jutro zaś paraca do 13 a tak bym sie z wami pokulał,szkoda.Życzę duzo wrażen ,szerokości

• Klubowicze
Opublikowano

To przyjedz sam .To tylko 100 km

My będziemy do końca to spokojnie możemy się spotkać

Opublikowano

Tak myślałem o tym by smemu do Was dołaczyć jak będę na miejscu to zdzwonimy się gdzie moge was znalężć

• Sympatycy
Opublikowano

Pojechałem tylko na granicę się przywitać i ewentualnie pożegnać. Jak zobaczyłem TYLKO 3 skuty!, zmieniłem swą decyzję.

Przecież byłby wstyd na całą śląską Burgmanię :)

Król, Krys70, karton i Kuba. No i ja puszką. Acha - już na parkingu przy lotnisku spotkaliśmy bosmal_a, jednak po powitaniu się odłączył. :(

Prawdę mówiąc, to odległość niewielka. W mym wypadku tylko 67 km, ale później te ca. 5 km pieszy spacerek dał mi osobiście w doope!

A to tylko potrafią twardziele! Moja noga opuchnięta, ale rano będzie OK, a po południu będę mógł wyjść z pieskiem na pierwszy od wypadku spacerek.

Dziękuję "transportowcom" za dowiezienie mnie z parkingu na parking motocyklowy (perełka na zdjęciu)! No i oczywiście wspak :)

Ojejku! bym zapomniał - dzięki za pyszną, ostrą i z mięskiem papryczkę oraz sok jabłkowy.

Na temat pokazów pisał nie będę. Zdjęcia zawsze mówią więcej jak wszelkie recenzje :)

• Klubowicze
Opublikowano

No i po wyjeździe

Było wyśmienicie.

Pogoda taka że sam jeszcze nie wierzę że tak było gorąco i słonecznie.

Dziękuję wszystkim za towarzystwo i dobry humor.

Aha i zapomniałbym .

Anton miał pierwsza jazdę na skucie.

Co prawda jako plecak ale jednak.

PS

Niech ja się dowiem co to za mamlasy zawracały d...ę że też chcą jechać a jak rano było pochmurnie to nawet nie napisały że nie jadą tylko po cichutku w domu zostali.

Mogliśmy jechać wcześniej ale NIE " bo są zainteresowani i się umówiliśmy w Chudowie"

Zawracaczom głowy mówimy stanowcze NIE :evil:

PS 2

Podziękowania też za obecność :mad2: dla pomysłodawcy i inspiratora tego wyjazdu

tak było w 2012...

Kolejny rok z samolotami na zakończenie sezonu

20-21.09 2014

OSTRAVA NATO DAYS 2014

Może jak będzie pogoda to się zbierzemy? dla chętnych

• Sympatycy
Opublikowano

Dziękuję za wspólnie spędzony zajefajnie czas.

Wszystko zostało napisane wyżej.

Wrr pełna zgoda:

Zawracacza gitary mówimy stanowcze NIE!!!

P..S.

Antos, za przejażdżkę "na plecaczka"liczymy w czwartek na sznita z tustym :)

• Sympatycy
Opublikowano

Antos, za przejażdżkę "na plecaczka"liczymy w czwartek na sznita z tustym :)

No ładnie!

W biedronce tustego już nie sprzedają :(

• Klubowicze
Opublikowano

ja przyznaje że byłem zainteresowany wyjazdem do Ostravy jednak że

nie można być w CIESZYNIE o 12:00 wychodząć z pracy o 14:30

sorki Panowie jeżeli to z mojej winy był obsów czasowy

na przyszłośc lepiej nie mówić że sie jedzie i być

niż mowić ze sie bedzie a nie jechać

Opublikowano

Panowie, fajnie że wam się udała wycieczka. A jeśli to było do mnie, to było przecież powiedziane, że o 11:45 czy o 12:00 wyjazd z Chudowa więc wiadomo, że jak nie ma o tej godzinie zainteresowanych wsiadacie na siodło i jazda. Nie wiem czy czekaliście i ile ale też gadane było, że wyjazd uzależniony będzie od pogody. W Mysłowicach lało od samego rana i to mocno, przejaśniło się dopiero kole godziny 14.00 więc Mysłowice odpuściły wyjazd. No i to by było na tyle a jeśli nie wystarczy to wytłumacze osobiście w czwartek na spocie :ninja::chair: . Miłej niedzieli wszystkiem życzę.

• Sympatycy
Opublikowano

Witam szybko i tematycznie byłem,widziałem, przejechałem :) i wcale się nie spieszyłem.... z powodów atmosferycznych(i nie tylko) zakładana traska uległa zmianie bo Zamek Tenczyn jest zamknięty...więc w przyszłym sezonie będzie gdzie "zaspontanić" a że były dożynki w Babicach-Wygiezłowie skansenu też nie odwiedziłem bo mam awersję do tłumów a i pogoda była raczej "niesprzyjająca" przechadzkom pieszym.... krótko jak mam przyjechać tu jeszcze raz nie zastanawiam się i jadę :D

• Klubowicze
Opublikowano

Szkoda że nie dałes znać że wyjazd jest aktualny. :confused:

• Sympatycy
Opublikowano

Arturo...zainteresowanie było znikome do bardziej zainteresowanych po rozmowach chudowskich ( do których miałem nr tel) dzwoniłem, efekt taki że ruszyłem o 11 jak serce wygrało z rozumem....(i opady ustały) generalnie do samego końca byłem na TAK....jeśli coś spierd.... sorki że tak wyszło

• Klubowicze
Opublikowano

Nic się nie stało.

Tylko musimy pamiętać aby zawsze do końca potwierdzać czy wyjazd jest aktualny bo potem jest niewidoma.

Tak też było z wyjazdem do Ostrawy.

Po mimo ustaleń na forum Kris tel. upewniał się jeszcze czy jedziemy bo rano lało ( a ja musiałem podjąć decyzję już o 8,00 rano - do pracy musiałem jechać skutem aby potem wyrobić się z czasem )

No ale cóż jeszcze nie jeden wyjazd przed nami :clapping:

Do zobaczenia w Czwartek

Opublikowano

Muszę stanąć w obronie Wojtka bo on w Chudowie mówił, że nie jedzie bo ma weekendowy wyjazd i tą rozmowę słyszało parę osób...

Życzę kolejnych udanych słonecznych wypadów-bez nieporozumień

Ania

Opublikowano

Dziękuję Aniu, Kochana jesteś...

Opublikowano

PYTANIE?czy w niedziele ktoś coś kombinuje.

W końcu mogę jeżdzić to trzeba by się przejechać.

• Sympatycy
Opublikowano

@franio212 na tą i na następną nic nie planuję potem zobaczymy a OZS bilisko...niewiedzieć czemu :P:P

• Klubowicze
Opublikowano

.... OZS bilisko...niewiedzieć czemu :P :P

bo mi kazali ;)

Opublikowano

My o 14 jedziemy z Jaworzna przez Oświęcim do Żywca.

Pokręcimy się do18 i z powrotem.

pozdrawiam

• Sympatycy
Opublikowano

bo mi kazali ;)

"kazali" znaczy kto??? mamlasy???czy machalasy....czy jak tam się zwią no ok trza się do większości dostosować :D w sumie temperaturka ok tylko światła mało ale ..... zgodnie z powiedzeniem ..."im Ciemniej tym przyjemniej" :D :D ehhh jak będę mógł przybę(dziemy)dę :) do szałasu

....swoją droga przyjemny ten "szałas"

Opublikowano

Ja preferuję bliżej o 13 z Jaworzna do Wieliczki Zator Wygiełzów,a dalej się zobaczy.

pozdrawiam.

Opublikowano

Niedziela minęła parę kilometrów przejechane.

Majka przewietrzona wszyscy zadowoleni.