Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 30 Czerwca 2014 Klubowicze Opublikowano 30 Czerwca 2014 Dzięki Wszystkim za wszystko. Grupie która poszła na Twierdzę za wytrwałość i odwagę. Grupa która nie poszła niech żałuje - dziś tak fajnie bolałyby Was nogi
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 30 Czerwca 2014 Sympatycy Opublikowano 30 Czerwca 2014 Witejcie roztomili , ja także dojechałem do domu bez problemu tylko ociekający wodą , ale to jest detal . Przy rozpakowywaniu znalazłem w kufrze jakiś granatowy blezerek , nawet wiem czyj on , będzie razem ze mną w czwartek w wiadomym miejscu . Ewka coś nie tak z kondycją mnie nogi nie bolą . Artur dziękuję że zabrałeś mnie na wycieczkę !!!!!!!
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 30 Czerwca 2014 Klubowicze Opublikowano 30 Czerwca 2014 Ewka coś nie tak z kondycją mnie nogi nie bolą . Andrzej Ty to jesteś taki Terminator, że do Ciebie tobym się nie porównywała
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Klubowicze Opublikowano 30 Czerwca 2014 Fotorelacja z wycieczki w Kotlinę Kłodzką: https://picasaweb.google.com/101021200340072643259/KotlinaKOdzka062014?authuser=0&authkey=Gv1sRgCLqk_Nuw5vLv1wE&feat=directlink
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 30 Czerwca 2014 Klubowicze Opublikowano 30 Czerwca 2014 Joasia idealnie to zrobiłaś Dzięki.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 30 Czerwca 2014 Klubowicze Opublikowano 30 Czerwca 2014 Ale wycieczka! Okolice macie przepiękne... Cholera że ode mnie tak daleko jest wszędzie
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 30 Czerwca 2014 Klubowicze Opublikowano 30 Czerwca 2014 Eeeeeeeej Nie narzekaj. Masz niecałe 480 km MAPA i bardzo dobrą drogę. Wyjeżdżasz tak jak ja o 6,00 i na 12 jesteś na miejscu i możesz zacząć zwiedzanie. Z nami był kolega z Nałęczowa a drugi z Jędrzejowa. Więc się da Tylko trzeba doszukiwać się pozytywnych aspektów ( jak fajnie że mogę dłużej pojeździć skutem ) a nie negatywów ( uuuuu ale mam daleko ) Zmień podejście a życie stanie się piękniejsze. Czego Ci życzę PS Za rok powtórka i zwiedzamy następne fajne miejsca ( więc może wtedy ? )
GadekW Opublikowano 30 Czerwca 2014 Opublikowano 30 Czerwca 2014 I o to chodzi...jeździć, jeździć, jeździć... ale zaraz, zaraz, kiedy wybieramt się do Kazimierza i Sandomierza???
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 30 Czerwca 2014 Klubowicze Opublikowano 30 Czerwca 2014 No może kilometry to jeszcze nie problem, ale już czas wolny (zwłaszcza że sporo go tracę na dojazd takiego odcinka), to już inna, ale zasadnicza sprawa Zwłaszcza jak się pracuje na śmieciowej umowie (nie pracujesz, nie zarabiasz, o urlopie możesz zapomnieć)... Taki klimat mamy... w tym kraju. Ale z nadzieją patrzę w przyszłość...
GadekW Opublikowano 30 Czerwca 2014 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Fotorelacja z naszego aparacika: ZDJĘCIA
niceman Opublikowano 2 Lipca 2014 Opublikowano 2 Lipca 2014 Fajna wyprawa , swoją drogą mamy piękne krajobrazy...od Bałtyku do Tatr.
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 5 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 5 Lipca 2014 PS Za rok powtórka i zwiedzamy następne fajne miejsca ( więc może wtedy ? ) Właśnie znalazłam notatki, plany zwiedzanie i mapki z wycieczki z 2007r więc już mam plan na przyszły rok. Też super trochę zmodyfikujemy i jedziemy Proponuję nowy wątek: Plan wycieczek 2015!
Klubowicze Patryk Opublikowano 5 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 5 Lipca 2014 Jeszcze kilka zdjęć z Kotliny
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 8 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 8 Lipca 2014 Jeśli kogoś interesują pojazdy militarne to zapraszam na OPERACJA POŁUDNIE
kamil1984 Opublikowano 11 Lipca 2014 Opublikowano 11 Lipca 2014 W niedzielę jeśli pogoda będzie ok ze znajomymi śmigamy na Jurę - Ogrodzieniec- Smoleń- Ojców- Dol. Będkowska plan wstępny będzie modyfikowany -,,gdzie oczy poniosą" jeśli ma ktoś ochotę zapraszam
kamil1984 Opublikowano 12 Lipca 2014 Opublikowano 12 Lipca 2014 mysle ze kolo 10 a gdzie to niestety rano bede wiedzial. moj nr 500260159
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 19 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 19 Lipca 2014 Czy w ten weekend Ktoś - gdzieś? jeździ, czy wszyscy się opalają i pływają? Coś bym poczytała.... ja niestety mam dyżur w domu z Sonią Artur mnie zostawił i sam zwiedza Polskę
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 19 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 19 Lipca 2014 ja siedzę w domu skuter naprawiony to ja się popsułam ... zaliczyłam nie planowany zjazd po schodach w tercecie z wiadrem i mopem ... porządną ślązaczkę udawałam co w sobotę sprząta to teraz mam siniak od pięty po czubek głowy ... cholerka też chętnie poczytam i popatrzę gdzie byliście i co widzieliście
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 19 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 19 Lipca 2014 ja siedzę w domu skuter naprawiony to ja się popsułam ... zaliczyłam nie planowany zjazd po schodach w tercecie z wiadrem i mopem ... porządną ślązaczkę udawałam co w sobotę sprząta to teraz mam siniak od pięty po czubek głowy ... cholerka też chętnie poczytam i popatrzę gdzie byliście i co widzieliście Joasia Ty się nie wygłupiaj, bo niedługo wyjeżdżamy i dupka do siedzenia i jeżdżenia nie boląca musi być
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 19 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 19 Lipca 2014 poduszeczkę puchową se podłożę pod zadek
Sympatycy Anton Opublikowano 20 Lipca 2014 Sympatycy Opublikowano 20 Lipca 2014 Oj, oj - co ja tutaj czytam? Joasiu - szybkiego powrozu do zdrowia życzę. W czerni, sinym kolorze wybitnie Ci nie do twarzy Pozostałym "nasiadywaczom" również dużo zdrowia i mimo wszystko humoru.
Timix Opublikowano 20 Lipca 2014 Opublikowano 20 Lipca 2014 Popołudniowy (sponton) spacer w siodle https://goo.gl/maps/Yrv2V prędkość turystyczna start z Shell Chrzanów https://goo.gl/maps/Rgw3L ok 14;45-15
GadekW Opublikowano 20 Lipca 2014 Opublikowano 20 Lipca 2014 Ja zdecydowanie weekendowa kąpiel. Wybrałem się z Filipem w sobotę na basen w Ostravie-Porubie, Kąpiel zaliczona, ale mimo letnich ciuchów nie dało się jeździć. Wracałem jak idiota w letniej kurtce i w....kąpielówkach. Oj ale ludzie piali jak mnie wyprzedzali... Niedziela to już basen i dojazd klimatyzowanym autkiem... Asiula, Ty się kuruj bo niedługo startujemy.... Ps: Na pewno chciałaś na mopie polatać w taki upał, ale był za bardzo namoknięty...
Rekomendowane odpowiedzi