Sympatycy Anton Opublikowano 23 Czerwca 2014 Sympatycy Opublikowano 23 Czerwca 2014 Jaki - też fajnie - bo wstawiłeś Izę i Ewkę :) Do reportażu Ewki - daleeeekooooo
Jaki 40 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Tak właśnie było jak napisała Ewcia. Piękne widoki zasłaniały nam jakieś kobitki Dziewczyny zachwycały się jakimś niezbyt przystojnym gościem w gangolu a nasz wzrok przykuwała piękna białogłowa. Artur i Ewa. Wielkie dzięki za fantastyczny wyjazd. Do teraz nie mogę się otrząsnąć z wrażeń i emocji jakich dostarczyła mi ta wycieczka. Szczególnie wspominam piękne widoki oraz jazdę motorem na tak długim dystansie - 376 km - dla mnie rekord. Po powrocie do domu odniosłam wrażenie jakbym zajechała maluchem nad morze. Mimo wszystko cel osiągnięty - myślę że do Kłodzka dam radę. Pozdrawiam Iza.
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 24 Czerwca 2014 Klubowicze Opublikowano 24 Czerwca 2014 Jaki - też fajnie - bo wstawiłeś Izę i Ewkę :) Do reportażu Ewki - daleeeekooooo Tu ja byłam opisującym , Jacek fotografem... podział pracy musi być
zenon Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Pogratulować Izie za odwagę i wytrwałośc.Jacek cel osiągnąłeś teraz małżonka już Ci niepozwoli samemu jeżdzić.Wycieczka super, wiadomo kto organizował-król Artur brawo
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Klubowicze Opublikowano 24 Czerwca 2014 jeszcze niech tylko Iza się zapisze na forum .... i już Jacek będzie ..... szczęśliwy pod okiem małżonki
Sympatycy robert1973 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Sympatycy Opublikowano 24 Czerwca 2014 będzie.... chyba "będzie musiał być szczęśliwy" tak czy inaczej super wycieczka, kiedyś tam byliśmy ale brakło czasu na zwiedzanie :/ po takim reportażu chce się powiedzieć "ja Tu jeszcze wrócę"
Klubowicze Patryk Opublikowano 24 Czerwca 2014 Klubowicze Opublikowano 24 Czerwca 2014 ........................, kiedyś tam byliśmy ale ................................ Pewnie schodów się wystraszyłeś.
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 26 Czerwca 2014 Klubowicze Opublikowano 26 Czerwca 2014 Blisko.... co raz bliżej.... i znowu będzie, będzie się działo......
Moni82 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Ewcia wafle już gotowe i czekają na piąteczek Bawcie się dobrze!!!
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 26 Czerwca 2014 Klubowicze Opublikowano 26 Czerwca 2014 Monia ty wiesz jak mnie przekupić
GadekW Opublikowano 26 Czerwca 2014 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Tylko nie zjedzcie od razu wszystkich...plisssss
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 26 Czerwca 2014 Klubowicze Opublikowano 26 Czerwca 2014 Tylko nie zjedzcie od razu wszystkich...plisssss kto późno przychodzi....ten zmywa naczynia zostawimy, zostawimy
Sympatycy Anton Opublikowano 26 Czerwca 2014 Sympatycy Opublikowano 26 Czerwca 2014 Blisko.... co raz bliżej.... i znowu będzie, będzie się działo...... Oj będzie się działo! Znów ryba na obiad! Szerokiej i bezpiecznej drogi Wam życzę. Wracajcie cało i bez awaryjnie.
GadekW Opublikowano 29 Czerwca 2014 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Jesteśmy w trakcie fantastycznej przygody jaką serwuje nam nasz najjaśniejszy król Artur... To on trzyma nas w ryzach, aby nasza rozbrykana grupa się nie rozjechała... Trudy pieszych i drogowych wędrówek dzielnie znosił nawet nasz Zenon wiernie wspierany przez Wiesię... A humor wszystkim dopisuje jednakowo... Bywały chwile słabości i zmęczenia... Ale krótkie chwile na odpoczynek nie mogą się zmarnować... I przygoda trwa dalej... To na razie tyle...reszta po powrocie...
Sympatycy pawel883 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Sympatycy Opublikowano 29 Czerwca 2014 Dzięki za super wyjazd ,18.30 już w domu.Ostatnie 7km czysty hardkor widoczność 10-15m tak kropiło.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Klubowicze Opublikowano 29 Czerwca 2014 i ja pięknie dziękuję za rewelacyjny weekend zdjęcia się "ściągają"
andrzejSkoczow Opublikowano 29 Czerwca 2014 Opublikowano 29 Czerwca 2014 To tu tak samo Serdeczne podziękowania dla Was za miło spędzony czas. kilka fotek Czy te oczy mogą kłamać ! Patryk wybacz ale nie mogłem się powstrzymać Na razie tyle Całość razem z filmikami zgram na CD i dostarczę na Zamek krys70 jak masz czas to wstaw jakiś filmik co zgrałeś
GadekW Opublikowano 29 Czerwca 2014 Opublikowano 29 Czerwca 2014 My z Danielem też już w domku totalnie przemoczeni, ale jakże szczęśliwi. Dziękuję całej ekipie za zajefajny weekend połączony ze zwiedzaniem, jazdą (nawet off road-ową),wieczornymi pogaduchami. A w szczególności Arturowi za trud i czas poświęcony na organizację takiego fajnego weekendu w tak licznym gronie. Było suuuuper!!!!
andrzejSkoczow Opublikowano 29 Czerwca 2014 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Dzięki za super wyjazd ,18.30 już w domu.Ostatnie 7km czysty hardkor widoczność 10-15m tak kropiło. Paweł z jakim szamanem to załatwiałeś że kropiło. Bałeś się że podjadę na Grilla
Sympatycy pawel883 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Sympatycy Opublikowano 29 Czerwca 2014 Andrzejku przybywaj, czekamy. Andrzejku co to się porobiło z Antonem w Wiśle? Masz jakieś wiadomości?
andrzejSkoczow Opublikowano 29 Czerwca 2014 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Andrzejku przybywaj, czekamy. Andrzejku co to się porobiło z Antonem w Wiśle? Masz jakieś wiadomości? Tel do mnie 697280267 przedzwoń
zenon Opublikowano 29 Czerwca 2014 Opublikowano 29 Czerwca 2014 My też szczęsliwie dotarliśmy do domu,owszem zlało nas mocno. Ale wycieczka była wspaniała w tak doborowym toważystwie.Jeszcze raz dziękujemy za organizację takiej wycieczki Naszemu miłościwie panującemu królowi Arturowi.Długo będziemu wspominać tak zajefajny wyjazd.
Jaki 40 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Opublikowano 29 Czerwca 2014 My też z Izą na szczęście dojechaliśmy do domu przemoczeni do suchej nitki ale Iza "miała chrzest" ha ha skuter padł nie odpala ledwo się dokulał przerywał a teraz coś tylko brzęczy chyba gdzieś go zalało zapalił się czerwony kluczyk, ABS aku klęknął . Ale nic nam nie zepsuje tych wspaniałych wrażeń w takim Towarzystwie.
GadekW Opublikowano 29 Czerwca 2014 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Trasa jaką przejechaliśmy: dzień1, dojazd do kwatery i dzień1 cd na sztolnie w Walimiu i poszukiwanie bankomatu z Arkiem. Dzień2 czyli Skalne Miasto w Czechach i malownicze jazdy "off road by Artur". Dzień3 to już blisko, coraz bliżej domu ze zwiedzaniem Kłodzka.
Rekomendowane odpowiedzi