Klubowicze arturo-bb Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Po sugestiach kolegów informuję że wyjazd na zamki do Czech może być zrealizowany albo w sobotę 03.05 albo niedzielę 04.05 Z naciskiem jednak na sobotę.(tak pasuje paru osobom) Ale i tak wszystko zależy od POGODY
zenon Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Sobota mnie też bardziej pasuje, żeby nie padało to bedzie O.K.
jarro_1 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Cześć, ja wybieram się w okolice Ojcowa (4 dni -majówki)z miejscem wypadowym- Gospoda Na Podzamczu. Gdyby ktoś przejeżdżał to zapraszam na spoczynek , aaaa i szybkę wypucuję gratis hiehie
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 30 Kwietnia 2014 W dniu 18.04.2014 o 19:16, GadekW napisał(a): Niepokoi mnie cisza w temacie. ......... przecież przed nami weekend majowy. W dniu 18.04.2014 o 20:22, arturo-bb napisał(a): Oprócz tego myślałem o wypadzie 01.05 ale nie mam pomysłu. Może macie jakiś ciekawe miejsce gdzie mogli byśmy razem pojechać ? No i co ? Jak zawsze na początku tyle hałasu aby gdzieś jechać a teraz cisza Jutro słonecznie i ciepło to co , robimy coś razem czy każdy sobie ...... ? PS Co do zamków decyzja o dniu wyjazdu ( czy sobota czy niedziela ) zapadnie w PIĄTEK do południa ( prognozy pogody zmieniają się tak że na razie Sobota jest nieatrakcyjna ale zobaczymy)
Sympatycy krys70 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Artur ręka na pulsie... Jeśli w sobotę pogoda pozwoli to jestem gotów. Niedziela odpadam .... O kurcze patrzę na prognozę sobota 8stC i deszcz ,czy to możliwe? Normalnie jakaś masakra. Teraz obejrzałem prognozę na tvn ponoć ma być 16stC i bez deszczu i bądź tu mądry. ...
zenon Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Pierwszego maja to nieplanowałem ,spotkanie rodzinne, ale sobota to mi pasowała ale patrząc na prognozę pogody to ma jednak być jak w tym roku w styczniu.Ale jestem dobrej myśli
SEBA 500 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Bo ja taka pogoda na sobote zamówiłem bo mam impreza w domu i nie pasowało by mi z Wami jechać
GadekW Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Dzisiaj o 19 ściągnąłem z 3 dniowego wypadu z okolic Wrocławia, Karpacza i Szklarskiej Poręby. 1000 km nawinięte z bananem na buzi. W poniedziałek wyjechałem bo zapowiadali 20 stopni. Wszystko było super do okolic Bolkowa, dalej 12 stopni i mgła pozwalała widzieć na 50 metrów. Co mam powiedzieć...zmarzłem. Ale od wtorku to już bajka 20-22 stopni i nieustanne zakręty. W takiej pogodzie powrót krajoznawczo po drogach bocznych i wycieczkowo. Poglądowa trasa z wtorku: http://connect.garmi...85&cid=19086281 Z uwagi na 3 dniową nieobecność obiecałem, że czwartek będę grzecznie siedział na miejscu. A tak z ciekawości co Arturze planujesz, bo widzę, że jutro każdy sobie. Fotki z wypadu:
Sympatycy Anton Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 30 Kwietnia 2014 W dniu 30.04.2014 o 20:18, GadekW napisał(a): A tak z ciekawości co Arturze planujesz, bo widzę, że jutro każdy sobie. Bez komentarza!
GadekW Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Antonku, jak "bez komentarza" to po co cokolwiek pisać? Może trzeba się zastanowić? Chyba, że to pisanie dla samego pisania?
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 2 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 2 Maja 2014 Panie i Panowie trzeba podjąć decyzję co do wyjazdu na zamki. Wszystkie prognozy wskazują jednak że w sobotę ma być zimno i deszczowo ( w Czechach też ) W niedzielę w okolicach Brna ma być +17 C i słonecznie. (rankiem nie ma się co sugerować bo zawsze jest chłodno no ale to tylko godzinka drogi i postój - potem z godz. na godz. będzie coraz cieplej a odcinki do jazdy nie są długie ) POGODA Tak więc albo niedziela 04.05 albo w ogóle (tzn. może w inny tydzień) Osoby zainteresowane proszę o wpisy aby wiedzieć czy poprzednie deklaracje są aktualne. (GadekW , Ziga , Zenon i kto tam ma ochotę) W razie wyjazdu pozostałe dane - miejsce zbiórki i godzina - bez zmian
Sympatycy krys70 Opublikowano 2 Maja 2014 Sympatycy Opublikowano 2 Maja 2014 No to niestety... Jak juz wczesniej Krolu zglaszalem w niedziele nimoge, jeśli będzie wyjazd w innym terminie to oczywiście jestem zainteresowany.
GadekW Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Ja jestem za ładną pogodą. Niedziela dla nas ok. Jak tylko nie będzie padać....
Klubowicze ziga Opublikowano 2 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 2 Maja 2014 czekam na przyjazd córki z Wrocławia,porozmawiam w sprawie Niedzieli i dam znać. Po rozmowie-wyjazd ok .Jak u nas nie będzie deszczu.A spotkanie w Cieszynie o 7,45 bo nie umie z naleźć tych danych
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 2 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 2 Maja 2014 TU są wszystkie informacje
GadekW Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Arturze, mi się wydaje że to nie jest już Orlen tylko Arge czy coś takiego. Może to być mylne, bo Orlen jest w centrum Cieszyna. Chyba że coś mi się pokręciło.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 3 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 3 Maja 2014 Może i racja ale miejsce dokładnie to. Jest to Ostatnia stacja paliw przed granicą. Jak ktoś pojedzie za daleko to dojedzie do przejścia granicznego. EDIT Info dla osób przerażonych temperaturą rano. Wiem że ok 7 rano będzie chłodno ALE najdłuższy odcinek każdy ma tylko do Cieszyna . Potem 30-45 min na kawkę , ploty i ewentualną rozgrzewkę. Pierwszy zamek po ok 30 min. jazdy wolnym tempem. Zwiedzamy pewnie z godz. i jedziemy następne 20 km. i zwiedzamy drugi zamek. ( powinno być już ok + 12C i słonecznie ) Na tych odcinkach nikt nie zmarznie . Dopiero około południa jedziemy ok 150 km na trzeci zamek w okolicy Brna a w tedy już będzie ciepło i słonecznie To tyle. Mam nadzieję że dzisiejszy dzień nie wystraszy nikogo
GadekW Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 sie...sie...siedem??? Rano??? Zanim Kasia otworzy oczy to muszę jej kask włożyć i blendę nisko opuścić co by mi się nie wystraszyła... Arturze, a Ewa jedzie? A gdzie Zenon?
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 3 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 3 Maja 2014 Ewa oczywiście że jedzie. No jak to sobie wyobrażasz ? Aha Wojtuś ja napisałem o 7 godz. rano. A ile wtedy będzie stopni to nie jest takie istotne. Będzie rześko. Ale damy radę , byle dojechać do Cieszyna a potem to już będzie tylko lepiej Trza być twardym a nie miętkim
zenon Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 Witam ja jestem tu przy tych całych wahaniach jechac czy niejechać zapomniałem ze to są Czechy a ja nie mam żadnych koron nawet żeby na kawę czy wejscie na zamek zapłacic i niewiem co zrobić bo z Wiesią chyba bym pojechał
j.junior Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 na stacji i granicy jest kantor czynny całą dobę
Rekomendowane odpowiedzi