Klubowicze Joasia70 Opublikowano 1 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 1 Marca 2014 przed 11 będę w Pszczynie jak to BĘDĘ ???? z Ewą jestem na obiad umówiona !!!! to fajnie, że trasa nr dwa wygrała, lubię sezon zaczynać jadąc tam właśnie i maleństwo już gotowe do jazdy, odpaliło dziś od pierwszego naciśnięcia rozrusznika, szyba umyta, bak pełny o 11.00 ( +/- 10 min. ) melduję się w Pszczynie ps. jak to kanapki, koreczki ??? ja tylko kawę dostaję ... oj dostanie się Dawidowi i Łukaszowi
Klubowicze MarP Opublikowano 1 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 1 Marca 2014 A czy byłaby szansa się do Was dołączyć? Ja dołączyłbym w Oświęcimiu jak będze można. Nie obrażę się jak popatrzycie na mnie niechętnie bo przy moim sprzęcie to będę Was spowalniał (prędkości 80-90 km/h to raczej rewelacje nie jest). Więc jak mam raczej nie jechać to nie odpisujcie i wszystko będzie git
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 1 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 1 Marca 2014 Ludziki, jak się tu umawiamy na wyjazd to nie trzeba nikogo specjalnie zapraszać , kto ma ochotę zgłasza, że przyjeżdża, żeby było wiadomo na kogo czekać , a jazdę dostosowujemy do wszystkich uczestniczących w wypadzie tak było we wszystkich poprzednich sezonach i w tym na pewno tego nie zmienimy poza tym jest to pierwszy wyjazd w tym roku więc na pewno nikt nie będzie szalał bo trzeba po przerwie na nowo "przypomnieć" sobie jak się jeździ i tak dla przypomnienia: http://www.moto-tour.pl/index.php?lang=pl&menu=4
Klubowicze MarP Opublikowano 1 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 1 Marca 2014 To ja będę czekał przed mostem przez Sołę mniej więcej w miejscu gdzie na mojej mapie jest punkt B. http://goo.gl/maps/R3HO0 Jak mnie nie bęzie to na marudera nie czekajcie (nie przewiduję takiej opcji )
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 1 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 1 Marca 2014 oki, powinniśmy tam być koło 11.45
Paweł Opublikowano 1 Marca 2014 Opublikowano 1 Marca 2014 ...Super traska na początek sezonu, troszkę Wam zazdroszczę pozdrawiam i szerokiej drogi. Paweł
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 2 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 2 Marca 2014 Nie trzeba zazdrościć tylko tankować i w drogę. No to do zobaczenia EDIT 02.03.2014 godz.17,15 No i po śmiganku. Bardzo dziękuję wszystkim za przemiłe towarzystwo. Pomimo rześkiej atmosfery (momentami tylko +4C) śmiechu oraz pogaduszek było bez liku. Za pyszne kremówki i śledzika dziękuję serdecznie sponsorowi j.junior Oficjalnie sezon 2014 ogłaszam za otwarty.
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 2 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 2 Marca 2014 Tak, tak dzięki za superowe kulanko - po winklach - i ze śmiechu, Joasia dzięki za babskie towarzystwo Patryk pomimo mrozu - daliśmy radę j.junior miałeś rację przez Przegibek był piaseczek i żwirek - i znowu zrobiło mi się... gorąco Do następnego.
Klubowicze Patryk Opublikowano 2 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 2 Marca 2014 Kremówki wyglądaja super smacznie na fotce którą dostałem (MMS), przejazd pewnie też przyjemny ale ta temperatura chyba by mi popsuła całą przyjemność. Czekam na cieplejsze dni i oczywiście na zdjecia z wycieczki.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 2 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 2 Marca 2014 no i pierwszy wyjazd w tym sezonie zaliczony było suuuuper mimo tego, że województwo małopolskie przywitało nas obniżoną temperaturą dziękuję bardzo za kremówki, herbatę i śledzia na kremówkach w Wadowicach: a ja pilnowałam pieca Kocierz - po przejechaniu połowy winkielków - czekamy na zupkę : na Kocierzy dojechał do nas Migu: Po przejechaniu 255 km o 17.30 dojechałam do domu, rodzina rzuciła się na kremówki dziękuję za miły dzień
Sympatycy Anton Opublikowano 2 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 2 Marca 2014 Na jednej z fotek widzę, że Król znów narozrabiał. Jakoś tak patrzy na "dół". Winkielek był za ostry? Albo już zjadłeś kremówkę z śledzikiem? He?
Administrator xmarcinx Opublikowano 2 Marca 2014 Administrator Opublikowano 2 Marca 2014 A niech to, pół Polski już jeździ, a mnie się nie chce pójść do garażu i zamontować akumulator. Coś mi się wydaje, że na Kongresie będzie sporo ludzi na sprzętach. W przyszły weekend i ja odpalam.
j.junior Opublikowano 2 Marca 2014 Opublikowano 2 Marca 2014 Dzięki WAM za przemiły dzionek , w domu około 17,30 no nie powiem traska zajefajna ale powrót to już krioterapia momentami +3, wyglądało tak jakby zaraz miał spaść śnieg. Z Markiem rozjechaliśmy się w Oświęcimiu. Dobra decyzja że odpuszczamy ten Koniaków 250 km nawinięte MIŁO I PRZYJEMNIE Pozdro
Klubowicze MarP Opublikowano 2 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 2 Marca 2014 Dziękuję za super wyjazd, miłe towarzystwo i oczywiście za kremówki Jak już meldujemy kto o której był w domu to ja o 17.10
Sympatycy Anton Opublikowano 2 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 2 Marca 2014 Dziękuję za super wyjazd, miłe towarzystwo i oczywiście za kremówki Jak już meldujemy kto o której był w domu to ja o 17.10 Ha ha ha - kremówek nie jadłem. W domu byłem cały dzień (Ok - spacerek z Sarą z czapeczką na mej głowie). Towarzyszyłem cały dzień Waszej wyprawie. Grzałem sobie rączki (łapy) na piecyku, wcinałem kremówki, nawet chciałem odpalić silnik (sąsiad był) i nie udało się. Naładowana bateria (4 dni) padła. >"Roztomili"< chyba to czyta ? A i tak było miło być w Waszym towarzystwie. Co prawda tylko interaktywnym, ale jednak zawsze coś.
Marcin 78 Opublikowano 2 Marca 2014 Opublikowano 2 Marca 2014 Już w domku ,prawie 300 km nakręcone (294 dokładnie ) Bardzo dziekuje za miło spędzony czas ,super atmosferę i za wspólnie przejechane km ,choć te ostatnie to przy 3 stopniach do przyjemnych nie należały (manetki na maxa a i tak w łapki zimno ) szacun dla Marka który brał wszystko na klatę J.juniorowi dziekuję za pyszne kremówki i herbatkę , szefowej Joasi dziękuje za cenne rady które na pewno przydadzą się w przyszłości Miło mi było Was poznać i do następnego razu
Sympatycy Anton Opublikowano 2 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 2 Marca 2014 OJ oj oj - co się dzieje? >szefowej Joasi dziękuje za cenne rady które na pewno przydadzą się w przyszłości <
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 2 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 2 Marca 2014 OJ oj oj - co się dzieje? >szefowej Joasi dziękuje za cenne rady które na pewno przydadzą się w przyszłości < Cenne rady......po 20 km wycieczki- postój i......Wszyscy stali jak na " Tureckim Kazaniu" cenne rady otrzymali i dalej w drogę za Szefową, ale tak poważnie fakt jak ktoś jeździ solo to musi poznać zasady grupy, tak że
j.junior Opublikowano 2 Marca 2014 Opublikowano 2 Marca 2014 Cenne rady......po 20 km wycieczki- postój i......Wszyscy stali jak na " Tureckim Kazaniu" cenne rady otrzymali i dalej w drogę za Szefową, ale tak poważnie fakt jak ktoś jeździ solo to musi poznać zasady grupy, tak że Potwierdzam tak BYŁOOOOOO ...................... tz. MIŁO
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 2 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 2 Marca 2014 oj tam, oj tam ... ordnunug muss sein
Sympatycy Anton Opublikowano 2 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 2 Marca 2014 oj tam, oj tam ... ordnunug muss sein Tysz prowda. A na tymat ortografi (szefowo) to se dziepjyro pogodomy na boku Dziesioj - nje. O (gross) dnung muss sein :) :) Taki ino malutki rzeczownik A te gizdy wszystkie chcom być wielkie. Już dzisiaj nic nie piszę, bo i tak nikt mnie tutaj nie lubi, nie kocha, nie zabiera mnie na (zimne) wycieczki, nawet do ... gdzieś tam .... sam muszę jechać! Po jajka.
Rekomendowane odpowiedzi