Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Wekendowe i nie tylko wyjazdy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TUTAJte zdjęcia wstawiłeś :)

Dzięki Anton , na szczęscie jest w temacie.

Trza odwiedzić Twoje strony z mapy wynika że jest gdzie pojeździć

pozdrawiam j.

Opublikowano

Dzisiaj nakręcone 150km pogoda super nawet manetki grzane nie były potrzebne,trochę sprzetów wyjechało Marcin78 dzięki za kulanko morda się smieje a fotki wkleiłem chyba nie tam gdzie trzeba ale co mi tam nasze skutery nie lubią zdjęć w samotności tz bez swoich właścicieli hehe :)

Wielkie dzięki za miło spędzony czas i przejechane razem km ,(manetki u mnie grzały nie lubię jak mi ręce marzną wiem zmarzluch jestem ).Faktycznie "modra"się śmieje .Dzięki za zdjęcia :)

Widzę że następnym razem jedziemy w Górki Wielkie w stronę Antona bo się zdeklarowałeś :)

• Sympatycy
Opublikowano

No Panowie nic nie powiedzieć wcześniej o wycieczce... oj nieładnie :mad2: ale ja też troszkę pojeździłem (po obiedzie) taka mała wycieczka do Siewierza a potem mnie zawiało do parku miniatur.... ale niestety zamknięte było

• Sympatycy
Opublikowano

No Panowie nic nie powiedzieć wcześniej o wycieczce... oj nieładnie :mad2: ale ja też troszkę pojeździłem (po obiedzie) taka mała wycieczka do Siewierza a potem mnie zawiało do parku miniatur.... ale niestety zamknięte było

świnia! :) :) :)

Opublikowano

No Panowie nic nie powiedzieć wcześniej o wycieczce... oj nieładnie :mad2:

Robert dziś to był spontan jeden telefon i po 30 min. już byłem w siodle razem z juniorem nawet bez planów gdzie jechać

Następnym razem jak wyskoczy jakiś mały wypad to się odezwię do Ciebie (nie wiedziałem że w Siewierzu jest park miniatur wiec bedzie okazja by pojechać ) :)

Opublikowano

Jak przedmówca spontan potwierdzam i mało czasu taki wypad przed obiadem eh

• Sympatycy
Opublikowano

@Anton Moni mnie wygnała z domu bo mnie na taką pogodę "nosiło" a Ty zaraz do mnie świnio :P :P w sobotę nic nie zapowiadało ładnej pogody więc jakoś tak wyszło :/

@ Marcin 78 & j.junior spox Panowie żartowałem przed z rana miałem inne zajęcia, a park miniatur jest w Piasku pod Olsztynem ok 40 km od Siewierza

Opublikowano

Robert dzięki za info bo już w Siewierzu chciałem szukać tego parku :) .Teraz już wiem gdzie będzie następna wycieczka z juniorem

Opublikowano

Ja o 11 śmignąłem w Skałki Bolechowickie koło Zabierzowa,ale po woli bo docieram.

W dolinie leży sporo śniegu i zimno,za to w Krakowie bajka ciepło.

pozdrawiam.

Opublikowano

No widzę Panowie że wiosna idzie powoli wyciągamy sprzęty ja dzisiaj o 8mej rano dojazd do pracy trasa Mysłowice-Chorzów około 27km , w Kato na ul.Murckowskiej korek ,ale to nie problem dla 200 :wink32: . Dzisiaj niestety nawet manetki nie pomogły zimno 1st ale było warto-miny 400 bezcenne.

• Klubowicze
Opublikowano

Hmmmmmmmmmmmmm

W niedzielę ma być słonecznie i 13 C

To może by tak jakąś rundkę na rozgrzewkę ?

• Sympatycy
Opublikowano

Hmmm tak po ostatkach ?

Moze być krucho... :)

• Klubowicze
Opublikowano

jak będzie pogoda w niedzielę to ja się piszę na wycieczkę

• Sympatycy
Opublikowano

A ja też chcę.

"Szmaty" mam - i to nawet nie uszkodzone.

Kto mnie zabierze? Będę grzeczny i nie będę bekał.

PS.

Jestem na etapie zakupu stelażu szyby.

Facet z Cz-wy jakiś taki .... pomaleńki.

PS.

Qrde - ale odwaliłem se stopkę korespondencyjną! HO HO HO :)

• Klubowicze
Opublikowano

No...decydujcie się....bo nie wiem jak się mam umawiać: na obiad do Teściowej czy kolację :)

• Klubowicze
Opublikowano

Ewa na kolację :)

• Klubowicze
Opublikowano

Asia czyli obiad jemy RAZEM :clapping:

Opublikowano

Siedzę na tarasie i patrzę na te nasze piękne Beskidy i decyzja jest jeżeli można to chętnie się przyłączę, do BB jakieś 40-60 min na dojazd :)

• Klubowicze
Opublikowano

Ewa bardzo się cieszę :) ... gdzie się spotykamy ?

• Klubowicze
Opublikowano

Ok nie ma sprawy, umawiamy się na jutro...

Artur właśnie pojechał się "przewietrzyć" więc wieczorkiem będą konkrety.

Może są jakieś propozycje?....

• Klubowicze
Opublikowano

Dajcie tylko znak gdzie i o której zbiórka to zajrzę ;)

• Klubowicze
Opublikowano

bądź czujny i czytaj ;)

• Sympatycy
Opublikowano

Witam 2-a traska fajna z "winkielkami" koło Kocierzy po takiej rozgrzewce jeszcze bym poleciał w Międzybrodziu przez "przegibek" do B-B, potem albo bezpośrednio do Pszczyny albo przez Czaniec na poprzednią trasę.... normalnie Wam zazdroszczę jestem znokautowany przez grypę :/. Pozdro i szerokości

• Klubowicze
Opublikowano

To ja USTALAM !

Wersja z Wadowicami (kremówki :clapping: )

Start Pszczyna McDonald TU godz.11

Cała trasa to z pogaduchami i kremówkami w/g mapy Asi to max 4 godz. - plus 1 godz. na dojazd i 1 godz. na powrót

Zamknęlibyśmy się w najcieplejszej porze dnia

Ja teraz znikam i sprawdzę kompa w nocy czy wam pasuje.

I jeżeli potwierdzicie to przed 11 będę w Pszczynie

PS

Artur d...a zapomniał :frusty:

Tak zajęły mnie kanapki,koreczki,kawa i nowy DL 1000 że straciłem głowę.

Ale się poprawię