Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. frodka2 Opublikowano 20 Września Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 20 Września Dziś z rodzinna wycieczka w Kotlinę Kłodzką i Wodospadem Wilczki w tle 4
Klubowicze ziga Opublikowano 21 Września Klubowicze Opublikowano 21 Września Byłem kiedyś tam (wodospad Wilczki) ładne miejsce 1
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. frodka2 Opublikowano 21 Września Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 Września Najpierw ognisko Śląskiego Maxi Skutera, dziękujemy za gościnę i słodkości! A później piknik z Rosomakiem na naszych rodzinnych ziemiach 😆😉😁 6
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Migu Opublikowano 21 Września Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 Września Jeszcze parę zdjęć z pikniku. Rośki i skutery obserwowane przez obcych. 3
Klubowicze ziga Opublikowano 22 Września Klubowicze Opublikowano 22 Września Jak takich dobrych mamy trzelców to damy radę wrazie ....
Klubowicze ziga Opublikowano 16 Października Klubowicze Opublikowano 16 Października Czy ktoś wybiera się na ognisko podkarpackie pojazdem 200 mimo zimnej temperatury
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 16 Października Klubowicze Opublikowano 16 Października Jeśli ognisko będzie to ja i Subaru. Jeśli będzie , bo prognozy na teraz to +9C i trochę słonka. I szału ni ma 😕
Użytkownicy Nazir Opublikowano 16 Października Użytkownicy Opublikowano 16 Października Póki co wybierom się i jo🤟😜
Sympatycy robert1973 Opublikowano 16 Października Sympatycy Opublikowano 16 Października Ja, jak Monia pojedzie to 4oo,a jak nie..... to 2oo
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 16 Października Sympatycy Opublikowano 16 Października Też się wybieram ale na 4koła.Plan lecimy z Arturembb z Bielska na 400,a wracamy na 800🤣
Klubowicze Migu Opublikowano 11 Listopada Klubowicze Opublikowano 11 Listopada Strzelnica 11 listopada. Teraz 2
Klubowicze kenobi Opublikowano 11 Listopada Klubowicze Opublikowano 11 Listopada Elf2. 11 listopada. Teraz. 😜 2
Klubowicze frodka2 Opublikowano 11 Listopada Klubowicze Opublikowano 11 Listopada 35 minut temu, kenobi napisał(a): Elf2. 11 listopada. Teraz. 😜 Adaś, łączę się w bólu 😉 2
Klubowicze Migu Opublikowano 11 Listopada Klubowicze Opublikowano 11 Listopada Zaliczyliśmy dwie strzelnice na których odbywały się imprezy z okazji Dnia Niepodległości oprócz możliwości postrzelania było sporo wystawionej broni nowoczesnej i historycznej , na prośbę Artura mieliśmy okazję postrzelać nowym MPS z FB Radom (prywatna sztuka jednego z organizatorów). Dzięki Jurek za pożyczenie taktycznej bluzy 😉. Chłopaki dzięki za wspólny trening strzelecki 👍. Jeszcze parę zdjęć. Pierwszy raz miałem okazję postrzelać w takiej pozycji. Glock konwencja na karabinek. Colt Walker największy rewolwer czarno prochowy. 2
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 12 Listopada Użytkownicy+ Opublikowano 12 Listopada 12 godzin temu, Migu napisał(a): ....Pierwszy raz miałem okazję postrzelać w takiej pozycji. Ja to tam się nie znam, ale z tego co pamiętam pozycja leżąca do strzelanie raczej nie prawidłowa 🤔 Ale i tak fajnie tam macie. 😀 Imprezy cykliczne ? Czy tylko okazjonalne ?
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 12 Listopada Klubowicze Opublikowano 12 Listopada 2 godziny temu, EndriuBis napisał(a): z tego co pamiętam pozycja leżąca do strzelanie raczej nie prawidłowa 🤔 Pozycja leżąca z podgiętą jedną nogą nie jest już obowiązująca. Teraz to na ŻABĘ jest ok. Tym bardziej że dzisiejsza broń ma inne odrzuty ( a przy wiatrówce to ich w ogóle nie ma )
Użytkownicy Nazir Opublikowano 12 Listopada Użytkownicy Opublikowano 12 Listopada Dobrze, że chociaż 🦇 miał fachowe okulary! Może i na czapce ale ByHyPy było. Było? prawda🤔 😂😂
Klubowicze kenobi Opublikowano Środa o 18:02 Klubowicze Opublikowano Środa o 18:02 ....już myślałem, że o fotowoltaicznych mówisz.. 😎... 🤪
Klubowicze arturo-bb Opublikowano Środa o 18:35 Klubowicze Opublikowano Środa o 18:35 @kenobi żebym nie musiał 2
Klubowicze Patryk Opublikowano Środa o 19:51 Klubowicze Opublikowano Środa o 19:51 23 godziny temu, Migu napisał(a): Zaliczyliśmy dwie strzelnice na których odbywały się imprezy z okazji Dnia Niepodległości oprócz możliwości postrzelania było sporo wystawionej broni nowoczesnej i historycznej , na prośbę Artura mieliśmy okazję postrzelać nowym MPS z FB Radom (prywatna sztuka jednego z organizatorów). Dzięki Jurek za pożyczenie taktycznej bluzy 😉. Chłopaki dzięki za wspólny trening strzelecki 👍. Jeszcze parę zdjęć. Pierwszy raz miałem okazję postrzelać w takiej pozycji. Glock konwencja na karabinek. Colt Walker największy rewolwer czarno prochowy. Patrzę, przeglądam zdjęcia po kilka razy i żadnej Broni nie widzę. Dobrze Wam tak, też Wam nie powiem jak pójdę sobie z Bronią postrzelać. 🤪
Klubowicze arturo-bb Opublikowano Środa o 20:37 Klubowicze Opublikowano Środa o 20:37 Nie sądziliśmy że miałbyś ochotę na strzelanie. Ale skoro tak to następnym razem damy znać.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano Czwartek o 07:40 Użytkownicy+ Opublikowano Czwartek o 07:40 11 godzin temu, arturo-bb napisał(a): ... następnym razem damy znać. Daj znać też Bronce, bo @Patryk dalej będzie się czepiał 🤣
Rekomendowane odpowiedzi